טיול בואנקובר

איליטה

New member
טיול בואנקובר

שלום לכם, אנחנו גרים בארה"ב באזור סן פרנסיסקו וביום חמישי אנחנו טסים לשישה ימים לואנקובר. רציתי לשאול אם יש מקומות שחובה לבקר בהם? מישהו יודע משהו לגבי האקווריום ואיך הוא בהשוואה לזה שבמונטרי קליפורניה ראיתי באינטרנט שדי קר צריך בגדים קצרים בכלל או רק ארוכים? ואיפה עושים SHOPPING . תודה, אילה

alon114

New member
תשובות

שלום אילה! קודם כל, אני לא יודע מאיפה לקחת את התחזית, אבל מזג האויר פה הוא חם למדי, כולם עם בגדים קצרים וחופי הים מלאים עד אפס מקום! יותר קר מאשר בדרום קליפורניה אך בהחלט לא קר. רצוי להביא בגדים ארוכים מינימיליים, בעיקר אם אתם מבקרים באחד ההרים, שם מזג האויר יותר הפכפך. מה שכן, אל תשכחו מטריה. אני אמנם השתמשתי במטריה שלי פעם אחת בחודש יוני, אך עדיין האזור מועד לגשמים. אני לא הייתי אף פעם במונטריי, אך האקווריום פה הוא דיי מרשים ושווה ביקור. אתרי חובה: הר גראוז בצפון העיר, סטנלי פארק בסמוך לדאונטאון, הגנים הסיניים, האי גרנוויל (fishermen's worth, גרסת ונקובר), פארק המלכה אליזבת ובעיקר החממה בתוכו, אוניברסיטת בריטיש קולומביה (UBC). יש עוד הרבה אתרים. כל האתרים שציינתי נגישים ללא צורך ברכב. אם אתם משכירים רכב יש עוד המון אופציות, כמו טיול יום לוויסלר וכו'. shopping: פסיפיק סנטר בדאונטאון, קניוני metrotown בפרבר בארנבי, ריצ'מונד סנטר מדרום לוונקובר. את את צריכה עוד עזרה, שלחי לי מסר. את יכולה לעיין בגלרית תמונות שלנו, יש שם הרבה תמונות של ונקובר, חלקן באתרים שציינתי. טיול מהנה!

למעלה