טיהור אנרגטי

ToryMaster

New member
טיהור אנרגטי

למה? כמה? איך? בעד, נגד שיטות, סיפורים אישיים במידה וממש משעמם לכם ויש לזה פואנטה. אני מאוד מאוד אשמח לשמוע

Desert Voyager

New member
כנראה באמת משעמם לי ../images/Emo163.gif

אם לא אכעיס את Lestat
ובמקום על כמה אלים אדבר על אל אחד, אז יש לי סיפור וגם פואנטה
. כיון שכל טיהור צריך להיות טהור, דהיינו שנטהר מצד אחד ןלא נתקשר למשהו / נהפך לתלויים מצד שני, אז אני בעד הטהרות באמצעות "רוח הקדש" שהיא חלק בלתי נפרד מאלהים עצמו (י-ה-ו-ה). אני לא יודע מה כוונתֵך לאנרגטי, אך מן הסתם כל ישות יש לה את האוסף אנרגיות משלה, ומכיון שישויות שונות מוצאות את ביתן אצל בני האדם, הרי מה שקורה הוא שנדיר שבנאדם יכול אכן לנצל את כח הרצון שלו במלואו כפי שהוא רוצה, כיון שהוא מושפע מאותן ישויות, ולא במודע. "השיטה" שהשתמשתי בה היא זיהוי ברור של אותן ישויות באמצעות רוח הקדש והוצאתן. פשוט אמירה בפה, ציווי, והן חייבות לציית. אז זה היה תהליך ארוך שהתמשך ימים רבים, אך בסופו של דבר נטהרתי. הענין הוא שצריך להמשיך בכך, ומדי פעם לבדוק מחדש אם האדם "נקי", או שישנה רוח/ישות שנכנסה מחדש שלא במודע עקב מחשבה שלא במקום, או עקב קשר עם בני אדם (ע"י לחיצת יד, מגע מיני או מחשבתי אפילו). עם הזמן זה נעשה פחות או יותר אוטומטי, כי נהיים רגישים לענין. אז נראה לי שטיהור אנרגטי זה לא ענין של פעם אחת וזהו, אלא טיהור רציני בהתחלה. בהמשך אבל, צריך להמשיך בענין ולהשמר.
ה"למה" הסברתי
כמה? - בהתחלה עד שמרגישים ויודעים שהגוף טהור. אחר כך מדי פעם.
איך? - צריך להפתח תחילה לרוח הקדש, וזה פועל רק בעזרת חבר או שניים שעוזרים בכך, אלא אם כן נולדים עם זה. אחר כך לומדים איך עושים את זה. אהההה....והפואנטה
לחיות בכיף, בסבבה....לא לדאוג, כי לכל בעיה יש פתרון. אז אם הפתרון יבא, למה לדאוג עכשיו

Desert Voyager

New member
לפי האינטואיציה !

אם זו הדרך שמתאימה לך, תפגוש כבר בנאדם שיםרט יותר. זה תהליך ולא הולך על קצה המזלג, כפי שכישוף איננו מסתכם בכך שקוראים כתבות. בהצלחה באשר תפנה!

למעלה