טיול חנוכה 2004

t h e windman

New member
אהה ולכל מי שלא שמע עךל הטיול

באמת שאנחנו מצטערים, השתדלנו להשיג כמה שיותר חבר'ה. אבל לארגן טיול כזה בפחות ממ-24 שעות זה לא כל כך פשוט, התקשרנו לנציג בכל מועצה עד כמה שאני יודע, במטרה שהוא יביא חברים מהמועצה שלו. ד"א, זה היה טיול בלי אבטחה, אז היו כאלה שלא רצו אפילו לשמוע על זה. אבל לטיול הבא נשתדל להזמין את כולם, ד"א, בכל זאת הצלחנו להביא עד כפ"ש לטיול בכרמל 14 אנשים וכלבה, שזה בהחלט מספר מכובד.

שחר נוי

New member
היה מצויין.

היה אחד הטיולים הטובים... אחלה ח'ברה.... המסלולים היו מצויינים (כן איילון, גם הנחל הלא מסומן) אין מה להסביר, היה סביר!!!!!!!!! ודרוזים הם חראות, לא יודעים לעצור טרמפים!!! וכל מי שלא ידע... זה באמת לא בסדר אבל לא היה מה לעשות, זאת הייתה התארגנות ספונטנית לחלוטין (גם אני ידעתי רק בלילה לפני היציאה), זה לא היה אפשרי להודיע לכולם. קיצר, קבוצת י"ב מוכיחה בשנית (אחרי הרקפות) שאפשר לעשות דברים לבד, רק הנוער, ולא צריך בשביל זה ועידות או סמינרים או דיבורים מיותרים (רמז דק בעובי של שק...) רק צריך לתפוס יוזמה ולעשות.... אה... וכל הכבוד לאיילון (איש הרו) אל האירגון הכולל של הטיול. לילה טוב.

ת מ ו ז

New member
הדבר היחידי שהיא מוכיחה

שיש בה קבוצה קטנה של אנשים שחברים של עצמם שמארגנים לעצמם פעילויות ומשתתפים בהם.

שחר נוי

New member
אוויייש... באמת?!?!

בתור אחת שהייתה בשתילת רקפות ואת יודעת שזה לא ככה, ממך לא הייתי מצפה להגיד דבר כזה... חבל שאת חושבת ככה... אחח... המירמור.

THE sky angel

New member
דווקא אני מסכימה איתה.. וזה לא מתחי

מתחיל רק מכאן.. גם על השתילת רקפות ידעתי אחר כך, ועכשיו על ה"טיול חנוכה".. זה רק מראה שיש "קבוצה שיוזמת" ואני אסביר לכם למה יוזמת כי היא יוזמת לחברים ולאנשים שבתוך הקבוצה הספציפית הזו ולא לכל מי שבאמת אכפת לו... זה יוצר קצת דחק אבל.. כנראה שלא באמת אכפת לכם... למען האמת, זה דיי הפסד גדול גם שלכם שאתם בונים קבוצה משלכם, אתם מפספסים המון חבר'ה בדרך וחבל... =\

שחר נוי

New member
על מה אתם מדברים?!?!

סליחה?????? אנשים?? איפה אתם חיים??? השתילת רקפות פורסמה בכל אמצעי אפשרי.... ביוסי יפה הייתה הרשמה, בסמינר י"ב הייתה הרשמה, בפורום הזה היה פירסום ותרד שדיברו על זה... מה עוד את רוצה שנעשה?! נעשה הרשמה דרך המדבים בישובים? לא נראה לי.... לא באמת אכפת לנו?! אולי זה שאת לא מודעת לכל הדברים האלה זה בגלל שאת לא מספיק מעורבת או רוצה להיות מעורבת מעבר לפורום הנחמד שאת מנהלת... מסתבר שיש עולם מחוץ לפורום. ואנחנו לא בונים קבוצה משלנו, רק בטיול עכשיו שהיינו היו אנשים שבחיים לא ראיתי ו/או דיברתי איתם.... קיצר, אל תגידי דברים שאת לא יודעת.... ואל תדברו שטויות סתם, כי זה פשוט לא נכון.

מצטער...

כמישהו אובייקטיבי ולא תלוי (לא מכיר את שניכם, לפחות לא אישית...) באמת היה פרסום לרקפות בכל מקום, אפילו התקשרה אלי נועה, החמודה מהתנועה לבדוק אם אני בא... לצערי זה יצא על ערב מגמה...מתחילים להתכונן לבגרות בתיאטרון... מה לעשות... חוץ מזה באתר, בסמינר יב' במליאה וכו' וכו'... באמת חבל שלא יכולתי להגיע...

ת מ ו ז

New member
לא דיברנו על הרקפות שחר

והתענה ממש לא באה אליך באופן אישי. אבל כן מעניין שעל טיול חנוכה אף אחד לא שמע חוץ מכל החבר שלך... ומזה השטיות האלה שפירסמו בכל מועצה.. אני לא שמעתי שומדבר ושאלתי אנשים ואף אחד לא ידע. אז באמת אני יודעת שזה היה ברגע האחרון והכל אבל לא יכולתם לכתוב את זה בפורום או לפקסס באמת לכל מועצה כמה זמן זה כבר לוקח... אבל הכי נוח לכם לדבר אם חהברים שלכם והחברים שלכם מודיעים לחברים שלהם וככה מחוץ למעגל חברתי הזה אף אחד לא יודע וחבל. כי אני כן רציתי לטייל בחנוכה:(

אוקי כל החברס המקופחים

לגבי הקרפות: היה פירסום בכל מקום אפשרי לגבי הטיול: הוא תוכנן מתי שהודיעו לנו שהטיול בוטל והכל היה ספונטני ונשלחו הודעות לנציגי מועצות שזה בהחלט מכובד ובאמת שרצינו להוציא גם פליירים אבטחה הסעות לכל המועצות מדריכים מקרן קיימת או החברה להגנץ הטבע אוכל לכולם ערב חברתי עם מוניקה סקס חולצת טיול ומכנסיים תואמות וליצן אבל אז המחיר היה מממ 560 שקל בלי סיבסוד.... אבל וזה אבל נארגן עוד טיולים כאלה (יש עוד שניים בתכנון) ופרטים יגיעו לכל היבניקים והערה קטנה קטנה קטנה אנחנו טוחנים מספיק בקורסים וסמינרים על סבלנות אז אל תקראי לנו זונות לפני שאת מבררת תודה ולילה טוף

t h e windman

New member
זה לא שטויות שפרסמו בכל מועצה.

דניאל בנית, ואמוץ (שניהם לא היו בטיול) היו ביום ראשון בתנוהע ועשו עשרות טלפונים כדדי שבכל מועצה ידע לפחות מישהו אחד או שניים על זה כדי שהוא ישתדל להודיע על זה למי שהוא יכול במועצה שלו. חוץ מזה כל אחד מאתנו גם עשה המון לטלפונים על חשבונו, (גם קצת על חשבון מועצה איזורית עמק יזרעאל), אורי ומיכל גם עשו כמויות של טלפונים כדי לפרסם. אז רציני לגמרי, זה דוחה שכשאנחנו באים לספר לכם על יוזמה מוצלחת שעשנו תוף ממש מעט זמן לטיול שיצא מעולה, אתם מגיבים בצורה לא הכי נחמדה במקום להגיד לנו כל הכבוד, פעם הבאה אנחנו נשתדל לעזור לכם. כי אני לא ראיתי אותך מנסה לארגן\להציע טיול חלופי. לסיכום, מה שנעשה זה מה שיהיה.

THE sky angel

New member
אוקיי זה הידרדר למקום שלא רציתי שיג

שיגיע... כל מה שבסה"כ ניסיתי להגיד שתשימו לב שאתם מפספסים בדרך אנשים, בסה"כ אמרתי את מה שאני מרגישה.. אז על השתילת רקפות הבנתי, טעות שלי ואני מצטערת.. אני באמת לא מבינה מאיפה באים העצבים האלה.. ויש לי שאלה.. אבל אני שואלת ברצינות.. איך אני יכולה להיות מעורבת יותר, כשלי יש את הקבוצת חברים שלי (כמו שלך יש את שלך ולכל אחד יש את הקבוצת חברים שלו..) והם לא יודעים מזה כך שאין מי שיגיד לי, וגם שחשבתי שיש לי חברים שהם יותר מעורבים והם יעדכנו אותי אבל כנראה שטעיתי... בכל מקרה במקום להתעצבן תראה את הצד השני של הדבר- אני באה להראות לך את הצד השני של הדברים ואיך אנשים אחרים מרגישים.. זה צפוי שבקבוצה כזו גדולה ייווצרו קבוצות קטנות יותר, אבל זה לא בהכרח שהם לא רוצות לעשות משו, פשוט (ועכשיו אני ידבר בשם עצמי ומה שאני מרגישה..) אני מרגישה שאני לא יכולה לתת מעצמי כי יש אנשים, אחרים, שנותנים ואני כאילו מרגישה שקשה לי להצטרף לקבוצה הספציפית והמסויימת הזאתי, אני מרגישה שזה לא המקום שלי.. ואני יודעת, מרגישה לפחות שאני לא לבד.. אז מה אתה מציע לי? מה אתם מציעים לי?

t h e windman

New member
ואתם מארגנים מפגשי פורום,

למה לא לעשות סתם מפגשים של כולם, זה ממש לא בסדר, ככה נוצרת בתנועה קבוצה של אנשים חברים אחד של השני שמארגנים מפגשים רק לעצמם. כל כך אנוכי מצדכם, פשוט בושה לתנועה.

שחר נוי

New member
צודק...

זה באמת עצוב שיש חבורה של אנשים שיוצרים קבוצות קטנות ולא משתפים בהם אחרים.... אני עוד שנייה מזיל דמעה.

bobby6killer

New member
אין לי שום חלק בדיון

פשוט הטיעון שלו היה עלוב שהייתי חייב לכתוב כמה עלוב הוא...

t h e windman

New member
אהה ו... יש י רעיון מעולה

לא מתאים לי לכתוב דברים כאלה, אבל בהתאם לתגובות הנעימות שלכם. תנסו (נגיד תמוז ומור), לארגן בממש מעט זמן טיול, שזה אומר גם להזמין את כל האנשים, גם לדאוג לציוד לכולם, לתאם מסלולים שמותר ללכת בהם סתם ככה בלי שיירו בך או ייתנו לכם קנס, וגם חניון שמותר לישון בו, ולמצוא מפות ועוד כל מיני דברים שצריך לטיול כשהוא בלי מדריך מסויים שאי פעם טייל במסלולים האלה. חוץ מזה, כל הציוד היה על הגב אז קשה מאוד לגייס הרבה חבר'ה שמכנים לטייל עם כל המשקל הזה ולטפס אתו למוחקרה.

למעלה