טיול חנוכה 2004

ת מ ו ז

New member
תשמע

אני לא אומרת שזה פשוט חארגן דבר כזה ואני מראש מותרת לארגן טיול כזה ואני באמת מעריכה אותך אישית בתור בן אדם אבל זה די מעליב לישמוע ש"לקבוצת" יב היה טיול חנוכה ואני אישית ועוד הרבה אנשים פשוט לא ידעו עליו, ואני מבינה שזה היה מאוד קשה לארגן את זה ובאמת כל הכבוד לך ורק בשביל הפרוטוקול אף אחד לא התקשר/פיקסס/הודיע לערבה ואף אחד מחברים שלי מהתנועה לא ידע כך שהיה די קשה שהם יודיעו לי שיהיה.

benner

New member
קישור לתמונות מטיול חנוכה 2004

היה "סביר" ואין צורך להסביר.... http://www.ofoto.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=21567667606

שחר נוי

New member
בנר....

יצאו אחלה תמונות.... איפה כל התמונות האחרות? למיכל לא הייתה גם מצלמה דיגיטלית??? אה.. ולכל מי שלא הבין מה רשום על השלטים שאנחנו מחזיקים בתמונה האחרונה אז זה - טיול חנוכה 2004 בכרמל חטיבת בני המושבים.

Lily17

New member
התמונות שלי...

שאין ספק שהן הכי מוצלחות, צולמו במצלמה רגילה.. לכן יקח עוד קצת זמן ביום שבת אני חוזרת הביתה, מפתחת, סורקת ומפיצה לכולכם במהירות האפשרית! דרך אגב- גם לסירקין יש תמונות......

fresh mishmesh

New member
שימו לב לאיש הבולט בתמונה האחרונה..

זהו בנץ, יקיר ליבנו, מש"צ (או שמא בעצם נודל?
) בסניפנו הקט... בנץ! תעשה לי כתובת אש!

Lily17

New member
טיול חנוכה 2004- העיקר הספונטניות!

ג'סטה חד פעמית של כתיבה בפורום, נא לקרוא ולהתרגש- לא תראו עוד הרבה כאלה...: יום לפני טיול חנוכה המקורי שהיה אמור לצאת, מצאתי את עצמי מסיימת שיחה כפולה עם בנר בקו אחד ואיילון בקו השני ואשכרה מקווה בתוך תוכי שאולי יתבטל הטיול שחיכיתי לו כל כך הרבה זמן כדי שנוכל להפגיז עם הטיול העצמאי שלנו... ככל שהרעיון התבשל לי בראש, כך הוא גם נראה לי מעשי יותר- כן כן למרות כוחות הרשע שניסו לבאס ולהשבית את השמחה ביציאות כמו "אין סיכוי לטיול בלי אבטחה" "לא תצליחו להרים דבר כזה ב24 שעות" או "מיכלי עזבי שטויות לא יהיה טיול בואי לחופא"ש היום" (אההמ אההמ!!) אך למרות הכל, ובזכות 14 חברה מדהימים שעכשיו אני מאוהבת רשמית בכל אחד ואחד מהם יצא טיול חנוכה העצמאי שלנו שהיה מוצלח ביותר! מסלולים מגניבים ומאתגרים (במיוחד ביום הראשון- קיילי ואני מדבבות סרט כחול- בקרוב בכל ספריות הוידאו הקרובות לביתכם!..) באדיבות איילון- איש הרוח האהוב עלי, ערב חברתי ליד המדורה של בן, פיתות דרוזיות על הבוקר באדיבות שחר ואיילון שהתמודדו באומץ עם הסכנות האורבות ומליון הק"מ על הבוקר בדרך לדלת' אל כרמל, כל השומרים המלכים (ובמיוחד ענבל- שבזכותה אני ואור לא היינו צריכים להתעורר!) ועוד מליון שבע מאות אלף דברים קטנים שהפכו את הטיול הזה לנפלא מעבר לכל הצפיות.... ולכל הממורמרים: באמת שעשינו כל מאמץ להודיע לכמה שיותר אנשים בזמן הקצר שהיה לנו... יודעת שאני באופן אישי ניפחתי את חשבון הטלפון שלי באופן משמעותי כדי להפיץ את השמועה ברחבי הארץ..! לא נורא- זו רק תחילתה של מסורת מטורפת שהולכת להיות- נראה אתכם בטיולים הבאים! נשיקות, חיבוקים ומזמוז בתחת, מיכל. נ.ב- תהיה חולצה!!!! תהיה חולצה!!!!

שחר נוי

New member
מיכל!~!~!~!

מיכלי.... כולנו אוהבים אותך.... (אחד מהארבע עשרה המדהימים שלך).

benner

New member
קבלי ח"ח

אני מסכים איתך בכל מילה ואוהב מאוד... ולגבי ההערה הציניצ על לבוא לחופא"ש עוד נתחשבן...

benner

New member
בקשר לטיול חנוכה- בלי עבטחה...

רק רציתי להגיד כל הכבוד למי שהגיע והשתתףת היה טיול קשה, מאתגר ומהנה בצורה מטורפת. בקשר לכל המתלוננים למיניהם, אני אישית הייתי אחראי ביחד אם מיכל ועם עוד עזרה של כולם על הפרסום של הטיול הזה ואני הייתי בקשר מתמיד אם אמוץ הס ודניאל בנית והם דיברו אם נציג או שניים מכל מועצה, ואני אישית הרמתי עשרות טלפונים לאנשי קשר בכל הארץ, אז אם המידע לא הגיע אליכם תבררו אם החברים שלכם מהמועצות, ותחשבו קצת על איך זה לארגן טיול ב-24 שעות, ותחשבו קצת על ההיגיון שבלהרים טלפון לכל יב'ניק בארץ- אין היגיון. חוץ מזה שממש קשה לי אם התלונות כי כולנו עבדנו מאוד קשה על הטיול הזה אני יכול להגיד שהיה טיול מעולה, אחד הטובים. הטיול הבא באשכול, ובשביל שלא תגידו שלא אמרנו... כולם מוזמנים.

THE sky angel

New member
אוקיי שוב הבהרה עצמית-

אני הכי גאה בכם בעולם +++!! ואתם הכי מלכים ואני ממש אוהבת אותכם (כן כן אני מכירה אותכם, ואתם לא יודעים את זה.. נה נה בננה!!) ואתם בין האנשים הכי איכותיים שאני בין המעריכים אותכם + בעולם!! רק בשביל הקרדיט, הוצאתי את זה מהלב, ועכשיו, אני לא מבינה למה אתם אומרים כל הזמן "המתלוננים המתלוננים".. אני אישית אמרתי את זה אך ורק כדי לספר לכם מה אני מרגישה ועוד חבר'ה "קטנים" אחרים... אני לא יודעת בדיוק למה אבל אף פעם אל תחשבו שאני מזלזלת או מתלוננת סתם! אלו היו רק הצעות לשיפור, בנוסף לתשבוחות... מצטערת שוב אם פגעתי במישו, באמת שזו לא הייתה הכוונה שלי!

טיול חנוכה!! בקרוב באשכול..

שמעו, בחיים שלי לא היה לי טיול כזה טוב...! ועוד המטר מטאורים בלילה + מעבר במחילות תת קרקעיות+ טיפוס הרים, מה אפשר לבקש יותר מזה? קיצר כל הכבוד למארגנים ואני מקווה לצאת לעוד טיולים בהמשך...

שחר נוי

New member
ת'כלס, כלום.

אין מה לבקש יותר.. .אני איתך בכל הקשור לדברים האדירים שעשינו בטיול... חחח... עכשיו נזכרתי במעבר בצינור ביוב שעברנו בתוכו.... זה היה ארוך כל כך.... עד עכשיו כואב לי הגב מהזחילה בתוכו... חוויה מטורפת. ואור, חחח... איזה גבר, איך הוא אמר לנו על מטר מטאורים... חחח.... שני מטאורים בדקה!!!! זה השיא!!!!!! היה אדיר. אני גם לא יכול לחכות כבר לטיול באשכול, למעשה אנחנו התחלנו לעבוד עליו... איפשהו באמצע ינואר כנראה.... קרוב לטו בשבט, נדבר עם כליל אולי נשלב גם נטיעות וכאלה.... יהיה טוב... נ.ב אחי.... תשלח את הציור לחולצה!!! אני כבר מת להוציא אותה.

Lily17

New member
ראיתי את הגלופה! ננה בננה!

אז היום אחרי הפגישה הקטנה שלכם בתנועה, נפגשתי עם איילון ואביסרור בעזריאלי (בנר הקקה ברח) ואיילון הראה לי את הגלופה לחולצה.... בן סחטיין על העבודה היפה! קבל ח"ח. מחכה בקוצר רוח לחולצה, ובמיוחד---- לטיול הבא!

t h e windman

New member
שניה, יש לי תיקון, תראו ותפנימו,

זה מופנה לכל מי שרשם פה את השם שלי בימים האחרונים. איילון, כותבים עם י' אחתתתת או במילים אחרות, "אילון" איילון זה לא השם שלי, אני לא יודע מי זה, ואני לא כביש, אני אילון

שחר נוי

New member
אין ספק!!!

אחלה גלופה!!! הציור היה קצת לא מתאים להדפסה (הוא צוייר על דף משבצות) אז אחותי הגדולה שיעתקה אותו (שעתוק, זה כמו שכתוב רק לא של כתב אלא של משהו אחר). וגם קצת הגדילה אותו.... עכשיו זה מצויין!!!!!!!! המוחרקה למעלה... זה שוס היסטרי.

fate spinner

New member
שיכתוב זה לכתבו מחדש

זאת אומרת גם לנות חלק ממה שכתוב או את הצורה שיעתוק זה גם לכתב ותודה לדיסגרפיה

א מ ו ץ

New member
טיול ינואר

21-22 לינואר... התאריכים הכי טובים לעניין.... אפשר לדחוף גם את ה20, חמישי בערב.... סופ"ש לפני ט"ו בשבט... נתראה שם כבר!!

למעלה