טור 2007 (דיון
)

טור 2007 (דיון../images/Emo40.gif)

אז כמו שאתם יודעים, אם צאת האלבום הקרוב יבוא לו גם סיבוב הופעות חדש! ואני חשבתי לעצמי שזה יהיה נחמד לדעת מה כל אחד חושב שבריטני צריכה לעשות בטור החדש שלה.. איזה שירים היא צריכה לשיר מהתקליטים הקודמים? תלבושות? רקדנים? מס' שירים ? או כל דבר אחר שעולה בראשכם... מקווה לשיתוף פעולה

Kryptonite

New member
שאלה טובה

קודם כל, היא חייבת וגם בטוח תשיר את הלהיטים הגדולים שלה. את בייבי היא צריכה למקסס בהתאם נושא כמו שהיא תמיד עושה כל טור מחדש - ב - DWAD בגירסת הדאנס, באוניקס בגירסת הקאברט המגניבה (למרות שתכלס ההופעה הכי מגניבה שלו הייתה ב - BOMT טור - הכראוגרפיה המקורית והתלבושת שלה פשוט אדירים). האמת שאת אופס זה יהיה מוזר אם היא תשיר. :S באוניקס הוא היה אחד מהרגעים המשעממים במופע (העיבוד המכוער והעריכה המעצבנת של שואוטיים לא הוסיפו בכלל), ב - DWAD הוא היה נחמד - אבל הוא פשוט לא מתאים לה. סלייב יותר מתאים לה מתמיד. שתישאר עם הגירסה המקורית, אפשר לרענן את ההפקה קצת ולשנות את הקטע הג'ונגלי (למרות שאני מת עליו). רק תראו את המילים - I know I may be young But I've got feelings, too And I need to do what I feel like doing So let me go and just listen All you people look at me like I'm a little girl Well, did you ever think it'd be okay for me to step into this world Always saying; little girl don't step into the club Well, I'm just trying to find out why 'cause dancin's what I love yeah (now watch me) Get it, get it whoa ובקשר ללהיטים מ - ITZ היא בטוח תופיע עם טוקסיק בגירסה הרגילה, בטח עם הכראוגרפיה מהתוכניות אירוח וכו'. MATM בטח שוב בגירסת הרימיקס ו - Everytime אין לי מושג, הוא גם לא כזה מתאים לה עכשיו (כי כולם יודעים שהשיר על ג'סטין) אבל הוא חשוב מידי מכדי שהיא תוותר עליו. שתעשה אותו בתור קטע אינסטרומנטלי בקטע מעבר או משהו כזה היא בטוח תופיע עם MP (הוא יהיה חלק מההדרן, תיזכרו את זה) סומדיי - היא תופיע איתו רק אם לא תהיה לה בלדה אחרת לילדים שלה בדיסק, אם תהיה לה - אז היא תהיה הבלדה החזקה של הערב. כמו שאבריטיים היה באוניקס, נוט א גירל ב - DWAD ו - FTBOMBH באופס טור ובבומט טור.

Invisible Boy

New member
דעתי...

לדעתי יהיה מדהים לפתוח את המופע עם My Prerogative, זה כזה שיר קיצבי ומדבר עליה, יכולים להוסיף לו מן קטע ריקוד מגניב כזה והתפוארה שחורה[לשיר עצמו]. אחר כך שתבצע מהאלבום החדש. השירים שלדעתי היא פשוט חייב לשיר בהופעה או לפחות חלק מהם: BOMT - את השיר הזה היא פשוט חייב לשיר בכל מופע
, ושתעשה לו גרסת רמיקס מגניבה כמו בDWAD או אפילו הרגיל. OOPS - שתשיר איזה גרסה שבא לה רק לא גרסת האוניקס. סטרונגר - מתאים, אבל בגרסה שונה . סלייב - כי זה קיצבי וכיף לשמוע אותו, ובמיוחד לראות אותה מופיע איתו.
אבריטיים - בלדה יפה, אבל הייתי מעדיף שהיא תתחיל בגרסה השקטה עד הפזמון הראשון ואז שתמשיך עם גרסת הרמיקס שיש בדיסק להיטים, שתקפיץ את הקהל
טוקסיק ברור. אוברפרוטקטד - אתם לא צריכים הסבר
. איזה 2 בלדות וכל השאר מהאלבום החדשדש
אני ממש רוצה שהבמה תיהיה מיוחדת כמו בDWAD שיהיה אפשר להתקרב עוד יותר למעריצים. זהו

Britney Style

New member
אהבתי את הדיון../images/Emo8.gif

הייתי רוצה שההופעה הבאה של בריטני תגיע לישראל קודם כל ! ושלא תהיה ממש ממוסחרת כמו האוניקס... מבחינת במה, לא כל כך אהבתי את הבמה של האוניקס ואת התפאורה הכל היה לי מופזר , פה נגנים שם מדרגות פה מסכי וידיאו
חוצמיזה הכל היה צבעוני באוניקס יותר מדי אורות יותר מדי מסכי וידיאו אפילו התלבושות של הרקדנים היו צבעוניות ומבלבלות אז את זה לא כל כך אהבתי.... שירים שאני חושב שהיא צריכה לשיר טוקסיק אבריטיים (עידן התאהבתי ברעיון שלך שזה יתחיל שקט וייגמר בגרסאת המיקס!
) סלייב&בויז (כמו בספיישל ITZ שהיא חיברה אותם) ATWK (בגרסאה קצרה אולי אפילו רק קטע מעבר של רקדנים) MP עוד רעיון שחשבתי שיכול להיות נורא נחמד זה שבריטני תעשה כזה סירטון מעבר של ילדה קטנה שחולמת להיות זמרת (וכל השטויות האלו שבריטני תוקעת בהופעות) ואז שייגמר הסרטון בריטני תעלה ותשיר מן מגה מיקס כזה של כל שירי הפופ הישניפ שה זה יתחיל ב"BOMT" ימשיך לCRAZY יעבור ל"בורן" המוזיקה תתגבר ל"אופס" ימשיך עם "סטרונגר" יעבור ל"אובר" וייגמר ב"לא ילדה..."
ככה מיקס עצבני של איזה שבע דק' עם ריקודים מטורפים (ובמסכי הוידיאו ברקע יהיו חלקים מהקליפ של כל שיר שבריטני שרה...) מונה ליזה (בתקווה שהוא יופיע בדיסק הבא) שאלו שאלה כזאת גם בפורום של בריטני בחו"ל אז אמרתי שהייתי רוצה שכשיר אחרון בריטני תשיר את סאמדיי אז הם אמרו לי סאמדיי בחיים לא יעבוד כשיר אחרון ושבריטני צריכה לשיר אותו כחצי בלדה עם עוד בלדה מהאלבום החדש או סתם לעשות ממנו קטע מעבר למה הם אומרים את זה ???
מבחינתי סאמדיי זה אחד השירים הגדולים והאהובים עליי של בריטני
!

Britney Style

New member
כל שירי הפופ *הישנים *שלה../images/Emo9.gif

הם אמרו לי *שסאמדיי... (זה מרוב ההתלהבות מהרעיון של הדיון
)

xtina 4 ever

New member
שאלה טובה.../images/Emo210.gif

לדעתי, היא חייבת לבצע את: BOMT- זה הלהיט הכי גדול שלה, וקלאסיקה בפני עצמה. בורן- זה שיר יפה כל כך! לדעתי היא יכולה לשנות אותו, אבל את המילים לא. אופס- גם כן-קלאסיקה. קרייזי- לדעתי היא צריכה לעשות מהשיר הזה טראנס מגניב כזה.. סלייב- יהיה מאוד מגניב אם היא תעשה לשיר הזה הופעה דומה לאלה שהיא עשתה פעם. סתם, בשביל הנוסטלגיה.
סטרונגר/אוברפרוטקטד- תמיד הם נראו לי דומים קצת. לדעתי, היא צריכה לשלב אותם ביחד. MP- למרות שהוא כבר יצא לי מכל החורים, הוא מאוד מתאים לבריטני, ותמיד יתאים.

אז אני...

כמו שרון אמר (בריטני סטייל) ואני מסכימה איתו שבאוניקס הבמה הייתה מבולגנת וגם התלבושת. נורא אהבתי את הטור החדש של מדונה, אז אם בריטני תעשה משהו דומה רק עם הטאש' והקסם שלה זה יהיה אדיר! הייתי רוצה שהמופע יגיע לישראל (
עדיין מותר לחלום) ושייצא דיוידי למופע שלא כמו באוניקס שהיא ייבשה אותנו
שירים שהיא צריכה לשיר
בייבי/קריזי/אופס - אפשר לשלב אותם... אוברפוטקטד - הרימיקס סלייב אבריטיים טוקסיק MP וסאמדיי שירים שלא הייתי רוצה שהיא תשיר
DS MATM - אני אוהבת את השיר הזה אבל הרמיקס שלו מעצבן אותי וגם בדקה האחרונה של השיר רק מדונה שרה ובריטני סתם רוקדת... וboys זהו נקווה לטוב.... ויאאלה אנשים תשתפו, דעתכם מעניינת

tali44

New member
מה שלי נראה:

שהיא חייבת להכניס למופע את טוקסיק ו- BOMT שני השירים האלו הם מגה להיטים שאין בן אדם שלא מכיר!! וכאילו מכל אלבום שיצא שיר אחד, כי בכל זאת צריך ש"ישאר מקום" לשירים החדשים. אז מהאלבום BOMT- שתשיר את BOMT מהאלבום אופס- שתשיר את או אופס או סטרונגר. מהאלבום "בריטני" - שתשיר את אובר פרוטקטד (לא הרימיקס) וגם את סלייב. מ- ITZ שתשיר את טוקסיק ואביריטיים (ובאמת זה ממש טוב להתחיל בגרסה השקטה לעבור לרימיקס) מהאוסף הראשון את- MP. ומהרימיקסים- כמו שאמרו פה- איזה קטע מעבר לשיר ATWK. ושיוסיפו את סאממדי באמצע המופע. עד עכשיו סה"כ 8 שירים (לא כולל את ATWK) ושתוסיף מהאלבום החדש שלה עוד איזה 5 שירים. או מקסימום שהיא תשיר פחות שירים מהאלבומים הקודמים שלה. ודווקא ממש אהבתי את האוניקס הוטל כי הוא היה צבעוני!! אבל כל אחד והטעם שלו, אבל היה באמת נחמד אם זה היה רקע שחור ותפאורה מדהימה ותלבושות חלקן נוצצות עדינות כאלה. ולא יודעת... אני רוצה שהיא תעשה את ההופעה של החיים שלה!!! (ושתוציא DVD כמובן)

למעלה