טיולי משפחות

משה כמה שאתה צודק-אני איתך.

זה ממש לקחת ילד במצוקה ולעשות לו עוול להתעלל בו גועל נפש של אנשים בני אדם. שלא ניזדקק עוד לאנשים כאלו לעולם. אמן! מברכת אותכם שאתם אנשים מקסימים ולא כמו אלו לצערינו גיא היקר שלנו ניתקל איתם ורק הוצאת דיבה. לא חסרים כאלו סיפורים. שלא נדע!

מזי שלום

המקרה בטיפול המשטרה מאז. עד היום לא שמעתי מהם. אמרו לי אנשים שמבינים שזה יגמר בסגירת התיק מחוסר עניין לציבור, פוליטיקה, את יודעת. כמובן שהפיקוח היה מעורב, זה היגיע עד לראש המחוז. היוזמה הייתה של העיריה, מיקי אברמוביץ נכנסה לעניינים והכל נסגר כפי שנסגר לשביעות רצוננו. דני

קשה מאד לקריאה../images/Emo7.gif

אלונה, דני וגיא ושאר בני המשפחה...קבלו חיבוק גדול ממני ויישר כח על אחדות משפחתכם - כי אם לא הייתם מאוחדים סיפור כזה היה "מפוצץ" את המשפחה. אני בהחלט מזדהה עם כל מילה, וכואבת את כאבכם..כי בגדול עברנו סיפור דומה רק בלי עיתונות... ואספר כאן בקצרה - כשאוראל היה בן 4-5 הגננת "המקוללת"(ועימכם הסליחה!) החליטה לדמות את בני ליצר הרע בגןובכל פעם שהיתה משמיעה להם קלטת של יצר הטוב ויצר הרע בגן - אוראל שלי שיחק את היצר הרע. פעם הגיע הביתה וכעסתי על משהו ופתאום כאילו אחז בו דיבוק שכב על הרצפה ועשה כאילו הוא חותך את ביטנו - ואמר "הנה יצר הרע יוצא ממני ונכנס היצר הטוב" ובין רגע הילד השתנה מקצה לקצה פתאום שקט פתאום אין כבר התפרצות. זה דבר אחד....שכמה שהוא קשה היה משהו יותר חמור.... באחד מימי השביתות כשהחליפה אמא אחת מהגן את העוזרת...ראתה שהבן שלי (אוראל) מסתובב בחוץ ביום קריר בזמן הריכוז בגן. כששאלה את הגננת מדוע הוא בחוץ אמרה לה - כי אוראל מפריע ועדיף שיהיה בחוץ...כשהחל לרדת גשם לא היתה ברירה הכניסה אותו לגן וביקשה ממנו להביא לה את גליל המדבקות הורודות....(שתלך לעזאזאל) ואוראל כמן הרגל לקח מדבקה ורודה ושם על פיו - וכך הבנו לאחר הרבה בירורים וחקירות שבכל פעם שהפריע לה שמה לו מדבקה ורודה על הפה כדי שלא יפריע לה וכשהיה בסדר היתה שולחת את המדבקה הורודה "אוראל סידר יפה" "אוראל התנהג יפה" זהו..................הצלחתי לכתוב לכם את הסיפור אני בוכה עכשיו כי אני מעלה זכרונות כואבים..........אבל זהו סיפרתי!!!!!!!!!!!!!!! ואגב בזכות המלחמה של זיו ושלי הגננת הועפה ממשרד החינוך.

הלנה

New member
לתיקי

שמעתי את הסיפור המזעזע על אוראל ממך במפגש האחרון, אבל זה שוב קשה לעיכול, פשוט אי אפשר להאמין שאנשי "חינוך" מתנהגים ככה לילדינו. מזל שיש לו הורים תומכים ומשפחה אוהבת כמו של גיא וכל הכבוד לכם על המלחמה בגננת!

lati1

New member
אוי תיקי, כמה סיפורים מזעזעים ליום

אחד, אני הייתי ללא ספק מרביצה לה.... אפשר פשוט להשתגע לפעמים מהרמה של האנשים בידיהם אנחנו מפקידים או אולי יש לומר מפקירים את ילדנו! כמה רוע וטמטום! אני כ"כ מבינה את הכאב שלך בהזכרך במקרה. חיבוקים לכלכם.

שביק

New member
אני עקבתי מקרוב אחרי

מהלך האירוע, דווחתי בקביעות וברציפות בדרכים שונות, והייתי מזועזעת לכל אורך הדרך. כאבתי את כאבכם מאד. ובכל זאת אני רוצה לומר, ששמחתי מאד כאשר הדברים הגיעו לפתרון מהיר ועל הצד הטוב ביותר. אני יודעת, שעם מקסים וחכם כל כך ומערכת אטומה ומטומטמת כל כך גיא יכול רק להצליח, ואתם תיראו עוד הרבה נחת והצלחה אצלו. מאחלת לכם כל טוב. אוהבת ומעריכה אתכם מאד. שביק

שמעו. זה-קרה-מזמן!

מישהו כתב שאני צריך להתבטא עם זה. זה קרה מזמן. אין לי עוד מה אפילו לחשוב על המנהלת סוג ד' הזו.

טיולי משפחות

לדני שלום, בהמשך לשיחתנו מיום שבת . ידיעות אחרונות הוציא היום חוברת בשם הצימר של המדינה -המדריך לחופשה בישראל. לבד מרשימת הצימרים בארץ יש גם טיולים בני ים.(אני אשמור לך העיתון) לאזור המרכז הם מציעים 1. מחוף הבונים לדור 2. מג'יסר א זרקא לתחנת הרכבת בחדרה(אפשר לשלב ביקור בתחנת כיבוי אש בחדרה) 3. מסתורין והרפתקה באזור המרכז-אגם ניצנים 4. החוף הנעלם - חוף געש שפיים 5. יום בכפר - אתר הסטף בהרי ירושלים. יש לי מדריך א"י החדש שיצא בהוצאת ידיעות אחרונות ושמה לכל אזור יש טיולים מומלצים. דני זה דורש לוגיסטיקה לא פשוטה. אנחנו למשל לקחנו סכום סמלי שככיסה את עלות המדריך. 35 ש"ח. כעמובן שעבור כניסה לאתרים המשפחות צריכות לשלם. אני כמעט בטוח שכולם מינויים לרשות שמןרות הטבע+החברה להגנת הטבע. שלך משה

חגית35

New member
אני בשוק!

בהלם והמומה לחלוטין! מדוע לא יצאתם לתקשורת? מה נסגר עם התלונה במשטרה? היתה חקירה? מה עם פניה לאל"י? משרד החינוך??? מה בקיצור?

lati1

New member
../images/Emo140.gifלדני, אלונה, גיא ויובל!

קראתי, נדהמתי, הזדעזעתי, וכל הזמן אני חושבת - איך להביע במילים את כל מה שיש לי לומר לכם. קודם כל מדהים אותי לראות עד כמה הדברים שכתבתם על גיא כ"כ דומים לדור, חוסר היכולת לשאת מגע פיסי תקפני והתגובה החריפה הזו מצידו - גם דור מגיב כך כאשר מבוגר מנסה להחזיק אותו בכוח (תודה לאל - אצלנו זה קרה עד היום רק מתוך משחק). אני חושבת לעצמי לפעמים, הילדים האלה שלנו, המיוחדים כ"כ, לא מספיק כל ההתמודדויות שלהם, שקיימות ממילא, כמו דמוי עצמי, דחיה חברתית, רעש פנימי בילתי פוסק ועוד, למה הם צריכים לחוות גם דברים איומים כאלה, כמה ילד קטן יכול לשאת על כתפיו? לא חשבתם לתבוע את המנהלת הזו? אני מחזקת אתכם ולאור הכרותי (הוירטואלית) איתכם - בטוחה שעזרתם לגיא להתגבר על הטראומה ההיא והמשכתם הלאה.

למעלה