המכשירים הנוספים הם מכונת תופים של BOSS וSEQUENCER שהו מכונת ליווי JS-5 של BOSS הדבר הצהוב למטה הוא בסך הכול פדל ON OFF שמפעיל את הRECORD בטייפ ערוצים או לחילופין מפעיל ומפסיק את הSEQUENCER
אז מדובר בכלי בעל 10 מיתרים (יש גם גרנד סטיק עם 12 מיתרים ובס סטיק עם 8) שמחולק למעשה ל5 מיתרים של מלודי ה וחמישה של בס הפיקאפ שלו סטריאופוני לחלוטין כך שהיציאה מפוצלת -כל 5 מיתרים ניתן להוציא למגבר אחר. מנגנים עליו רק בטאפינג והסאונד שלו מדהים. נגני סטיק ידועים : TONY LEVIN מ- KING CRIMSON GREG HOWARD דיסקים מומלצים: GREG HOWARD-SOL GREG HOWARD-SHAPES (את שניהם אין בארץ ניתןלקנות באמזון) וההרכב הצדדי של DREAM THEATRE LIQUID TENSION שהוציאו שני אלבומים (על הסטיק מנגן שם TONY LEVIN)
אני רואה שם ג´קסון קלי,שרוול,האם זו 475 המעולה?,איזה איבנז{לא מבין בהן} ואוביישן מהדגם הטוב,לא זוכר את השם וגם דיגיטק 2020. לא רע בכלל,אבל מה זה בצד ימין?{אם הוא לא היה כזה גדול הייתי חושב שזה צ´אפמן סטיק}.
אז ככה ג´קסון קלי אקוסטית מוגברת SKYLARK בס איבנז (לא זוכר כרגע את הדגם המדויק-אם זה חשוב אבדוק) ג´קסון שרוול 375 קלאסית חצי יוקללה מצד ימין צ´אפמן סטיק 10 מיתרים ולמטה אפקטים של דיגיטק 2120 ARTIST והפדל שלהם
הוא כלי שמקורו בהאוואי כלי בעל 4 מיתרים המיתרים הנמוכים הם באמצע והגבוהים הם הקיצוניים אין לי אתר ספציפי לעניין אבל בגוגל בטח תמצא אגב האיות באנגלית הוא UKULELE למרות שבמעט מקומות ראיתי גם UKELELE
דבר ראשון אחלה ציוד! דבר שני- הגיטרה החשמלית השחורה, של איזה חברה היא ושל איזה דגם? ומה המחיר שלה?, אם יש בארץ בצבע שונה אולי אני אקנה אותה, תחזור אלי...