טיול בשוק הבשר.

שרימפי

New member
טיול בשוק הבשר.

אף פעם לא אהבתי מי יודע מה את אוירת השוק בשר השוררת במחוזות לא כל כך נידחים של הקהילה, ובמיוחד בחלק הפופולארי במיוחד של אתרי הקהילה ברשת. לא ברור לי מה נפל עלי באותו הרגע, האם זו היתה הסקרנות שמידי פעם דוחפת אותי לעשות צעדים שנראים לאחרים נואשים. האם באמת חשבתי שיש סיכוי ש"אוירת השוק בשר" היא לא יותר מסיפור של המרירים מאיתנו שלא מצאו עצמם בשוק
ועוד יש המון אמים. אבל יום אחד בערב, מצאתי את עצמי נרשם לאתר היכרויות ארצישראלי כמובן לצד הפאגי שלו. ככל הנראה סיבוב אחד לפני כן היה צריך להבהיר לי שמקומות בהם איברים שונים מוצגים לראווה כאילו מדובר בסקסי שופ והכל למטרת היכרות-סטוצ-חברות-קשר אחר הם לא מקומות בהם אוכל להשתלב בקלות יתרה. ז"א אוכל להשתלב מבלי שאני עצמי אהפוך למציג לראוה.
ביום הראשון קיבלתי כבר 2 הודעות. מכיון שלא פרסמתי תמונה וכתוב במקום שממנו הגעתי טבריה אני מניח, היו יותר קלים איתי. כמה חבל ששניהם ציפו שאעלים עין ככל הנראה מהעובדה שהם: א.חיים עם אישה ב.נשואים לאותה אישה ג.הביאו לה ילדים אחרי כמה ימים יצא לי לדבר סוף סוף עם מישהו נחמד, ונפגשנו, האמת היא שזה דרש ממני אומץ. כי למרות שאני כל כך רגיל להכיר ולפגוש אנשים מהרשת, אנשים שאני פוגש בדרך כלל הם מהפורומים ופתאום להכיר מישהו מאתר-היכרויות-בשר כלשהו...well זה איפשהו קצת קריפי. ובכן, הדייט עצמו היה נורא נחמד, למרות שבסוף העדפתי שנשאר ידידים. אז אני מניח ש1 מתוך 5-6 אנשים שדיברו איתי בימים האחרונים זה נתון מצער, לפחות לקהילה. כבר מחקתי את ההודעה שלי, הנסיון היה מעניין אך מוזר ולפחות הכרתי ידיד חדש. אני חושב שלהבא אשאיר את האתרים האלו לחברה ששווקים זה הקטע שלהם.

למעלה