אללה י"ב
S SHiRA110 New member 22/12/06 #23 ../images/Emo142.gif../images/Emo6.gif זה רק נראה לך.. למען האמת היון ה-מ-ו-ן טרומפים. וגם מדמים היו לא מעט.. לעומת יוסי יפה.. היו המון! ומשצים?! משצים בהחלט הורגשו במתחמם
../images/Emo142.gif../images/Emo6.gif זה רק נראה לך.. למען האמת היון ה-מ-ו-ן טרומפים. וגם מדמים היו לא מעט.. לעומת יוסי יפה.. היו המון! ומשצים?! משצים בהחלט הורגשו במתחמם
ג גזר גם עדי New member 23/12/06 #26 אח טרומפים. איזה שכבה אדירה! ואיזה אנשים טובים! ואיזה שנה מדהימה זאת! היו המון המון טרומפים שיצאו מגזר.
אח טרומפים. איזה שכבה אדירה! ואיזה אנשים טובים! ואיזה שנה מדהימה זאת! היו המון המון טרומפים שיצאו מגזר.
ד דורד New member 22/12/06 #9 איזה כיף (קלקול קיבה) בטיול חנוכה!! איזה כיף בטיול חנוכה!!! איזה כיף בטיול חנוכה!!! איזה כיף בטיול חנוכה!!! ספירוש, תודה ששמרת לי על הפלאפון וואו ממש נהניתי...
איזה כיף (קלקול קיבה) בטיול חנוכה!! איזה כיף בטיול חנוכה!!! איזה כיף בטיול חנוכה!!! איזה כיף בטיול חנוכה!!! ספירוש, תודה ששמרת לי על הפלאפון וואו ממש נהניתי...
• •°•RoNi•°• New member 22/12/06 #15 ואוו..../images/Emo9.gif היה לי די קשה, הייתי ממורמרת ואפילו רציתי לחזור הביתה אבל נשארתי ואני לא מתחרטת על זה.... היה פשוט טוב למרות שלא הפסקתי לרעוד בלילות... קבוצת י"ב זה פשוט איכות ועמק חפר גם!
ואוו..../images/Emo9.gif היה לי די קשה, הייתי ממורמרת ואפילו רציתי לחזור הביתה אבל נשארתי ואני לא מתחרטת על זה.... היה פשוט טוב למרות שלא הפסקתי לרעוד בלילות... קבוצת י"ב זה פשוט איכות ועמק חפר גם!
כ כבר אין לי דרך לעצור New member 22/12/06 #17 זה מאטללללללללל גוו מאטל גווווו "רגע, שכחת להגיד כוסעמק אחרי"
כ כבר אין לי דרך לעצור New member 22/12/06 #18 אה, וד"א אימפריה?!!?! אני שואל!! גזר!!!1 אתם עונים! אימפריה!!! האם זה פייר?! גזר, הם אלוהים!! כן כן, כרגיל, גזר אימפריה וזה הרבה קרדיט למדבים, ואפילו יותר לקבוצה המאגניבה שלנו [שכללה ברובה טרומפים, אחלה טרומפים למען האמת-ואת רז ]
אה, וד"א אימפריה?!!?! אני שואל!! גזר!!!1 אתם עונים! אימפריה!!! האם זה פייר?! גזר, הם אלוהים!! כן כן, כרגיל, גזר אימפריה וזה הרבה קרדיט למדבים, ואפילו יותר לקבוצה המאגניבה שלנו [שכללה ברובה טרומפים, אחלה טרומפים למען האמת-ואת רז ]
כ כבר אין לי דרך לעצור New member 22/12/06 #21 איף. תקוע למדיי. והנתונים לא כ"כ מעודדים אותנו. אנחנו רק צכים להגיע לברנר [הביהס] ואני מקווה שהכל משם יתחיל לזרום קצת יותר=\
איף. תקוע למדיי. והנתונים לא כ"כ מעודדים אותנו. אנחנו רק צכים להגיע לברנר [הביהס] ואני מקווה שהכל משם יתחיל לזרום קצת יותר=\
ג גזר גם עדי New member 24/12/06 #53 שזה נתקע. ואחרי שיחות עם המון אנשים על הנושא, זה כבר לא נראה כלכך אפשרי. ובכולזאת, ממש קשה פה להזיז דברים.. בעיקר כשמדובר על שני אנשים וממש מעט שיתוף פעולה.
שזה נתקע. ואחרי שיחות עם המון אנשים על הנושא, זה כבר לא נראה כלכך אפשרי. ובכולזאת, ממש קשה פה להזיז דברים.. בעיקר כשמדובר על שני אנשים וממש מעט שיתוף פעולה.
S spraizler New member 24/12/06 #56 אבל אני שואל מה הבעיה? אין למועצה כסף למרות שהיא רוצה? המועצה לא רוצה בכלל? מה?
ג גזר גם עדי New member 23/12/06 #25 אין לנו גרעייייייין אנחנו מהמרכז! אבל כולם יודעים שגזר הם פגז! מי שלא קופץ לא קופץ מוקפץ! מי שלא קופץ מוקפץ! איך הלך המורל של המדביק??
אין לנו גרעייייייין אנחנו מהמרכז! אבל כולם יודעים שגזר הם פגז! מי שלא קופץ לא קופץ מוקפץ! מי שלא קופץ מוקפץ! איך הלך המורל של המדביק??
ג גזר גם עדי New member 23/12/06 #27 אגב! לגזר פעם ראשונה היה שלט! ואף יופי של שלט! והוא נגנב ע"י יזרעאל!! (והוחזר על ידי ) זונות! אתם חייבים להפסיק עם המנהג המטומטם הזה! גם הדגל שלנו נמצא אצלכם!
אגב! לגזר פעם ראשונה היה שלט! ואף יופי של שלט! והוא נגנב ע"י יזרעאל!! (והוחזר על ידי ) זונות! אתם חייבים להפסיק עם המנהג המטומטם הזה! גם הדגל שלנו נמצא אצלכם!
S spraizler New member 23/12/06 #30 זה לא מנהג מפגר.. פשוט זה קורה כל טיול. צריך להכריז על טיול מסויים שבו זה קורה.. על לילה מסויים וכדומה.. ואחריו כל הדגלים צריכים להיות מוחזרים.. זה אחלה דבר זה כיף גדול (מנסיון) עשינו חנוכה שעבר מבצע מטכ"ל ולקחנו ללב שרון.. אחד הטובים
זה לא מנהג מפגר.. פשוט זה קורה כל טיול. צריך להכריז על טיול מסויים שבו זה קורה.. על לילה מסויים וכדומה.. ואחריו כל הדגלים צריכים להיות מוחזרים.. זה אחלה דבר זה כיף גדול (מנסיון) עשינו חנוכה שעבר מבצע מטכ"ל ולקחנו ללב שרון.. אחד הטובים