../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif
- קודם כל עם כל הכבוד לבחורה אני חושבת שהיא טיפה עיוורת למה שקורה מסביבה, אני לא חושבת שהחתירה לשוויון הסתימה היא בעיצומה אבל ממש לא בסופה. האפליה נגד נשים ממשיכה ונמצאת מכל עבר, זה שהיא הפכה להיות במישורים אחרים ויותר מוסווים ממה שהיה פעם זה לא אומר שהיא לא קיימת. כרגע האפליה נעשת במישורים הרבה יותר מוסווים שרוב הבחורות לא מגיעות אליהם או שמגיעות ופשוט לא נופל על האסימון שיש פה אפליה. כך שהעמדה שלה לגבי זה שצריך להפסיק את תהליך החתירה לשוויון היא עמדה שנובעת מעוורון וחוסר ערנות לנעשה מסביבה.
- לא אוהבת את התקרבנות נשית, לא אוהבת להיות קורבן מטבעי ולא אוהבת לראות את החיים דרך השקפה של קורבן. הדרך לשוויון מתחילה בפעולות הכי קטנות,אני מאמינה שכל דבר גדול מתחיל בצעד אחד קטן.לא אוהבת דיונים ארוכים על כמה הנשים מסכנות, אוהבת פעולות קצרות שמשנות במיל' קטן את המצב. אם כל אחת תפסיק להתקרבן ותתחיל לעשות משהו למען עצמה הכל יראה טיפה טוב יותר.
#2- הגיע הזמן להפסיק לפתח עוינות כלפי גברים ככל ולהאשים כל גבר כפרט בחוסר שיוון , הגיע הזמן להפסיק לראות אותם דרך משקפיים סטריאוטיפיות כפי שאני לא רוצה שהם יראו אותי. העוינות בין המינים עברה לדעתי את הטעם הטוב, אני חושבת שלכל אחד יש את התירונות את החסרונות שלו אבל בסופו של דבר כל אחד הוא בפני עצמו והגיע הזמן להפסיק להשען על התבניות המגדריות ביחסים הבין אישים שלנו אלא להסתמך יותר על האופי של האדם עצמו והאינטרקציה איתו.