הלכתי למסיבה...../images/Emo25.gif
אז בהתחלה היה כלום. כולם עמדו בכניסה ולא עשו כלום ואף אחד כמעט לא נכנס לאולם ורקד. אבל עד 11 ככה כולם רקדו וזה והיה נחמד... למרות שבהתחלה סירבתי לרקוד בטענה ש- "אני פשוט לא טובה בזה!!" ואני באמת לא טובה בזה אבל לא נורא
. ומתישהו בתאל סירבה לרקוד (עד שאני כבר ממש רציתי) בטענה ש- "המוסיקה הזו מדכאת אותי"...
. אבל הכרחתי אותה (איך שהגלגל מסתובב>.>). ואז ישבנו בצד (רקדנו מלא
) ואמרתי לבתאל ללכת לשאול איזו מישהי אם קוראים לה דפנה (כן כן אנשים! הדפנה שלמדה איתי בכיתה ג'!! בה' הידיעה) ואז באל הולכת אליה, שואלת אותה, היא עונה לה. בתאל מסתובבת אליי, מסתכלת אליי, מהנהנת בראשה. אני קמה באיטיות, צועדת אליה ואומרת "דפנה?"
היא מסתובבת אליי, מסתכלת אליי, אומרת "יעל?"
שתינו צורחות ומתחבקות ומתרגשותD:: יאיייייייייייייייייייי ^________________________________^ אוקיי אז אחרי החלפת החוויות אני ובתאל יוצאות החוצה ורואות התקהלות באיזושהי נקודה... פתאום אנחנו מגלים שמישהי התחילה לפרפר. ופתאום אנחנו מגלים שזו דפנה
. ואז נכנסתי להיסטריה ועצרתי את עצמי מלבכות.. והשומרים לא נתנו לנו לצאת מתחום בית הנוער (וזה היה בסדר) אבל כשהם לא נתנו
לי לצאת כבר התחלתי להתעצבן!!! אז יצאתי בכל זאת כשהשומרים לא הסתכלו. היא יישבה בתוך ניידת משטרה. החובשים טיפלו בה. וגם אבא שלה הגיע ואמבולנס.. ורק אחרי שהיא הלכה התחלתי לבכות כי הייתי בפחד של החיים שלי וחשבתי על דברים נוראיים..
. וגם היו שניי ילידם שהלכו אליה אז אמרתי להם: "לאן בדיוק אתם הולכים?!" אז אחד שם אמר לי "אני רוצה לראות אם היא מתה" יואו כמעט הכתי אותם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111111111111 ואז עלינו על ההסעה הבייתה אבל מסתבר שהנהג המפגר הזה לא מגיע לתחנה המרכזית. אז בתאל התקשרה לאמא שלה ונסענו איתה. אבל דפנה...
.