טחחחח איך ההיא יצאה משם יווווווו זה ענק
O o0Invisible0o New member 4/12/05 #232 XDDDDDDDDD../images/Emo12.gifמאיפה היא צצה?../images/Emo6.gif אוקיי..הם היו ממש טובים..אבל היא הייתה גרועה.XD וזה מה שקורים כשנותנים לילדים משועממים מצלמה כשהם לא באמת צריכים אחת. אבל זה פאקינג מחק לי את כל הפלייליסט.><*איילת טיפשה*
XDDDDDDDDD../images/Emo12.gifמאיפה היא צצה?../images/Emo6.gif אוקיי..הם היו ממש טובים..אבל היא הייתה גרועה.XD וזה מה שקורים כשנותנים לילדים משועממים מצלמה כשהם לא באמת צריכים אחת. אבל זה פאקינג מחק לי את כל הפלייליסט.><*איילת טיפשה*
G GalGul000 New member 4/12/05 #235 הימני הכי טוב. השמאלי קצת גרוע לידו. והיא באמת לא עשתה את זה טוב.. אבל זה היה מצחיק כי היא צצה משומקום. הימני היה קורע ובכלל. חוצמזה השיר הזה מצחיק אותי בלי קשר. כי לפני כמה זמן היה לנו התפרצות נוסטלגית ונזכרנו בו, והגענו למסקנה שאף אחד לאיודע את המילים שלו. אף אחד.
הימני הכי טוב. השמאלי קצת גרוע לידו. והיא באמת לא עשתה את זה טוב.. אבל זה היה מצחיק כי היא צצה משומקום. הימני היה קורע ובכלל. חוצמזה השיר הזה מצחיק אותי בלי קשר. כי לפני כמה זמן היה לנו התפרצות נוסטלגית ונזכרנו בו, והגענו למסקנה שאף אחד לאיודע את המילים שלו. אף אחד.
P P N 4 E New member 4/12/05 #244 כן, אבל חשבתן על זה שהיה להם את המילים על המסך? אם כולכן כן, אז יצאתי טיפשה
G GalGul000 New member 4/12/05 #246 חחח כן חשבתי על זה. כי נזכרתי בקטע שאמרנו שאף אחד לאיודע את המילים, ושאין מצב שהם יודעים אותם. בטוח הם מסתכלים על המסך.
חחח כן חשבתי על זה. כי נזכרתי בקטע שאמרנו שאף אחד לאיודע את המילים, ושאין מצב שהם יודעים אותם. בטוח הם מסתכלים על המסך.
T the queen zohar New member 4/12/05 #236 XD../images/Emo168.gif מבזק חדשות. עשרות פאקצות נפצעו מיתר צחוק לאחר שאנבל הראתה להן קליפ מאוד דבילי ומצחיק. איי פאני. NOT
XD../images/Emo168.gif מבזק חדשות. עשרות פאקצות נפצעו מיתר צחוק לאחר שאנבל הראתה להן קליפ מאוד דבילי ומצחיק. איי פאני. NOT
P P N 4 E New member 4/12/05 #243 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD הימני היה כל כך מצחיקקקקקקקק חשבתי בהתחלה שהזאתי הייתה פסל
S Stinki Winki New member 5/12/05 #250 אוי זה קורע../images/Emo6.gif וההיא, היא בכלל נראית כמו משענת של כיסא בלי ההודעה של איילת הייתי חוטפת התקף לב מרוב בהלהXD
אוי זה קורע../images/Emo6.gif וההיא, היא בכלל נראית כמו משענת של כיסא בלי ההודעה של איילת הייתי חוטפת התקף לב מרוב בהלהXD
C Cool Simsit New member 5/12/05 #260 אוי זה קורעעעעעע ואני אני יודעת את המילים של השיר!! טוב את רובו! את כל הפזמון ואת כל מה שהם שרו בהתחלה! ואני יודעתתת! ומישהי יודעת איך קוראים לשיר? וההיא.. מאיפה היא צצה? היא נראתה כמו משענת של כיסא XDDD ואני יודעת את המילים של השיררר נהנהבננה בלובלובלובלבו
אוי זה קורעעעעעע ואני אני יודעת את המילים של השיר!! טוב את רובו! את כל הפזמון ואת כל מה שהם שרו בהתחלה! ואני יודעתתת! ומישהי יודעת איך קוראים לשיר? וההיא.. מאיפה היא צצה? היא נראתה כמו משענת של כיסא XDDD ואני יודעת את המילים של השיררר נהנהבננה בלובלובלובלבו
ש שומכינוי New member 4/12/05 #240 עזרה?..../images/Emo53.gif סתם אם אתם במקרה משועממות (משועממים?!) ובא לכן לעזור :] שם בשבילו --------> ואם יש למישהי אתר נורמאלי לבניית אתרים (חוץ מטיפו) אני אסגוד לה לנצח נצחים יש לי רעיון מאגניב. כי משעמם לי. תודה מראש :]
עזרה?..../images/Emo53.gif סתם אם אתם במקרה משועממות (משועממים?!) ובא לכן לעזור :] שם בשבילו --------> ואם יש למישהי אתר נורמאלי לבניית אתרים (חוץ מטיפו) אני אסגוד לה לנצח נצחים יש לי רעיון מאגניב. כי משעמם לי. תודה מראש :]
O o0Invisible0o New member 5/12/05 #251 גאדדדדדדדדדדדדדדד!!!!!!!!!!!! גאד.:X דמט. יש לי מכתב לכתוב, לעזאזל. אני צריכה שמישהו יעיף אותי מהמחשב הארור הזה כבר. ואני צריכה דיסק אוסף+דיוידי של אלאניס כבר, ארורים. מזה כ"כ הרבה זמן אחרי האוסף הרגיל..? נוווווו.:X בלהבלה.
גאדדדדדדדדדדדדדדד!!!!!!!!!!!! גאד.:X דמט. יש לי מכתב לכתוב, לעזאזל. אני צריכה שמישהו יעיף אותי מהמחשב הארור הזה כבר. ואני צריכה דיסק אוסף+דיוידי של אלאניס כבר, ארורים. מזה כ"כ הרבה זמן אחרי האוסף הרגיל..? נוווווו.:X בלהבלה.