טיול חנוכה!!!!!!!!!!!!!!

לא בגלל המחיר...

אלא אולי יש לה תוכניות אחרות לחופש... אתם יודעים: מוזיאונים למיניהם וכו´ וכו´ וכו´

נכון../images/Emo70.gif

אין מצב שאני אשכח אפילו שהשק"שים היו איתנו על הגב... כל שניה השק"ש שלי נפתח באמצע המסלול

י ע ל 2

New member
טיול חנוכה!!!!!!!!!!!!!!

טוב הרבה זמן שלא ממש הייתי פה והסתכלתי קצת ולא מצאתי שום דבר שקשור לטיול חנוכה (וזה דיי מפתיע..) אבל אם כבר נכתב משהו ויש שרשור בבקשה אל תתעצבנו עלי.. זה רק מכוונה טובה..
קיצר מי פה בא לטיול חנוכה? מי שכבר היה בטיול חנוכה נראה לי מודע לעובדה שלא ממש ייצא לנו להפגש כמו בכיכר כי שנה שעברה היה בקושי מקום לזוז.. לפחות לנו.. אבל בהנהגות נפגש (ועכשיו אני ארגיש מנודה כי אני לא מירושלים..) אז סתם לדעת מי יוצא.. אה.. וגם תגידו כמה עולה לכם? ולמי שלא יודע השנה יש הופעה של מ-ו-ק-י שזה הרבה יותר שווה משנה שעברה שהיה את מוניקה סקס.. ואני יודעת שזה היה אמור להיות או מוקי או היהודים אז נעשתה בחירה טובה (מה שבד"כ לא קורה בצופים..) סתםםם

איך אני מחכה לחנוכה...!

טוב ליראות אותך ליפעמים...
אז את צודקת, באמת לא היה שום דבר שממש קשור לחנוכה.... ואני יוצאת - ברור!!! ואנחנו גם עושים את המסלול האתגרי...!!! בטח כל השבטים הצפונים, והחננות יעשו את המסלול הרגיל...
! (אמרו לי שזה הרבה יותר קשה מהאתגר של ט´... אז נקווה שנחזיק מעמד...
) והכי שווה שזה טיול תנועתי!!! אפשר להרים חולצות מכל התנועה ולא רק מההנהגה שלנו
!!! אני לא הייתי בטיול חנוכה אז אין לי מושג מה הולך להיות שם - אבל תמיד אפשר לנסות להיפגש... ובאמת, יש פה יותר מידי ירושלמים...! (סתם... הכל ביצחוק
) ואם מישהו במיקרה שכח, אז יש לי יום-הולדת בטיול חנוכה!!!!, כולם בבקשה ב3.12 לחפש את שבט שיקמה ולהביא לי עודה ומתנה ובלונים! חסר למי שיישכח
! והיום הייתי בהופעה של סאבלימינל שהייתה באיזה תיכון לידינו, והוא אפילו הביא לי חתימה, אז באמת, מוקי כבר לא מלהיב אותי...
... נועה.

greeneye

New member
סאבלימינל הופיע גם אצלנו בבצפר..

השבט שלנו לא יצא אף פעם לטיול חנוכה... רק פסח ומחנ"ק.. יש דבר כזה טיול חנוכה?!

מה ז"א../images/Emo35.gif

השמיניסטים לא יוצאים איתנו לטיול
ונראה לי שאני יוצאת לטיול חנוכה (אם לאמא שלי לא יהיו תוכניות אחרות)

י ע ל 2

New member
הסבר על הכל...

קודם כל לא זה לא ממש טיול תנועתי.. אני לא יודעת איך זה אצל השמיניסטים אבל אני יכולה לברר... כך שכל מה שאני כותבת כאן זה נכון בקשר לשישיסטים ושביעיסטים... זה יותר טיול הנהגתי.. כאילו לנו שנה שעברה אמרו שחילקו כל שתי הנהגות ביחד לאותם מסלולים והיינו אמורים להיות עם דן-ר"ג אבל לא ראינו אותם אפילו דקה אחת.. ראינו הרבה צופיפניקים בדרך אבל לא כולם היו מדן ר"ג.. בלילות ישנו ההנהגה ביחד ומסביב היה שומם אפילו לא הנהגה אחת.. ורק בסוף במופע המסכם יעני התכנסו כל ההנהגות ולשם הגיעו אחרינו השמיניסטים (זה היה בדימונה) אני לא מבינה משמ איך הם מצאו אותנו אבל הם הגיעו אלינו אחרי שאנחנו הגענו.. אז לסיכום: לא יוצא לראות כל כך אחד את השני בטיול חוץ מאלה שהם מאותם הנהגות.. לכן אני אישית לא אוכל לבוא ולהגיד לך מזל טוב... אני אגיד לך מראש.. והשמיניסטים מגיעים למופע.. ואני לא ידועת עם השמיניסטים גם מטיילים הנהגתי או כל התנועה כל הזמן.. ככה זה היה שנה שעברה אז אם יש כאן ותיקים ממני (גד...) ואני טועה אז הם מוזמנים לתקן אותי..

שמיניסטים זה תנועתי - בטוח!

כי אני זוכרת שהמדריך שלי בשנה שעברה סיפר איך הנהגת חיפה היו כל הזמן על חאקי מלא, ואפילו ניכנסו איתו לבריכה... ושכל ההנהגות צחקו עליהם...
ויופי שהשמיניסטים מגיעים למופע... יש כמה שמיניסטים שאני רוצה ליפגוש...
נועה. נ.ב ומתי המופע הזה? ב4.12? אני מוכנה לקבל מזל"ט באיחור של יום...

מה זה אתגר בט´? זה הטיול האתגרי -

יעני שכל הציוד על הגב - הראשון... (ואולי גם האחרון...) וזה אחד הטיולים הקשים שיש... באמת...
ואנחנו עוד עשינו אותו בקיץ - בשיא החום... נועה.

למעלה