טו טו טו

אני מתחרפנתתת!!

זה לא טריגר.. מישהי משמ חמודה רוצה לדבר איתי בsms? שלחי מסר..אני מחכהההההההההה עאעאע

o0Invisible0o

New member
...

"You'll never live the life that I live I'll never live the life that wakes me in the night You'll never hear the message I give You'll say it looks as though I might give up this fight" פיונה אפל.
איזה שיר!

pqCAT GIRLpq

New member
../images/Emo108.gifעזרה בהחלטה מאוד קשה../images/Emo69.gif

טוב אז לא קשה
מישי יכולה לעזור לי לבחור צבעים לצביעה של הציור הזה??

GalGul000

New member
תקשיבו. העניין של הטריגר.

זה מחרפן לגמרי. מאז שמיכל פלטה את המילה הזאת אתן שמות אותה פה בכל הודעה שניה. תרגיעו עם זה כבר. טריגר זה לא "כואבת לי הבטן". טריגר זה לא "היא מעצבנת אותי". טריגר זה לא "עקצה אותי דבורה". יש פה בנות שכותבות טריגר על שטויות. אז בסדר, מיכל העירה שצריך לכתוב טריגר כי היא ראתה פה שיחות קצת יותר רציניות. (וכשאני אומרת רציניות אני מתכוונת ללחתוך. לא ל"אני לא מרגישה טוב".) אז אולי לא הכרתן את המושג עד היום וזה חדש לכם. אבל הסבירו אותו לפחות 5 פעמים. זה באמת לא כזה מסובך.

o0Invisible0o

New member
XDDDDDDDDDDD

אני לא יכולה. אנשים טיפשים קוראים אותי מצחוק.
כאילו. רק להסתכל על הפורומים שהיא כותבת בהם. על הכתיבה, על האנשים שהיא מעריצה/מעריכה ומסתכלת עליהם כמלכים או ווטאבר. על השטויות שהיא זורקת.. ובכל זאת זה מעצבן אותי?
מעצבן אותי וקורע מצחוק!!
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אנשים טיפשים כ"כ.
אני לא יכולה יותר.
רציתי לשים פה תא החתימה שלה..אבל הרגשתי שזאת הגזמה. ושזה יפגע פה בכמה בנות, אני חוששת.
אז אני פשוט אשאיר את זה לעצמי.
אבל.

o0Invisible0o

New member
כן!../images/Emo6.gif

גם פאקצה וגם מאוד מאוד טיפשה. כאילו היא ממשיכה להתווכח. סותרים כל תירוץ מטומטם שיש לה והיא ממשיכה!!
XDDD החתימה שלה כ"כ קורעת אותי. כאילו הנה אוסף של אנשים שמתיימרים להיות אמנים מוכשרים, שאני ממש לא אוהבת כי הם נטולי כשרון כמעט לחלוטין. והיא חושבת שהם אלוהים או משו.
ופיסוק, פאקינג פיסוק.
מה כ"כ קשה? לא מלמדים כלום בביה"ס אה?
XDDD אני לא יכולה יותר!

o0Invisible0o

New member
../images/Emo6.gifלפחות מילה באנגלית היא יודעת..

"חשבת שאולי רק היום נכנסתי... אחרי מיליוןןןןן שנה שלא קראתי פה אפילו.... אז ביום אחד כן מתוקה שלי זה הספק...... ואם כ"כ קשה לך עם העזרה והתרומה שלי את מוזמנת לקחת את הכיעור שלך למקום אחר.... אני בניגוד אלייך לא הופכת את הפורום לבית שני.... תצאי קצת!!! תחיי! יש חיים מחוץ לפורום..... אולי לך אין כ"כ אבל לא נורא!!... כמה שאני מרחמת עלייךךךך!!! חחחח מסכנהההה אז אולי באמת תהיי invisible ותפסיקי להגיב להודעות שלי אני יודעת שאני מעניינת אותך אבל חבל מאמי.. במקום זה תמצאי חייםםם בייייייייייייייייייייי" ולזה, גבירותי ורבותיי. קוראים פאקצה!

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif><

קראתי 3 פעמים את ההודעה כדי לקשר בין המשפטים>< היא כולכך פקאצה

למעלה