טיולי פסח. |אישלג|

Alexis14

New member
טיולי פסח. |אישלג|

חזרתי אתמול מטיולי פסח בנגב, והסיכום המלא- בהודעות הבאות לפי ימים... אני רוצה שתכתבו גם אתם כאלה סיכומים כשאתם חוזרים מהטיולים שלכם, ונועה אם את רוצה אפשר לטגלן! לקח לי כמה שעות טובות לכתוב את זה אז להגיב בבקשה!

Alexis14

New member
Day one. |אישלג|

טיולי פסח בנגב, גדוד גליל, שבט יונתן, 8.4.03-10
יום ראשון [יום שלישי, ה8.4]
התעוררתי ב5:00 בבוקר, ב6:15 הייתי בשבט אבל היחידה מהקבוצה שלי... אחרי כמה דקות התחילו להגיע אנשושים. כמובן שכולם שכחו דברים בבית [בלון גז לגזיה, למשל
] וגם גילו שאפשר להביא אישור הורים שאתה בא בלי ערכת מגן [אחות של הבסט פרנד אוף מיין היא המרכזת הצעירה ו... אממ....
פרוטקציות רולז
] אבל חפיף... עשינו פעולה קצרצרה, חילקתי צ'ופרים [שקיות פצפצים 'כדי שלא יהיה משעמם'...] ובגלל שהיו עיכובים וויתרנו על המפקד ויצאנו לדרך. הכל היה חלק בנסיעה עד שעצרנו בצומת שוקת ואיזה ילדה מטומטמת גנבה בייגלה, ותפסו אותה
. התעכבנו שם כמה שעות טובות [או שלא...] והמשכנו לנסוע... בנסיעה סתם עשינו תחרויות שירים [אומרים מילה וצריך למצוא בה שירים] עם המדריכים וסתם היה פנאן
... אז גם גילינו שהרשג"ד שלנו מתעטש כמו סבא... אז כולם התחילו לשיר 'סבא אורי תתעטש' וגם בקול חמוד כזה 'בבקשה סבא אורי' עד שלבסוף הוא הסכים וזה היה בהחלט שווה את זה
. הגענו בסוף למאהל בדואי, השארנו את התיקים שלנו שם, נחנו כמה דקות ויצאנו למסלול. במסלול לא קרה שומדבר מיוחד שאני זוכרת
... חוצמזה שידיד שלי המציא את 'חופשת הפסח' שזה אומר שאפשר לשקר במשך כל חופשת הפסח כמו ב1 באפריל, וכמו שתמיד שרים '1 באפריל, 1 באפריל' אז על אותו משקל - 'חופשת הפסח, חופשת הפסח'
... חזרנו אחר כך שוב למאהל והתחלנו להכין אוכל. הכנו לארוחת ערב נקניקיות ופסטה ברוטב עגבניות. את המים לפסטה הרתחנו על מדורה שתחומה באבנים, ואת הנקניקיות על גזיה. אחת האבנים במדורה התפוצצה מרב חום, כל המים שבסיר נשפכו, אז אני וחברה שלי, שעמדנו ליד, עברנו לעמוד ליד הגזיה הדלוקה. באותו הזמן, החליפו בגזיה אחרת את הבלון גז והוא דלף קצת... אז כמובן שהגזיה התפוצצה [אש+גז=בום], עליי. עליי ועל המדריכה שלי ועל חמשושית אחת. אז ככה- לכולנו נשרף השיער בצד שמאל, לי נשרפו ממש קצת מהגבות, הריסים והשערות בידיים [חסך לי שעווה...] גם. אז הלכנו לחובש[ת], היא בדקה שאני רואה טוב והכל ואז הלכנו לשטוף ת'שיער. אז, שתי החמשושיות המתוקות היו איתנו [חמוטל איי לאב יו] החליטו שלומשנה מה הן ידאגו שנאכל היום... בקיצור אכלנו בסוף פסטה עם רוטב עגבניות ונקניקיות [אני לא כי אני... לא אוכלת נקניקיות.
]. אז היה לי משברון קטן ובכיתי [לא בגלל השיער... פשוט תמיד אני בוכה בטיולים וזה... אני לא בנאדם שמסתדר כזה טוב לבד והכל...] אבל אז המדריכה שלי [ויסלר איי לאב יו טו
] דיברה איתי והכל היה פסדר אבל קצת הייתי מצוברחת ולא הרגשתי טוב... הייתה לנו פעולת לילה טוב והלכתי לישון.

Alexis14

New member
Day two. |אישלג|

יום שני [יום רביעי, ה9.4]
בבוקר הרגשתי מממממש גרוע, את הארוחת בוקר לא יכולתי לאכול ונשארתי במאהל [לא יצאתי למסלול] עם עוד חברה שאני לא יודעת למה היא נשארה, עם 3 בנות שאחת מהן הייתה אסמטית, לשנייה היו בעיות בברכיים והשלישית לא יודעת, וגם כמה חמשושים, מדריך ואנשים משבטים אחרים. היה לנו ממש כיף, קנינו פיתות מהמוכרים הבני שרמוטות וגם השגנו מזרונים
... אח"כ כשכולם חזרו עשיתי לחבר שלי אווירון, כמו שעושים לילדים קטנים [הסבר למוגבלים: שוכבים על הגב עם הרגליים והידיים למעלה, המישו השני עולה על הרגליים ומחזיקים בידיים, צריך לשמור על שיווי משקל] ואז כולם התלהבו ועשינו התאמנות [החברה המוגבלת שלי לא יודעת לדבר
אז פשוט אימצנו] והתחרות [כנ"ל]... אז באיזה 18:30 התחלנו להכין אוכל כי המדריכה שלי פחדה שיקרה בסוף מה שקרה אתמול... התפריט להיום היה קוסקוס עם ירקות וסלט ירקות. אבל לא היו לנו ירקות אז זה הפך את התפריט לקוסקוס. לול, זה נשמע מצחיק. כמו שהופכים בנאדם לצפרדע אור משו. טוב בקיצור בעזרתה של חמוטל [איי לאב יו
] הקוסקוס היה מוכן תוך 5 דקות וזה היה די לא נוח, אתם יודעים, לאכול ב18:40... אבל שטויות. הקטע הכי מעצבן היה שילדה אחת אוכלת קוסקוס רק עם סוכר וקינמון, והכינו לה במיוחד בסיר נפרד, ואז כשמביאים לה את זה - "זה קר מדי". רציתי לרצוח אותה! יא שרמוטה, מכינים לך בנפרד רק כי את לא מסכימה לאכול את הקוסקוס המזדיין עם מלח, אז סתמי ותאכלי! אחר כך כל הטיול אני וחברה שלי צחקנו עליה שהיא סיסי... היה גם פול קוסקוס ונתי חלק לחברה שלי... אז השגנו עוד מלא מזרונים וסתם התפאננו עליהם... ידיד שלי הבנזונה הזה מנסה לעשות מעשים מגונים, והוא מספיק עיצבן אותי [עזבו, סיפור ארוך] אז לקחתי מקל, ותקעתי לו אותו בתחת איזה 20 פעמים... זה היה כיף
. אח"כ פעולת לילה טוב, וסיבוב מורל. יצאנו לטיול 45 אנשים מהגדוד ואיזה 30 יצאו לסיבוב מורל. היו שם איזה 5 אנשים ממצדה, ואני מוכרחה לומר שיחסית ל5 אנשים הם היו פסדר. אבל קרענו אותם.... הנה שיר שאני מחבבת במיוחד... אני שונא את מצדה... את אריאל באותה מידה... אבל את יונתן יותר... כי כל אחד שם מיליונר... אחלה שיר... אח"כ הלכנו לישון [אני וידיד שלי הצטופפנו על מזרון והתכסנו בשק"ש שלי.

Alexis14

New member
Day three. |אישלג|

יום שלישי [יום חמישי, ה10.4]
התעוררתי והייתי צריכה לקפל את השק"ש שלי... הרשג"דית עזרה לי ואחת ולתמיד למדתי איך מקפלים אותו! לא כמו שחשבתי כל השנים...
אח"כ חיכינו איזה שעה בחוץ עם החמשושים בזמן שלמדריכים היתה ישיבת צוות וחמוטל [איי לאב יו] ונועם [איי לאב יו טו] לימדו אותנו כמה דברים. דבר ראשון- תיפוף כזה... Everybody Dance Now... תיפוף Two Times... תיפוף Three Times... תיפוף Let's Go Now... תיפוף ואז בסוף אומרים גליל... זה ממש שווה. וגם עוד משחק, אתם בטח מכירים, עם השיר הזה- Here comes the one and only riding on a big fat pony here comes the one and only this is what he told me back back back my baby front front front my baby side side side my baby this is how he partys ואין לי כח להסביר את המשחק אבל הוא ממש כיף... אח"כ גילינו שילד אחד מהגדוד ברח... לא הבנתי ממש למה אבל הוא רץ 4 קילומטרים במדבר, ובסוף החזירו אותו עם ג'יפ... זה היה קטע מוזררר..... אח"כ עלינו לאוטובוס פיינאלי אבל... עם שבט היובל. גררר.... הם כאלה בני זונות אני שונאת אותם! יש לנו שיר שהולך 'בוא לגדול איתנו... בוא לגדול איתנו.. בוא לגדול איתנו, שבט יונתן.. בוא לגדול איתנו, שבט מצויין.' אז הם שרו 'בוא לגנוב איתנו...' עד שהרשג"דית ממש התעצבנה וצרחה עליהם [גו מיכל
גו מיכל
] ולבסוף הגענו לתחילת המסלול של היום. הכל הלך בסדר במסלול עד הארוחת צהריים, שאחריה התחלתי להרגיש ממש רע... הלכתי מאחורה עם חמוטל [והנה ההסבר למה איי לאב הר סו מאץ'] שכל הזמן נתנה לי מים, שאלה אותי אם אני רוצה לנוח קצת או להמשיך, הציעה לי לקחת כדור, הביאה לי את הכובע שלה, הציעה לי מכנסיים קצרות והייתה ממש מתוקה... בסוף מדריכה אחרת מהגדוד שגם הלכה מאחורה עם הילדה האסמטית והילדה עם הבעיות בברכיים לקחה אותי על הגב עד לאוטובוס [איי לאב יו טלי
] אז הגענו למאהל וואנס אגן. פעולת סיכום, ארטיקים למי שלא מת מכאב בטן ו... אוטובוס. נהג מניאק בן זונה שימות אמן. כשעצרנו שוב בצומת שוקת הוא לא נתן לאף אחד להשאר באוטובוס, גם לא לחולים ולישנים שבינינו... אז קפאנו בחוץ עד שהוא הואיל בטובו לחזור... בנסיעה הרגשתי חרא וניסיתי לישון... כולם עשו מורל של 'ויסלר ויסלר נשמה', 'גגו גגו בן זונה' וכו', וגם יש לנו שגדוד שיר שהולך ככה- 'בולבול, אני בולבול. בולבול, אני בולבול. בולבול, אני בולבול. לא! אני זין...' אז שידרגנו ל... 'בינר, אני בינר. בינר, אני בינר. בינר, אני בינר. בוא! יש פה טונה...' כי.. אממ... בינר זה אחד ש... אוהב לאכול
... ויש גם... 'גגו, אני גגו. גגו, אני גגו. גגו, אני גגו. עצור! אתה הומו!'... וגם כל מיני הסתות שהפעיל אורי הרשג"ד נגד גזר המדריך וגזר נגד אורי... וכמובן בסוף שרנו לכל המדריכים 'כולם כולם נשמות, גם בנים וגם בנות... טיול פסח שגעון, אוהבים אתכם המון!' אחרי זה הגענו, אח שלי חיכה לי שם [איי לאב יו יובל
], הוצאנו ת'תיק מהאוטובוס והלכנו... THE END...

Alexis14

New member
סיכום. |אישלג|

שכחתי לכתוב פול דברים... איך חברה שלי די מצאה אהבה בחמשוש, למשל... גם את הצ'ורפים השניים והיותר שווים שלי. אבל אין לי כח להוסיף עכשיו... תגובות בקשה!

וואי נשמע שהיה לך טיול שווההה

טוב לי אין כוח לכתוב את כל הדברים אבל אני רק אגיד שהטיול הזה היה הטיול הכיייי טוב שיצאתי אליו בשנתיים האחרונות. צוות ו' כלכךךךך חמודייים וגם הראשגדיות שולטותת. וגם החמשושיות שיצאנו וואי יאא היה כלכךךךך מושלםם

נגוש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

נשמע שהיה לך טיול מדהים
ואני מקווה שנהנית... כשאני הייתי בטיול ים אל ים... חבל"ז... כל כך הרבה דברים הלכו לא טוב אבל היו גם דברים סבביסטיים... ואני מזה כמוך- איך אני זוכרת שכל טיול שיצאתי אליו הייתה לי בעיה כלשהי וכל פעם רציתי לחזור הבייתה והמדריך קורס שלי [עכשיו תורי לכתוב- ניצן איי לאב יו] היה יושב איתי ל"שיחת נפש" ומסדר הכל... בקיצור, את הסיכום של טיול פסח אני ארשום אחרי ה-24.4 כי אז הטיול השבטי שלנו...

Alexis14

New member
../images/Emo3.gif|אישלג|

נזכרתי בפול דברים ששכחתי לכתוב- שטלי שכנעה אותי בכלל לצאת רק יומיים לפני הטיול והיו בעיות וזה וכל מיני דברימים אחרים... וגם כל מיני יציאות של אנשים מהגדוד שלי, למשל-
[בכיתה ז']
[כיתה ז']
[בכיתה ט'] ו
[בכיתה י'] מדברים על הים-אל-ים.
יושבת בצד ואוכלת.
- אבל מה עושים בהבטחה? מתעללים בך כזה לא?
- לאאא... מה פתאום...
- עושים שניצלים!
- כבר שנים שלא עושים שניצלים בצופים.
- נכון, כשאנחנו היינו כבר לא עשו...
- לא נכון, אנחנו עושים היום שניצלים לארוחת ערב... o_O [מי שלא יודע- שניצל זה שנכנסים לים ואז מתגלגלים על החול]

חחח... הזכרת לי משהו...

היהלנו בחופש הגדול סמינר פתיחת שנה בכנרת... ויש ילד בשכבה שלי שהוא כזה סטלן מפגר שלא הניף אצבע במחנ"ק וכל הזמן ישן ובכלל הוא סתם בהמה
אז ביום האחרון בכנרת אמרנו שהולכים להיפרד מהכנרת (ולפני זה אמרנו לכולם שהולכים לעשות לילד הזה שניצל)... בקיצור, נכנסנו למים וניסו להפל אותו אבל זה לא ממש הלך והוא קצת התרטב ולא קלט שעושים לו שניצל ואז הוא התעצבן מזה שהפילו אותו למים אז יצאנו לחוף. והמרכזת הדרכה כזה אומרת:"טוב בואו נשחק משחק..." ואז היא מתחילה לשיר ולעשות את התנועות:"ידיים למעלה, על הראש, על הכתפיים ו...." כולם הורידו ידיים לחול והתחילו להעיף את החול על הילד
זה היה כזה מצחיק

keren14

New member
אני חזרתי היום!!!

והייתי מדריכת עזר כמו שאתם יודעים ב-ד' בנות... והן הכי חמודות בעולם!!! היה לי ממש ממש ממש כייף!!! ואין לי ממש כוח לכתוב, אז אולי בהזדמנות, אבל היה לי ממש ממש כייף!!!

למעלה