טו..הנה הציוד שלי

led_dod

New member
אחי-

אני מבין מה המיקסר העליון עושה... אבל למה משמשים כל המכשירים הנוספים? ומה זה הדבר הצהוב למטה? ד"א הכוס(ט)ית שלך-

barlevy

New member
תשובה

המכשירים הנוספים הם מכונת תופים של BOSS וSEQUENCER שהו מכונת ליווי JS-5 של BOSS הדבר הצהוב למטה הוא בסך הכול פדל ON OFF שמפעיל את הRECORD בטייפ ערוצים או לחילופין מפעיל ומפסיק את הSEQUENCER

barlevy

New member
למי ששאל על ה CHAPMAN STICK

אז מדובר בכלי בעל 10 מיתרים (יש גם גרנד סטיק עם 12 מיתרים ובס סטיק עם 8) שמחולק למעשה ל5 מיתרים של מלודי ה וחמישה של בס הפיקאפ שלו סטריאופוני לחלוטין כך שהיציאה מפוצלת -כל 5 מיתרים ניתן להוציא למגבר אחר. מנגנים עליו רק בטאפינג והסאונד שלו מדהים. נגני סטיק ידועים : TONY LEVIN מ- KING CRIMSON GREG HOWARD דיסקים מומלצים: GREG HOWARD-SOL GREG HOWARD-SHAPES (את שניהם אין בארץ ניתןלקנות באמזון) וההרכב הצדדי של DREAM THEATRE LIQUID TENSION שהוציאו שני אלבומים (על הסטיק מנגן שם TONY LEVIN)

Boogieman

New member
תקן אותי אם אני טועה...

אני רואה שם ג´קסון קלי,שרוול,האם זו 475 המעולה?,איזה איבנז{לא מבין בהן} ואוביישן מהדגם הטוב,לא זוכר את השם וגם דיגיטק 2020. לא רע בכלל,אבל מה זה בצד ימין?{אם הוא לא היה כזה גדול הייתי חושב שזה צ´אפמן סטיק}.

barlevy

New member
קרוב קרוב..הנה הפירוט

אז ככה ג´קסון קלי אקוסטית מוגברת SKYLARK בס איבנז (לא זוכר כרגע את הדגם המדויק-אם זה חשוב אבדוק) ג´קסון שרוול 375 קלאסית חצי יוקללה מצד ימין צ´אפמן סטיק 10 מיתרים ולמטה אפקטים של דיגיטק 2120 ARTIST והפדל שלהם

aviol

New member
יוקללללללה??

אחי איזה יש לך? בכמה קנית ואיפה?

barlevy

New member
לא תאמין כמה זה זול

קניתי במיוזיק סנטר בראשל"צ בפחות מ-70 ש"ח

aviol

New member
גם אני קניתי משם...

אבל היוקללה הזה על הפנים!!!! פשוט נורא ואיום! זה אשכרה צעצוע...מעניין אם יש במקומות אחרים משהו רציני יותר.

cyber2200

New member
זה נהיה קצת מענין...

מה זה הכלי הזה? יש לכם איזה אתר שמסביר או תמונה של מישהו מנגן על זה? מה השם המדויק?

barlevy

New member
יוקללה

הוא כלי שמקורו בהאוואי כלי בעל 4 מיתרים המיתרים הנמוכים הם באמצע והגבוהים הם הקיצוניים אין לי אתר ספציפי לעניין אבל בגוגל בטח תמצא אגב האיות באנגלית הוא UKULELE למרות שבמעט מקומות ראיתי גם UKELELE

aviol

New member
הוא גם ממש קטן, יותר קטן מכינור

המיתרים שלו די מרוחקים אחד מהשני ורופפים, מה שמקשה טיפה על הנגינה. ו...לא לקנות יוקללה ב77 שקל!!!!! זה זבל!1!!

גילדורי

New member
למה אם המיתרים רופפים יותר קשה

לנגן? זה אמור להיות ההפך? כי שמיתר רופף יותר קל ללחוץ עליו

barlevy-כנס פה

דבר ראשון אחלה ציוד! דבר שני- הגיטרה החשמלית השחורה, של איזה חברה היא ושל איזה דגם? ומה המחיר שלה?, אם יש בארץ בצבע שונה אולי אני אקנה אותה, תחזור אלי...

למעלה