טיולי משפחות

חשיפה בלעדית!!!!!

לאור הביקוש הרב.... "הוצאה מיוחדת" של הסיפור של גיא... ההוצאה מוגבלת בכמות, נא להזדרז לפני שיגמר דני

o g

New member
אריאל-חפש באמצע דף זה.....

הודעה מ 21/3 תחת הכותרת "חשיפה בלעדית" הסיפור אינו מתאים לאנשים עם קיבה רגישה - ראה הוזהרת אורית

תגובה ל"חשיפה בלעדית"

להגיב על המקרה אני אפילו לא ינסה אין לי אפילו מילים לתאר את מה שקרה אני רק יגיד לדני ואלונה שיהיו חזקים. ושידעו שהם צריכים לדבר על הנושא אם גיא ולא בשאלות ישירות אלא לגרום לו לדבר על מערכת היחסים שלו עם המנהלת ועם הצוות בכלל (אי אפשר לדעת במקרים כאלו אבל בדרך כלל עד שקורה מקרה קיצוני כל כך בדרך כלל קוראים מקרים "כיביכול קטנים" שבסופו של דבר יוצרים יצטברות מתחים גם אצל גיא וכדאי שגיא יפרוק את המידע שהוא עדיין רק מידע כי מידע כזה יכול להשפיע במשך שנים ולא רק בתוך מידע אבל אם יבוא לו פורקן בשלב מוקדם יחסית לאחר האירוע וזאת על מנת שאם הוא ידבר ויוציא היום, אפשרי שזה יפחית מעוצמת השפעתה של החוויה השלילית הזו לעתיד, אני יוסיף שיכול מאוד לעזור ליתייחס לגיא "ביד רכה" למשך זמן וזאת על מנת שהוא ירגיש בנוח לדבר "ויוציא הכל החוצא" שלא יפנים את ההרגשה שלו פנימה, מעבר לזה החוויה הזו יכולה להשפיע באופן כללי על גיא בקשר לקבלת סמכות של בעלי תפקידים היום וגם בעתיד, וכדאי לדעתי להרגיל אותו לקבל סמכות מיתוך הבנה ונתינת אמון באדם ולא בגלל פחד ומורא!

o g

New member
אריאל,נשמה עדינה שכמוך

הרגישות שלך נוגעת ללב, אתה מזדהה עם הכאב של גיא כאילו חווית את זה בעצמך. אם תקרא פה קצת תגלה שגיא מדבר על הנושא בפתיחות ובאומץ שאינם אופיניים לילד בגילו. הוא מקבל תמיכה עצומה קודם כל מהמשפחה הנפלאה שלו את אבא שלו הכרנו באופן אישי באחד המפגשים ברעננה ואת אמא שלו,אלונה, כולנו נשמח לפגוש בשבוע הבא (מסתבר שהיא גם אופה מצויין וגם אוהבת להסתובב בבית בבגדים של חתולה,חפש את התמונה שלה) אז אל תחמיץ. חוץ מזה-אתה מול המחשב כבר מיליון שעות,אם הייתי גרה קרוב הייתי מציעה לך שנצא לאיזה ריצה בפרק או הליכה , מי יודע אולי משהוא נחמד קורה בחוץ?.... אורית

שביק

New member
אפשר לקבל את כתובת המפעל?

אני הולכת "לקנות" גם כאלו מקסימים. שלכם, שביק

כולכם יפים ומקסימים-היופי נשאר../images/Emo8.gif

במשפחה. אלונה שלי היפה שלי התחפשה לחתול אה? וגיא איזה מתוק, ויובל .. כולם מקסימים. אוהבת אותכם יום מקסים שיהיה לכם .

הלנה

New member
אני המומה ומזועזעת!

קראתי את התאור המצמרר שלך על מה שקרה לגיא וקשה לי להרגע, כמה אטימות ורוע. אני לא יכולה לתאר לעצמי מה הרגיש גיא באותם רגעים, מה אתה הרגשת כשהגעת לבית הספר ומה אלונה הרגישה כשחזרה מהחופשה שלה ונודע לה על המקרה. כולנו קוראים סיפורים בעיתון, מזדעזעים לרגע ועוברים הלאה, אבל כשזה קורה למישהו שאנחנו מכירים (כי בעצם כולנו מרגישים שאנחנו מכירים אתכם), זה כואב הרבה יותר וקשה להפסיק לחשוב על כך. אני שמחה שהצלחתם להמשיך הלאה, שגיא לומר בבית ספר אחר ומקווה שתדעו רק ימים טובים יותר. אוהבת אתכם, הלנה

mazy

New member
פשוט נורא...../images/Emo10.gif

הי דני ואלונה. אני פשוט מזועזעת, אין מילים להביע את הכעס והתסכול שסיפור כזה יכול להעלות. אני (לגמרי במקרה) עוסקת בהוראה, וחווה המון מקרים מזעזעים ומכעיסים, אבל במקרה כזה טרם נתקלתי. על פניו זה נראה כאילו המאבק של המנהלת בגיא היה מן מאבק על יוקרתה האישית, והיא היתה חייבת לנצח! רציתי לשאול- איך טופל המקרה בהמשך? האם זה הגיע לפיקוח? של מי היתה היוזמה להעברה לבי"ס אחר? מחזקת את ידיכם, ושולחת חיבוק ע-נ-ק לגיא, בתקווה שלא יחווה עוד ארועים מסוג זה לעולם. אוהבת אתכם, מזי.

כואב לקרוא את הכתבה על גיא../images/Emo5.gif

אפילו מצמרר. מצטערת לדעת שכך קרו הדברים. המשך יום נעים.

אנשי הסגל צריכים להיות בבית הכלא.

(לביא), כאשר עושים דבר כזה לילד, לא משנה איזה, לוקה בטוראט או לא, צריך לאסור את המורות והמנהלת, ולתת להן לרצות 5 שנים בכלא, אפילו יותר אם צריך כדי שיבינו שמה שעשו הוא מגעיל בפרט, שלא עשה שום דבר מלבד לטרוק דלת. האם המנהלת הושעתה או פוטרה מתפקידה?

למעלה