טו טו טו

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifנחלת בנימיןD:D:

אני כלךכך רוצה להיות שם
נכון יש שם איזה דוכן כזה של אחת שעושה כל מיני דברים יפים כאלה מחומר שנקרא פרגמנט? הזמנות ואלבום תמונות ודברים^^ היא דודה שלי
היא מזה מוכשרת
נאממאנמא שמחה שנהנת
עם הבגדים והכל
והסולן של שייגעצ חאמוד^_^ ואל תעשי ראסטות
חע. אני סתם נגד זה. בלי קשר לחיים. למה מוט באוזן?
מה זה אומר? ומה היא עשתה לך?

o0Invisible0o

New member
נמנ.רגע!!../images/Emo2.gif

זאת שעושה יומנים אישיים עם סיפור מנייר אורז..?
כי אם כן, אז פאק. אמ. יש לי יומן שלה!
[שעלה 200+ ש"ח. אבל כשזה נוגע לעבודות יד אני פסיכית וזה. מהבית.:X] ואם לא..אז..מי היא?
אני מכירה בערך את כל הדוכנים שם. חרשתי על נחלת בנימין.
טוב שאני לא הולכת לשם כל חיי בערך.
גם שלישי האחרון הייתי שם..אבל לא למטרת השוק, פעם שנייה בחיי בערך, למטרת הבדים!
אז השוק רק קצת הפריע..אבל הצצתי וזה.XDDD

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifנייר אורז?../images/Emo122.gif../images/Emo12.gif

אמממ אולי..
את יודעת במקרה איך קוראים לה? לדודה שלי קוראים טלי, והיא נמצאת שם בימי שבת, או שישי
היא ממש ממש מוכשרת והיא תמיד עושה לנו כרטיסי ברכה ליומולדת ודברים יפים
כשאני אהיה בבית [אני אצל סבא-סבתא עכשיו] אני אסרוק או אצלם את זה והעלה תמונות
אה רגע, בעצם יש כאן בתפוז איזה פורום לזה.. אני אחפש דברים שהיא עשתה, היא רשומה כאן....

עוד 22 ימים יש לי מווומלדת

וגם לפורם
אני נולדתי ב88 והפורום{
} ב2001 {?} ואנחנו באותו תאריך

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifמאתים לי סייד ליפ?

אני,בבגדים שקסיים של חברה *__________* נענענענענע,עוד שנה ו9 חודשים וגם לי יהיה אחד.
יש לאמא לק סגול-אפור *-* יש ללאה ציפרניים *-* מחר אני אעשה DDDDD: ואני קונה לק כחול לילה *-* ושאבא יקפוץ.אם הוא ישים לב בכלל
הוא אמר לי "מה את צריכה את זה,את עוד לא מבוגרת" >.>;;;;

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifלא לא לא:0

חברה שלי אמרה שחיי הם טלנובלה:0 אני דלוקה? לא יודעת אנשים אומרים שאני חברה של מישהו:0 מה הולך פה?

the queen zohar

New member
עולם קטן../images/Emo168.gif

הילדים מהבית ספר שלי משוכנעים שיש לי חבר מבית ספר אחר... אבל הוא ידיד שלי... וידיד מבית הספר שלי מודיע כל יום שיש לי חבר, אבל אז נזכר שבלעדי הלך הסיכוי שלו למבחנים חוזרים למחוננים אז הוא רץ ברחבי בי"ס להגיד לכולם שזה טעות בזיהוי
אבל אלון, אם אתה קורא את זה, תדע אתה אחלה, ושהשיר המעצבן הזה של הפועל מתחיל לעצבן...

GalGul000

New member
כוסאמאשלה.

יש אנשים כ"כ אגואיסטים בעולם. היא פשוט הרסה לי את הלילה.

אנבלייי

New member
גלגול?

טוק טו מי
מהיש? אני צריכה להתקשר. הממ. אבל עכשיו כמעט עשר. איןמצב שאת ערה. טובנו נתקשר בשלוש.

yaeloolik

New member
הלכתי למסיבה...../images/Emo25.gif

אז בהתחלה היה כלום. כולם עמדו בכניסה ולא עשו כלום ואף אחד כמעט לא נכנס לאולם ורקד. אבל עד 11 ככה כולם רקדו וזה והיה נחמד... למרות שבהתחלה סירבתי לרקוד בטענה ש- "אני פשוט לא טובה בזה!!" ואני באמת לא טובה בזה אבל לא נורא
. ומתישהו בתאל סירבה לרקוד (עד שאני כבר ממש רציתי) בטענה ש- "המוסיקה הזו מדכאת אותי"...
. אבל הכרחתי אותה (איך שהגלגל מסתובב>.>). ואז ישבנו בצד (רקדנו מלא
) ואמרתי לבתאל ללכת לשאול איזו מישהי אם קוראים לה דפנה (כן כן אנשים! הדפנה שלמדה איתי בכיתה ג'!! בה' הידיעה) ואז באל הולכת אליה, שואלת אותה, היא עונה לה. בתאל מסתובבת אליי, מסתכלת אליי, מהנהנת בראשה. אני קמה באיטיות, צועדת אליה ואומרת "דפנה?"
היא מסתובבת אליי, מסתכלת אליי, אומרת "יעל?"
שתינו צורחות ומתחבקות ומתרגשותD:: יאיייייייייייייייייייי ^________________________________^ אוקיי אז אחרי החלפת החוויות אני ובתאל יוצאות החוצה ורואות התקהלות באיזושהי נקודה... פתאום אנחנו מגלים שמישהי התחילה לפרפר. ופתאום אנחנו מגלים שזו דפנה
. ואז נכנסתי להיסטריה ועצרתי את עצמי מלבכות.. והשומרים לא נתנו לנו לצאת מתחום בית הנוער (וזה היה בסדר) אבל כשהם לא נתנו לי לצאת כבר התחלתי להתעצבן!!! אז יצאתי בכל זאת כשהשומרים לא הסתכלו. היא יישבה בתוך ניידת משטרה. החובשים טיפלו בה. וגם אבא שלה הגיע ואמבולנס.. ורק אחרי שהיא הלכה התחלתי לבכות כי הייתי בפחד של החיים שלי וחשבתי על דברים נוראיים..
. וגם היו שניי ילידם שהלכו אליה אז אמרתי להם: "לאן בדיוק אתם הולכים?!" אז אחד שם אמר לי "אני רוצה לראות אם היא מתה" יואו כמעט הכתי אותם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111111111111 ואז עלינו על ההסעה הבייתה אבל מסתבר שהנהג המפגר הזה לא מגיע לתחנה המרכזית. אז בתאל התקשרה לאמא שלה ונסענו איתה. אבל דפנה...
.

למעלה