טחנות רוח

מולוקו

New member
טחנות רוח

בואי ילדה , בואי. שיכבי לידי עיצמי עיניים תני לנו להלך מעבר לעולם הזה עם המלאך שיבוא לקחת אותנו מכאן הסתכלי בעכביש על התקרה הוא מתעקש להיות בפינה,ואנחנו מתעקשים ללכת מכאן. בואי ילדה , בואי. תנוח דעתך בצד דעתי גם אם היא שונה מאחותה מגיעה לה מנוחה הסתכלי על הירח הוא נתלה בשמיים עומד על דעתו הגם שאינו שלם במהותו. בואי ילדה , בואי. שכבי כאן לידי בשלווה, העולם לא יברח. לפחות עד מחר אין לו תוכניות נטישה שכבי כאן לידי הסתכלי במנורה העש מסתובב סביבה עוד מעט הוא ישרף וירגיש את הכאב. בואי ילדה , בואי. שכבי כאן בשקט תני לכאב לחלוף לפצעים שלך להגליד את לא צריכה אלבום תמונות כדי לברוח את יכולה פשוט לנוח אין כל כך הרבה טחנות רוח בואי ילדה , בואי.

ריקי די

New member
בחרתי

ימיי בחרו את הנצח בזרועותיך לממש חלומות, להשתכר כך בחצות מנגיעת שפתיים בריח להבטיח את טעם הגוף גם אם שחוח ומאובק שנים. בחרתי רפרוף אצבעותיך המוחות דמעה, חוצות דרכן עד קצה הלהט ושוב, חוזרות ואוספות חוויה רוטטת מגווי. בחרתי להליט גופי בין לחי רכונה לבין עור מסוקס,נוקשה לכלוא בי עד תום סופת רגשותיך.

מולוקו

New member
כואב אבל פחות

את שוכבת לידי ועל פנייך שלווה עייפה מן החלומות אני מלטף את שיערך ואת את החזה שלי מצידי מוסיף נשיקה על המצח. את כל כך יפה שזה כואב אבל כאב חולף והיופי שלך ניצחי לכן זה כואב פחות. את נשענת על הזרוע שלי כי את יודעת שהיא יתד נאמן אני בוטח בך את יכולה ללכת מתי שאת רוצה ולחזור מתי שבא אבל את נשארת.

ריקי די

New member
יודעת

יודעת לקחת את העונג בשקט גנוב משפתייך, להמהם אל גופך בכרבול חתולי, אתה יודע לתת את כולך במגע של רוך לעדן את לילי.

מולוקו

New member
נקודת השקה

קחי את ידי בשתי ידיים שלך היא. שנינו יודעים את הלילה ענוג הוא. הגוף שלך משיק לגופי כמו מעגל לקו כמו חוני המעגל לסתיו. אני יודע אותך ואת יודעת אותי ושנינו יודעים אהבה מהי.

למעלה