אהבתי את הדיון../images/Emo8.gif
הייתי רוצה שההופעה הבאה של בריטני תגיע לישראל קודם כל ! ושלא תהיה ממש ממוסחרת כמו האוניקס... מבחינת במה, לא כל כך אהבתי את הבמה של האוניקס ואת התפאורה הכל היה לי מופזר , פה נגנים שם מדרגות פה מסכי וידיאו
חוצמיזה הכל היה צבעוני באוניקס יותר מדי אורות יותר מדי מסכי וידיאו אפילו התלבושות של הרקדנים היו צבעוניות ומבלבלות אז את זה לא כל כך אהבתי....
שירים שאני חושב שהיא צריכה לשיר טוקסיק
אבריטיים (עידן התאהבתי ברעיון שלך שזה יתחיל שקט וייגמר בגרסאת המיקס!
)
סלייב&בויז (כמו בספיישל ITZ שהיא חיברה אותם)
ATWK (בגרסאה קצרה אולי אפילו רק קטע מעבר של רקדנים)
MP עוד רעיון שחשבתי שיכול להיות נורא נחמד זה שבריטני תעשה כזה סירטון מעבר של ילדה קטנה שחולמת להיות זמרת (וכל השטויות האלו שבריטני תוקעת בהופעות) ואז שייגמר הסרטון בריטני תעלה ותשיר מן
מגה מיקס כזה של כל שירי הפופ הישניפ שה זה יתחיל ב"BOMT" ימשיך לCRAZY יעבור ל"בורן" המוזיקה תתגבר ל"אופס" ימשיך עם "סטרונגר" יעבור ל"אובר" וייגמר ב"לא ילדה..."
ככה מיקס עצבני של איזה שבע דק' עם ריקודים מטורפים (ובמסכי הוידיאו ברקע יהיו חלקים מהקליפ של כל שיר שבריטני שרה...)
מונה ליזה (בתקווה שהוא יופיע בדיסק הבא) שאלו שאלה כזאת גם בפורום של בריטני בחו"ל אז אמרתי שהייתי רוצה שכשיר אחרון בריטני תשיר את
סאמדיי אז הם אמרו לי סאמדיי בחיים לא יעבוד כשיר אחרון ושבריטני צריכה לשיר אותו כחצי בלדה עם עוד בלדה מהאלבום החדש או סתם לעשות ממנו קטע מעבר למה הם אומרים את זה ???
מבחינתי סאמדיי זה אחד השירים הגדולים והאהובים עליי של בריטני
!