Day one.
טיולי פסח בנגב, גדוד גליל, שבט יונתן, 8.4.03-10
יום ראשון [יום שלישי, ה8.4]
התעוררתי ב5:00 בבוקר, ב6:15 הייתי בשבט אבל היחידה מהקבוצה שלי... אחרי כמה דקות התחילו להגיע אנשושים. כמובן שכולם שכחו דברים בבית [בלון גז לגזיה, למשל
] וגם גילו שאפשר להביא אישור הורים שאתה בא בלי ערכת מגן [אחות של הבסט פרנד אוף מיין היא המרכזת הצעירה ו... אממ....
פרוטקציות רולז
] אבל חפיף... עשינו פעולה קצרצרה, חילקתי צ'ופרים [שקיות פצפצים 'כדי שלא יהיה משעמם'...] ובגלל שהיו עיכובים וויתרנו על המפקד ויצאנו לדרך. הכל היה חלק בנסיעה עד שעצרנו בצומת שוקת ואיזה ילדה מטומטמת גנבה בייגלה, ותפסו אותה
. התעכבנו שם כמה שעות טובות [או שלא...] והמשכנו לנסוע... בנסיעה סתם עשינו תחרויות שירים [אומרים מילה וצריך למצוא בה שירים] עם המדריכים וסתם היה פנאן
... אז גם גילינו שהרשג"ד שלנו מתעטש כמו סבא... אז כולם התחילו לשיר 'סבא אורי תתעטש' וגם בקול חמוד כזה 'בבקשה סבא אורי' עד שלבסוף הוא הסכים וזה היה בהחלט שווה את זה
. הגענו בסוף למאהל בדואי, השארנו את התיקים שלנו שם, נחנו כמה דקות ויצאנו למסלול. במסלול לא קרה שומדבר מיוחד שאני זוכרת
... חוצמזה שידיד שלי המציא את 'חופשת הפסח' שזה אומר שאפשר לשקר במשך כל חופשת הפסח כמו ב1 באפריל, וכמו שתמיד שרים '1 באפריל, 1 באפריל' אז על אותו משקל - 'חופשת הפסח, חופשת הפסח'
... חזרנו אחר כך שוב למאהל והתחלנו להכין אוכל. הכנו לארוחת ערב נקניקיות ופסטה ברוטב עגבניות. את המים לפסטה הרתחנו על מדורה שתחומה באבנים, ואת הנקניקיות על גזיה. אחת האבנים במדורה התפוצצה מרב חום, כל המים שבסיר נשפכו, אז אני וחברה שלי, שעמדנו ליד, עברנו לעמוד ליד הגזיה הדלוקה. באותו הזמן, החליפו בגזיה אחרת את הבלון גז והוא דלף קצת... אז כמובן שהגזיה התפוצצה [אש+גז=בום], עליי. עליי ועל המדריכה שלי ועל חמשושית אחת. אז ככה- לכולנו נשרף השיער בצד שמאל, לי נשרפו ממש קצת מהגבות, הריסים והשערות בידיים [חסך לי שעווה...] גם. אז הלכנו לחובש[ת], היא בדקה שאני רואה טוב והכל ואז הלכנו לשטוף ת'שיער. אז, שתי החמשושיות המתוקות היו איתנו [חמוטל איי לאב יו] החליטו שלומשנה מה הן ידאגו שנאכל היום... בקיצור אכלנו בסוף פסטה עם רוטב עגבניות ונקניקיות [אני לא כי אני... לא אוכלת נקניקיות.
]. אז היה לי משברון קטן ובכיתי [לא בגלל השיער... פשוט תמיד אני בוכה בטיולים וזה... אני לא בנאדם שמסתדר כזה טוב לבד והכל...] אבל אז המדריכה שלי [ויסלר איי לאב יו טו
] דיברה איתי והכל היה פסדר אבל קצת הייתי מצוברחת ולא הרגשתי טוב... הייתה לנו פעולת לילה טוב והלכתי לישון.