טיול חנוכה 2004

maiky0

New member
י"ב

הפסיד מי שלא היה במסע י"ב ... כנס ניצנה -היה מעולה

ת מ ו ז

New member
אה אופס לא לשם הייתה הודעה שלי

כי הייתי בכנס דומה בצפון ואמרתי לעצמי שזה יהיה אותו דבר... ואז חברים של חזרו ואמרו שהיה משהו אדיר אז...

כמה דברים

קודם כל, היה טיול מעולה. היה ממש קשה ומאתגר, והיה ממש כיף! את צודקת בזה שלא הודיעו לכולם. אמנם השאיפה היתה שכל מי שבי"ב יידע על הטיול ויוכל לצאת, אבל מה לעשות שבפחות מיום זה בלתי אפשרי! כמו שאילון אמר, צריך לארגן אוכל, מסלולים, מקומות שינה, ועוד המון המון דברים אחרים שבלעדיהם בכלל לא יהיה טיול! והטיול היה ספונטני לחלוטין! אז תנסי לחשוב על איך זה לארגן טיול בפחות מיום אחד, כשאת צריכה לדאוג לכל הדברים האלה. ומגיע כל הכבוד לכל מי שארגנו את הטיול, שעשו עבודה מצויינת... פעם הבאה אני מקווה שיהיו טיולים שכולם ידעו עליהם, אבל עכשיו לא צריך לשפוט סתם בלי לדעת את כל הפרטים.

ולקלל זאת הדרך הבטוחה שנודיע לך...

בפעם הבאה לא הספקנו בפחות מיום להודיע לכולם ובטיולים הבאים כולם ידעו וחלאס מספיק במקום לקלל אולי תבדקי איך את יכולה לעזור לנו בטיולים הבאים?

אין עליכם!

ידעתי, פשוט ידעתי שתטיילו! אורי ואמוץ ישבו במשרד שלי כשהודיעו על ביטול הטיול וניסו לארגן טיול מחודש, לצערי התנועה לא יכולה לקחת אחריות על טיול שלא מאושר ע"י כל הגורמים הרלוונטיים דבר שאי אפשר לעשות ב24 שעות. לכן גם לא יכולנו לעזור לכם כי אז זה סוג של לקיחת אחריות. בקיצור מערכת היא מערכת היא מערכת אם כל הרצונות הטובים שבה... אבל בלב ליבי עמוק פנימה התפללתי לאל הגשם שתצליחו לטייל... אז קום והתהלך בארץ ותזהרו אם הטרמפים האלה!!! ולגבי הטענות- אני מבינה מאד את התחושה שלכן וזה באמת באסה ההתנהלות של הדברים אבל תסתכלו על זה ככה שההטיול הוא התארגנות ספונטנית של אנשים ולא מצד ארגון מסויים כלומר אין רשת קשר מסודרת ומאורגנת ובאופן טבעי יותר זמין להודיע לאנשים שקרובים לך פיזית ו\או חברתית. ותחשבו מה אתן הייתן עושות לו הייתן אתן מארגנות. בכל מקרה כל הכבוד למי שטייל אם או בלי חבר'ה, ושלא יגידו שלא אמרתי... :)- ס מ י נ ר ק ב ו צ ה ב24-25.12 לפרטים נוספים בנ.ב לי"ב באתר, אצל ג"ע, רכזים וכמובן אצלי. שלכם (של כולכם) נועה.

נועה של הים!!

בקשר לטיול...

זה באמת לא נחמד שלא כולם ידעו... אני לא מאשימה אותכם אני ממש לא בטוחה שהייתי מארגנת את זה יותר טוב, אבל במקום לריב על זה, צריך פשוט למצוא פתרונות לפעם הבאה... אפשר אולי שיהיו מספר אנשי קשר (אחראים) מכל מועצה, כי אצלנו במועצה למשל יש איש קשר אבל בכל זאת לא ידעתי כלום... או שאפשר שיהיה איש קשר מכל יישוב אם זה לא מסובך מדי, ואתם מוזמנים להציע עוד פתרונות. בכל מקרה, אין טעם להתעצבן עכשיו, הטיול כבר היה, אבל לפחות שיישארו מסקנות לפעם הבאה

kedeman

New member
יב'ניקים תרגעו!

לצד שהיה בטיול - אני מניח שאתם מסוגלים להבין איך אתם הייתם מרגישים אם הייתם מגלים שהיה טיול שכביכול כולם הוזמנו אליו אבל אתם לא ידעתם עליו נכון? זה בכל זאת מעליב..... ולאלה שלא היו בטיול - הם ניסו לארגן טיול שכולם ישתתפו בו. אבל אי אפשר לטלפן לכל י'ב בארץ... מטלפנים לנציגים ומקווים להגיע לכמה שיותר אני מניח שלשני הצדדים זה לא יצא אידיאלי לאלה שהיו היה טיול הרבה יותר קטן ממה שהם רצו (הטיול המקורי) ולאלה שלא היו סתם היה מבאס לגלות עליו אחרי ד"א כשהתחלתם לדבר על טיול שהיה חשבתי שאתם סתם מזיינים את השכל (נראה לי שבטיול פסח עשו כזה דבר)

kedeman

New member
אה! והצעה לשיפור ששכחתי!

אתם יכולים ליצור רשת קשר שלכם של אימיילים ומספרי אייסיקיו ראיתי שמישהו פתח קבילה בתפוז לי'בניקים של בני המושבים ואתם יכולים גם להעזר דרך הפורום הזה או המסרים המיידיים של תפוז כל זה כדי שפעם באה תצליחו לפרסם ארועים בזמן הקצר ביותר לכמות הכי גדולה של אנשים בהצלחה!

שי...

קודם כל, אני לא חושבת שצריך להיעלב. בסה"כ אמנם היה כיף בטיול, אבל עדיין זה לא היה בכוונה לא להזמין את כולם. פשוט יצא ככה. אני מאוד מקווה שפעם הבאה יהיו יותר. ודבר שני, שנה שעברה, אחרי שהתבטל טיול פסח, כן היה "פסח גיל תיכון"... הוא היה פחות או יותר כמו שהיה עכשיו בטיול חנוכה. רק שבפסח אני לא ידעתי עליו ולא יצאתי. אז מה אפשר לעשות... זה קורה. לא צריך לעשות מזה עניין.

kedeman

New member
חחחח יעלי

אבל לא עשיתי מזה עניין עכשיו ניסיתי פשוט להראות לכל צד את הצד השני :) בפסח שנה שעברה מישהו העלה תמונות שהוא עשה ליד הבית שלו איתו ועם חברים שלו והעלה אותם כאילו טיול פסח כן התקיים אבל הודיעו לכולם שלא

t h e windman

New member
טיול חנוכה 2004

היה משהו אדיר, סוג של סביר, מזג אויר מעולה בהרי הכרמל הירוקים. קבוצת י"ב אמפריה. מי שלא בא הפסיד, (אהממ, אמוץ)

למעלה