טיול בהרי אילת.

• פותח הנושא cuch
  • פורסם בתאריך

cuch

New member
טיול בהרי אילת.

שלום. אני מעוניין לדעת על מסלול טיולים בהרי אילת,אני מעוניין מסלול שיקח בין 5-6 שעות(הולך להיום חם מאוד...),הרמת קושי יכולה להיות גבוהה,עשינו שנה שעברה חלק מהגישרון והמסלול היה נחמד מאוד ואנחנו מעונינים למשהו ב"רמת קושי" של הגישרון. תודה רבה. שי.

puyol

New member
לא ניראה לי שזה צעד נבון לטיול

בינוני- ארוך בהרי אילת בתקופה זו של השנה. גם יכול להיות מסוכן ולפי דעתי יהיה כל כך חם שפשוט לא תהנה. רועי

batam1

New member
הרי אילת

כדאי לקבל את ההמלצה ולבצע טיולים קצרי (עד 3 שעות) בבקר או בשעות אחה"צ המאוחרות אפשרויות: - הקניון האדום - עמודי עמרם וקניון שחורת - עין יעל(?) - מעין יחיד בהרי אילת - טיול בפארק תמנע (בתשלום) - טיול בחי-בר ביטבתה

cuch

New member
אני יודע.

אני לא סתם אומר,אני יודע מה אומר טיול באורך כזה בעונה זו של השנה,עשינו את גם שנה שעברה ואנחנו יודעים מה זה אומר.

אסף י 1

New member
ובכל זאת

עדיין זה קיץ בהרי אילת. השם ערן עופר אומר לך משהו ?

אסף י 1

New member
הרי אילת בקיץ

ערן עופר וירון בן דוד היו בצוות של סיירת מטכ"ל שהתאמן באזור. כולם בכושר ומנוסים בטיולים. זה לא עוזר במקרים של מכת חום. אני מצטרף להמלצה לטייל שם רק בשעות הקרירות יותר, ולא טיול ארוך. לא בעונה זו של השנה. את המצבה לזכר השניים אפשר לראות גם בעונות אחרות

cuch

New member
אנחנו מתכוונים.

לצאת מאוד מוקדם,עם אור ראשון ולסיים בסביבות 11.

ערן ועופר

היו כולכך "מנוסים" בטיולים שהאחד מת כאשר - רץ - להביא מיים לחברו מכת חום חביבי אחלה...

ששש

New member
נראה כי במקרה שלהם

ואני מדבר מזכרון, הבעיה הייתה חוסר אקלום לתנאי מז"א היות והם חזרו מקורסים חיצוניים (חובשים?) ועל האקלום עוד ידובר וישורר....

עוד אחד מגורמים של

מכת חום ושוב מראה על ה"נסיון" המרובה שהיה לעופר וערן. שוב פעם אני חוזר לא לטייל בשעות החמות לא לרוץ בכלל בעת טיול במידבר כן לקחת המון מיים (אפילו למסלול קצר) כן - וזו המלצה נחמדה - לקחת מיטריה. מחסה מהשמש יותר טוב ממחסה מהגשם

ששש

New member
אני לא יודע כלל

מה נסיונך ויותר מכך אני לא יודע איך אתה, אני או כל אחד אחר היה מגיב במצב חירום קיצוני כזה או אחר...ידע ובמיוחד נסיון הם חשובים אך התנהגות שקולה במצב מצוקה זה כבר דבר שלא תמיד ניתן לצפות.... בא נתן להם את הכבוד ולא נוריד מנסיונם או ידיעותיהם בהינף מקלדת ואת המעט לזכרם שנעשה הוא ללמוד מהמקרה, להפנים וליישם.

מקובל

נושא רגיש בעני הכסת"ח של טיולי קייץ אים חם אז לא מטיילים זו הגישה שאני ניתקל בהרבה מקומות (הרבה בפורום) לא אני לא מעונין לפגוע בכבודם אך בעני להפנים הינה לאור המיקרים לנקוט בשיטות שאינן מניעה - ראה בריכות קצינים בשמורות טבע - אלה הסברה נכונה וחינוך לאחריות. משמע לא לסייג מראש טיולים בהינף מיקלדת "אני מצטרף להמלצה לטייל שם רק בשעות הקרירות יותר, ולא טיול ארוך. לא בעונה זו של השנה. את המצבה לזכר השניים אפשר לראות גם בעונות אחרות" לא ניראה לי שזה צעד נבון לטיול בינוני- ארוך בהרי אילת בתקופה זו של השנה. גם יכול להיות מסוכן ולפי דעתי יהיה כל כך חם שפשוט לא תהנה. אלה לידע על הקשיים להציע פיתרונות הכרחיים.

batam1

New member
עין נטפים

הסיבה לטעות - במעיין ניתן לראות יעלים, אם מגיעים בשקיעה. עדיף לא לרדת אליהן ולצפות מלמעלה (יש גם שילוט בנושא). האתר המצורף מצוין, וכולל את רוב הטיולים הקצרים המוצעים קרוב לאילת.

roni250b

New member
היעלים לא פוחדים מאף אחד...

לא ביום ולא בלילה, חרש אצא לי הטיילה.....

roni250b

New member
צולם באיזור ראס-א-נקב...

ראש הניקבה.... לפני הירידה לעין נטפים...

itaynegev

New member
תמנע מוארת בלילה

לפחות עמודי שלמה שם. (שמעתי על אתרים אחרים שם) תבדוק אם אפשר לשלב את זה בטיול. אתה תמיד יכול לעשות טיול זריחה להר צפחות.(ובחזרה) אבל אני מניח שלא לזה התכוונת. סתם לשם סקרנות, איזה טיולים עשית באילת שנה שעברה ומה אתה מתכנן השנה?

cuch

New member
ובכל זאת.

אני אשמח פשוט לקבל מידע על מסלולים נחמדים באזור שציינתי.

למעלה