טור מעניין ב-YNET

זיקן

New member
מנהל
המאבק שלהן לשוויון.

כבר מזמן גלש לפסים בלתי הגיונים. שמעתי הרצאה על החוקים נגד הטרדה מינית במקומות עבודה מרוב כל מיני איסורים שמיתפרשים כהטרדה לא כדאי אפילו להגיד "בוקר טוב" לאישה היא עלולה לפרש את זה כהטרדה ולהישתמש בזה לדפוק תלונה נגד מי שלא מוצא חן בעיניה והיו דברים מעולם", עד כדי כך ש"רומנטיקנים" נוסח סוק צודקים וכל היחס שמגיע להן זה "דפוק וזרוק" כי מחר תלונה..

פנומן 72

New member
היחס שמגיע **להן**

אין צורך להכליל. לא כל הנשים פמיניסטיות ולא כל הפמיניסטיות הן נשים. תזכור את זה.

זיקן

New member
מנהל
לא מכליל

יש ויש אני מדבר על אלו שמנצלות את "הכוח" שנפל לידיהם לרעה או סתם להרים אף..

אני איתה...

לא רציתי להתחיל לקרוא את התגובות כדי לא לחטוף ג'ננה. הבעיה היא, יקיריי היקרים, שהנה לכם, אישה כמותי, שמוכנה להתערבב איתכם, מוכנה להשמיע קולה גם במקומות שלכאורה נחשבים "חשוכים" לבנות מינה, מוכנה לצחוק איתכם כשמצחיק ולהתעצבן עליכם כשצריך- ואתם ממשיכים בהכללות... כמו התגובה היפה פה, של זיקן. עוד בעיה היא, שהרדיקליות לקחו בעלות על הפמיניזם. אני פוסט פמיניסטית. זו האמת. מחד רוצה שיוויון בדברים הפרקטיים, מאידך יודעת שאני שונה מגברים, ושמחה בשוני הזה. לשני הכיוונים. שמחה שאהובי הוא גבר, שמחה להיות אישה. ואוהבת, כמגדר, את כולם
כן, זה נכון, הכי נכון זה המשפט בסוף- כולנו בני אדם, ולכולם יש רגשות.

שלום מותק

על איזה שוויון מדובר שם? ביום שתראה לי גבר בהריון אגיד לך שאולי יש שוויון. כל מי שמנסה לטעון שצריך להיות שוויון בין נשים לגברים זורק את המין האנושי לפח. מה שצריך זה סובלנות ושוויון הזדמנויות, לא אשליה מתוקה אבל שגויה שנשים וגברים זה אותו הדבר. בינתיים אפשר למנות בין "הישגי" הפמיניסטיות את ההרס המתקדם של התא המשפחתי והוספת נטל על נשים ככלל. לגבי נשים שמתלוננות על הטרדה מינית כי איזה גבר החמיא להן על השמלה או התסרוקת, יש לי מקום טוב בשבילן באברבנאל או שלוותה. אני, מי שמחמיא לי כמה שהשפם שלי נראה יפה היום, מקבל חיוך זוהר ו"תודה רבה" כי עדיין יש לי את שרידי היכולת לדעת מתי מחמאה או אפילו סתם תקשורת ידידותית זה בדיוק זה. כל אלו שאין להן יכולות אנושיות בסיסיות ממציאות כל מיני חוקים וכללים שיוצרים מצבים מלאכותיים שרק מקשים על כולנו. חוץ מזה, פנו, מתי אנחנו מתחתנים? מרוב אני מחכה לך אני עוד עלולה למות בתולה. נ.ב. הילדים מוסרים לך ד"ש ושואלים אם הם יכולים לנסות משהו על הרכב שלך (אני חושבת שהצעיר למד לאחרונה איך מכינים מטען צינור).

../images/Emo45.gif איתך בכל מילה...

חוצ מעניין השפם. אני יודעת שזה מאד "נכון" לגדל (שמעתי על פרידה...), אבל עוד לא הצלחתי להגיע לרמה הזאת...

פנומן 72

New member
את מזקירה לי איזה מקרה

חבר שלי במקום עבודתו נתקל בעובדת אחרת, בחורה צעירה ומושכת, ועל חולצתה הכיתוב "69" - כאשר כוווולם יודעים למה הכוונה. אז האומלל בקטע ידידותי סתם זרק לה "69 ? מעניין למה ..." - והיא פתחה עליו את הג'ורה. אז בשביל מה הצביעות ? מעניין שכאשר זה קורה הפוך אף גבר לא יוצא מהכלים. אז תחזיקו את עצמכן ונשים תלמדנה שאם הן לא רוצות ביקורת שלא יאפשרו ביקורת - כי זו צביעות מעצבנת.

אז פותחים ג'ורה בחזרה, מה הבעיה??

ובפעם הבאה לא מנסים קטע ידידותי עם מי שיש לה מוח בגודל של אמבה וצריכה ללבוש חולצה עם כיתוב פרובוקטיבי כדי שמישהו יואיל להסתכל לה על השומנים. יש נשים שאוהבות דרמות. כשהחיים לא מספקים להן את זה באופן טבעי הן מנסות ליצור את זה בעצמן באופן מלאכותי. חוץ מזה, תתחילו להתקיף: אם מישהי מגיעה לעבודה עם חצאית שהאורך שלה כזה שאתה יכול לדעת מה מקועקע לה על הדגדגן, תגיד נגדה תלונה על הטרדה מינית, וגם תודיע למחלקת כוח האדם שאתה מגיע למחרת לעבודה עם בגד ים חוטיני סגנון עלי ג'י. (ותשלח תמונות שלך כשאתה לובש את זה.)

זאת בדיוק הבעיה (זהירות, ארוך)

וגם אחד הדברים שמוכיחים שכל הדיבורים היפים על "שוויון" הם לא יותר מאשפה שנשפכת מפיותיהם של אלו שאינם מסוגלים לחשוב. (מותר להגיד פה בפורום "בולשיט?") מה שהפמיניסטיות שכחו לקחת בחשבון זה שכמתחילים לצרוח "שוויון" צריך גם לוותר על זכויות-יתר, ואני למשל לא כל כך רוצה שיפסיקו לקום לי באוטובוס או שאאלץ חו"ח לפתוח דלת עבור עצמי. סתם דוגמאות. אלו שמתרגזות כשג'נטלמן מתנהג אליהן כמו אל ליידי אומרות בעצם, "אני לא אשה." היות ורובן גם לא נראות כמו נשים יש בזה הגיון מסויים, אבל הרוב הנשי הדומם (בניגוד למשופמות הצרחניות) לא מרוצה מהנישה המלאכותית שהחברה המערבית ה"נאורה" הכניסה אותן לתוכו. בתור אשה, אני רוצה שלך בתור גבר יהיה מספיק בטחון עצמי כדי שאם יצא שהורדתי יותר ברווזים במטווח אתה לא תרגיש כאילו שהורידו לך ביצה, ומספיק הבנה כדי לדעת שגם אם אני מתפרנסת בתור רוצחת שכירה, בסופו של יום עבודה מפרך ארצה בכל זאת לשים את ראשי הענוג על כתפך החסונה ולהיות האשה המתפנקת והקטנה (ולפני שאתה שואל איך זה אפשרי עם הארבע מאות קילו שאני סוחבת עלי, אני לא מדברת במובן הפיזי אלא הרגשי) ושבכלל, הייתי מעדיפה שבעיות הפרנסה יהיו עליך מלכתחילה ושלא תתערב לי במה שקורה עם הילדים והבית. אני מצדי, לא בתור אשה אלא בתור בן אדם, מבינה שפירגון זה דבר הדדי ויש לי מספיק בטחון עצמי כדי לדעת שגם אם בילית את הערב במועדון חשפניות איפה שיצאו לך העיניים וכל החולצה נרטבה לך מרוב שהזלת ריר, בסופו של דבר אתה חוזר אל ארבע מאות הקילו והשפם שלי כי זה איפה שאתה באמת רוצה להיות בסופו של יום. תאמין לי, איפה שיש בטחון עצמי אין שיחות "יחסינו לאן" אין "הג'ינס הזה משמין אותי?" אין צעקות על הטרדות מיניות מצוצות מהאויר, אין דרמות ואין בעיות. ולענין עצמו: תשבור את הטאבו. תתלונן. בשם השוויון המהולל.

Love Today

New member
מה שאת רוצה

זה להיות אישה רק במע' היחסים שלך עם מישהו שאת מרגישה איתו בנוח ויש ביניכם אהבה ואת יודעת מראש שאת שווה בעיניו לגמרי. את לא רוצה להיות אישה על כל המובנים הסטריאוטיפים של המובן הזה בחברה הרחבה כי את יודעת ששם מעטים האנשים שיראו אותך כשווה בין שווים, שוב תלוי בחוגים שבהן את מסתובבת. לצערי, בעולם שלנו היחסים בין המינים הם דגם מוקטן של היחסים החברתיים בין המינים ברמת המאקרו. כך שאת לא יכולה מצד אחד לדרוש להיות מה שאת רוצה להיות מבלי להרגיש צורך לוותר על הנשיות שלך בעיני החברה, ובו בזמן לדרוש מאותם גברים להכיר ולהבין את הנשיות [ המגדרית] שלך במע' יחסים מצומצת יותר- מע' יחסים זוגית. מצד אחד "מאמי, תשלם עלי בדייט כי אתה הגבר" מצד שני " אבא אל תמכור אותי לגבר אחר כי אני יכולה להתפרנס בזכות עצמי במקצוע שאני רוצה בו ואני עצמאית כלכלית ".

מצחיק...

אני דווקא הבנתי את הזאת עם השפם כמו שהיא התכוונה, אבל אני מסכימה איתך ב- 100%. אני תמיד אומרת: חנונית בחיים, נמרה במיטה. אישה בכל מקום שדורש ממני להיות אישה, אבל בן אדם בכל מקום אחר.

אהבתי לגמרי

רק מה שאני יכול להוסיף זה שזה לא ממש קשור לנשים, מי שמנהל ומממן את ה"מאבק" הזה עבור הנשים, זה אנשים מאוד גדולים (עושר/כוח) וזה הולך בדיוק לאן שהם רוצים שזה ילך, רוב הנשים פשוט נגררות לזה עקב הכותרת שבחרו לזה "המאבק לשיחרור האישה", איזה בחורה לא תרצה להצטרף למאבק ? אפילו אלו שלא רוצות ישימוי יד אם זה יהיה לידם כך שכולם יתרמו למאבק הזה מהצד הנשי, אפיו אלו שלא מעוניינות במאבקים אף אישה לא באמת יודעת מה הולך ב"מאבקים" האלו, וגם אף בנאדם לא יכול לעבור על כל המידעה הזה, אבל הכותרת מספקת את הדעת של כולם, וכך זה נותן לאנשים מאחורי ההצגה הזו את כל הכוח לכפות על המין הגברי גזרות באישור של חצי מהעולם, אפילו יותר מחצי נשים, וכולנו יודעים שהרוב קובע למאבק לשיחרור האישה אין שום קשר וואט סוו אבר לנשים, ורק בנאדם עם מוח יכול לקלוט את זה (כך שנשים בבעיה חמורה
)

המממ...

הייתי אומרת כמה מילים יפות על תוכנו של המוח הנשי שלי לעומת תוכנו של המוח שלך, סוקי היקר, אבל למה להשחית מילים במקום שבו אין להן גם ככה משמעות. פעם, אם ניפגש, אני אדגים לך בשפת גוף למה אני מתכוונת. בינתיים,אני מופתעת לגלות שגם אתה אוהד קונספירציות... נו, אתה ופנומן באמת מתאימים.

למעלה