טיול חנוכה!

טיול חנוכה!

היה כלכךךך טוב. כן כן, למרות השפשפות, מחזור, הצטננות, קוררר, עייפות מצטברת, ההתפרקות הזאת ביום השני, צרידות וכאב גרון מטורפים. גזר אימפריה! מיטל וטוקר- הייתם תותחים! חנוכה 2006- היה אדיר.

Walk On Water

New member
כלכך טובבב!@&$(*^$^

אומנם יצאו מגלבוע רק 8 חניכים.. :/ אבל בכל מקרה- היה מדהים. יצאנו עם גליל תחתון, ובאמת.. אחלה חברה! כל כך עשו לי את הטיול. אללה טיול חנוכה 2006! גלבוע-לא רק גבינה צהובה!

יבח

New member
היה בסטטטטטטט

אללה שייטים!!! XD אני חייבת לציין שהיום הראשון התחיל קצת חלש כי הייתי טיפה אנטי להכל... אבל מהלילה הכל רק הלך והשתפר מרגע לרגע!!! היה ממש אדיררר!!!!!@#$%^&*)(

Walk On Water

New member
יופי שזה לא שולח את התוכן -.-"

מההההה גדול היום הזה! היום הזה! אללה ערק!

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifפשוט מדהים!../images/Emo9.gif

כל כך ממלא.. כל כך מנותק.. כל כך חוויתי.. כל כך טוב
והסלוגן לטיול זה על פי שירה רוזנפלד(אני
) - המסע לארץ ברררררא שיט! קר כאן! (קר כאן/קר פה.. לא עקרוני.)
חנוכה 2006.. קר לי, איפה יש אש?!

אומנם לא הייתי בחנוכה

אבל הייתי בניצנה ואני חייב לציין שהיה:בןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן $#%@ היה כלכך מעולה בטיסה על האופניים בירידות ועם החב"דניקים בלילה האחרון
וכל האווירה והשוק שנת שירות היה גם טוב עוד חוויות מחר
לילה טוב וחג שמח לכולם

Oukami Kun

New member
היה פשוט מלך.

אןי, טיולים השנה זה מד"צים בלבד. כמעט ולא הרגשתי את הטרומפים והמד"מים. (אללה סמינר פנתר
)

זאת לא התנשאות.

לא מספיק שהיו ממממש מעט יב'ניקים גם בידדו אתכם לגמריי משאר החניכים. אבל עשיתם לנו אחלה ערב חברתי

יבח

New member
מה זה קשור?

אני מניחה שאם נספור י'ניקים נהיה גם יותר מרוב המועצות...

____

א.כמו שספרו כל מועצה בתור קבוצה, כך גם ספרו את יב' כקבוצה, אז כל היב' מכל הארץ כללו כ70 חבר'ה בטיול, שזה מס' ממש מכובד. ב. אני בהחלט מאמין שאת בנאדם מתנשא. אני סיימתי.

למעלה