טיובלס מהיר וקל...

nintense

New member
כמה תיקונים...

כן אפשר לקבל סנייק בייט בצמיג... מנסיון. הדאק טייפ מחליף את סרט החישוק שבכל מקרה קיים בטיובלס מוסב (ביתי או סטנ'ס). גם בחישוקי הטיובלס של בונטרגר יש סרט אטימה שסותם את החורים של הניפלים, אז גם זה "ביתי"? ומזה בכלל "ביתי" ? הבעיה העיקרית של ה"ביתי" היא שלרוב הפנימית יושבת בין החישוק לדופן ומפריעה לצמיג לשבת כמו שצריך. ולונטילים יש נטיה להקרע עם הזמן.

ניגונים

New member
../images/Emo127.gif אכן הונטיל נקרע

או יותר נכון, נוצרים סדקים בחיבור שבין הוונטיל לרצועת האטימה, ומשם מתחיל לברוח אוויר. ויותר גרוע, הרצועה כנראה זזה בעוד שהונטיל הרי תקוע במקום, ואז כבר בקושי היה ניתן לנפח, ולא ניתן היה להחדיר חומר כי החור של הונטיל נסתם. זה קרה לי קודם בגלגל הקדמי, ולאחרונה גם באחורי, וככה נמאס לי מהטיובלס הזה וחזרתי לפנימיות רגילות. עודד

eitanob

New member
שאלה

האם הדאק טייפ הוא שאוטם את חורי האויר של החישורים? או שהחישוק עצמו הוא בסגנון UST?

eitanob

New member
וואלה?

אם זה כל כך פשוט אז למה טרחנו כל השנים עם הפנימית הגזורה???

nintense

New member
שתי סיבות...

1. לא היו ונטילים שהתאימו למשימה. 2. לא היה מי שיגלה לך שאפשר אחרת.

nightjar

New member
תזמון מוצלח, אבל מה בקשר לקדח שרדר?

בדיוק נסדק לי פס האטימה של ג'ו באזור הונטיל... החישוק הוא מאוויק 317. האם יש סיכוי להתקין עליו טיובלס לפי השיטה שהצגת? בכל מקרה, תודה על השיתוף.

nintense

New member
לא בטוח שיעבוד...

אולי עם כמה שכבות דק טייפ שישמשו כספייסר ואז חור קטן לוינטיל. אני מאמין שהדאק טייפ יתמוך בוינטיל. חוץ מזה מי קודח שרדר בחישוק כל כך דק ?

imthe1

New member
אתה יכול לתת קישור לוונטילים ששמת

בדיוק הזמנית WTB טרייל ל 29" ואתה באת בדיוק בזמן כדי לנסות לעשות את זה. אריק.

למעלה