טו טו טו

אנבלייי

New member
../images/Emo10.gif

אממ.. אנחנו שמחות שנהנית [בזמן שנהניץ;;] ומהקרהלה?
יש לה אפיליפסיה?

yaeloolik

New member
יכול להיות שכן../images/Emo10.gif../images/Emo25.gif

התקשרתי אליה אבל לא ענו לי. כנראה אישפזו אותה
.

Wandering Star

New member
אפילפסיה זה לא נורא בהכרח

אחותי הקטנה אפילפטית, אבל היא מאוזנת אז לא היה לה התקף מלא זמן (טפו טפו טפו). החברה שלך עכשיו בגיל ההתבגרות, וזו תקופה נורא רגישה. אם הפרפורים אכן היו תוצאה של התקף אפילפטי, אז אני בטוחה שהיא תהיה בסדר. אם זה מנחם אותך, לפי מה שהבנתי (ויכול להיות שאני טועה) ההתקף לא מכאיב, זה סתם נראה מפחיד מהצד.

yaeloolik

New member
אני יודעת בערך מה זה...../images/Emo25.gif

אבל זה תלוי.. לדוגמא סבתא שלי חולה בזה-קל. אז היא לוקחת כדורים והיא לא יכולה לקבל התקף כל עוד היא על כדורים.. אבל ראיתי פעם תוכנית על המחלה. לפעמים זה מצריך דיאטה קפדנית ביותר שנמדדת בגרמים. אההה וגם אני הבנתי שזה לא כאב לה תודה לאל
. היא בקושי זכרה מה בכלל קרה.. אבל היא עוד נראתה קצת מטושטשת כשאבא שלה שאל אותה אם היא זוכרת משהו מזה.. טוב בכל מקרה תודה
.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo122.gif

איזה טוויסט בעלילה.
קודם כל, עכשיו את יודעת למה היא התעלמה ממך פעם קודמת- היא לא זיהתה אותך!
אני שמחה שרקדת לפחות ונהנת מחלק מהמסיבה.
אני לא מאמינה שהיא פרפרה.
. אנבל גנבה לי את השאלה..תחכי למחר או משו ותנסי להתקשר שוב...מקווה שהיא תהיה בסדר..!

yaeloolik

New member
מי התעלם ממני באיזו פעם? ../images/Emo12.gif../images/Emo25.gif

וגם אני מקווה
.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo122.gif

אני זוכרת שפגשת אותה כבר ואמרת שהיא לא התייחסה? או שיט. בעצם אמרת שאת פשוט רוצה להתקשר אליה אבל זה יהיה מוזר?
אני מבלבלת בין סיפורים?><

be a bee

New member
../images/Emo41.gifצומיצומיצומיצומיבבקשהה../images/Emo41.gif../images/Emo55.gif

תודה^_^
אמ אמ, ההצבעות למסך הזהב נגמרות ביום ראשון!:0(ע"ע ה4.12, יומולדתה של תמי, ובמקרהגםשליP:). אז אם תואילו בטובכן, להצביע לאורי, שכהמגיעלוהפרסס!!:0 http://my.ynet.co.il/zahav2005/

במקרה גם שלך../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif

והחתימה שלך
It's not Adam and Eve, It's Adam and Steve!^_^ XD

be a bee

New member
אה ועוד משהו:X../images/Emo55.gif

לא קשור, אבל הרבה יותר חשוב מההודעה הקודמת: http://www.ntt.co.il/sites/itay תשלחו את הסיפרה 5 למספר 9995, ותוכלו לתרום לעזור לאיתי הלוי לנצח את הסרטן.

נראה לי שהתחרפנתי=]]

עשיתי היום איזה 6 דוליז שבאמת אני מרוצה מהם.. כולם כועסים עליי על הדבר הדפוק שעשיתי.. אמא כועסת על כולם.. וזה לא הכי נעים.. אני אל מפסיקה לעשות דוליז אם שמלות.. ונאמ..אני מרגישה ממש כמו חרא

Shusho

New member
בונא, את פשוט לא קולטת.

זה לא כועסים, זה פשוט נדהמים ממה שעשית תקשיבי, זה נשמע לך הגיוני ללכת ולתקוע לעצמך משהו בפה כדי לעשות שם חור בלי ידע מוקדם כמו איך עושים אותו או כל דבר אחר? תחשבי על זה, כאילו, מה המטרה שלך בזה? להראות שאת מגניבה? שאת קולית? שאת בוגרת? כי ואללה לא, את הכי לא בוגרת בעולם ועשיתאת המעשה הכי טיפשי בעכולם שיכולת לעשות ולהרוס לעצמך את הבריאות כי לכי תדעי איפה היית פוגעת בטעות, אם בעצב או בתוך השריר או בכלי דם ממש כגול שאת לא אמורה לגעת בו, ובכלל לכי תדעי אם זה עקום או לא ומה. זה המעשה הכי לא בוגר והכי לא אחראי ששמעתי עליו בכל החיים שלי, וזה לא מוכיח כלום חוץ משיקול דעת לקוי לחלוטין שיש לך.

../images/Emo45.gif צודקת בדברייך

למרות שאני לא בקיעה בנושא הפירסינג, אני לא נוגעת בדברים שאני לא יודעת מה זה.

yaeloolik

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo25.gif

למרות שכן הרגשתי איזשהו כעס כשקראתי את כל מה שהיא עשתה... אולי עשית את זה מתוך חוסר ידיעה. זאת רק "טעות" אבל עד שמיכלי לא אמרה את מה שהיא אמרה גם אני לא הייתי מודעת לסיכונים שקיימים. אמא שלי לא רוצה שאני אעשה חור בלמעלה של האוזן (נו איך קוראים לזה?
) אבל אני לא הולכת ועושה לעצמי- לבד חור בכל מקרה. וגם אני לא ידעתי. במקרה הכי גרוע הייתי הולכת ועושה עגיל עם איש מקצוע:|. אני פשוט לא מבינה איך יכלת לעשות כזה דבר. באמת שלא.

grobear

New member
אוף!!!!!

מה היא חושבת אז מה אם אני חברה טובה שלה.. זה לא אומר שאני צריכה להסכים איתה על הכל!!! היא ממש העליבה אותי עכשיו! ולחשוב שמחר אני תריכה לראות אותה ולהיות נחמדה אליה! אוף אני פשוט לא יכולה.. מה פתאום שמקרינים סרט רק ליומיים בטוח יהיה שבוע הבא ואם היא לא יכולה לחכות.. אז שתוותר על ללכת כולנו ביחד ותלך לבד! ועכשיו היא כוסעת על כולנו.. גם כן חוויה

למעלה