טור אישי -9-

xtina 4 ever

New member
אה-אה.../images/Emo210.gif

מהראשון שלה לא התלהבתי במיוחד, אבל UMS היה מעולה! TBDT נחמד מאוד, אבל לא משתווה לקודם. מילים מדהימות? בריטני ספירס? וואט דה פאקינג קשר? 0__________________ס כן, כי להגיד כל שניה "הוט" וכאלה זה ממש בוגר. וגם את השירים הקצת יותר עמוקים בריטני לא כתבה אפילו. XD אבריל, לעומת זאת באמת נשמעת כמו ילדה מוגבלת שכלית אבל לפחות היא כתבה הכל בעצמה.

In Rehab

New member
אבל תפקידה של זמרת,הוא *לזמר*

וחוץ מזה,היא כתבה והלחינה את אבריטיים,זה גם משהו.

ליאל44

New member
חחחחח

מילים מדהימות? בריטני ספירס? וואט דה פאקינג קשר? 0__________________ס כן, כי להגיד כל שניה "הוט" וכאלה זה ממש בוגר. וגם את השירים הקצת יותר עמוקים בריטני לא כתבה אפילו. XD אבריל, לעומת זאת באמת נשמעת כמו ילדה מוגבלת שכלית אבל לפחות היא כתבה הכל בעצמה. חחחח בריטני כותבת שירים ואת ''אברטיים'' היא כתבה בעצמה ואבריל? היא נראית כמו איזה טרולית מטומטת ומפגרת שהשכל שלה נפל לשירותים.

xtina 4 ever

New member
אחת ולתמיד.../images/Emo210.gif

בפורום כולם מגיבים לכולם. למטרה זו נועד פורום. בפורום כולם מגיבים לכולם. למטרה זו נועד פורום. בפורום כולם מגיבים לכולם. למטרה זו נועד פורום. בפורום כולם מגיבים לכולם. למטרה זו נועד פורום. בפורום כולם מגיבים לכולם. למטרה זו נועד פורום. בפורום כולם מגיבים לכולם. למטרה זו נועד פורום. בפורום כולם מגיבים לכולם. למטרה זו נועד פורום. בפורום כולם מגיבים לכולם. למטרה זו נועד פורום. אם לא הבנת, אני אעשה העתק הדבק עוד כמה פעמים. אולי קופסת הפח שאתה קורה לה "מוח" תצלצל קצת. ובקשר להודעה שלך אליי: מה הקשר לאיך שאבריל נראית? אני לא רוצה שום קשר. לא הזכרתי את המראה החיצוני שלה או של בריטני בכלל. ה ב נ ת ה נ ק ר א ! נ.ב- לא שמים פסיק אחריי כל מילה, אלא כשצריך. יום אחד אולי תשכיל ותלמד. :)

Shexy Peanut

New member
לפחות בריטני יודעת על מה היא שרה X:

. הנקודה היא.. שאפילו ששניהן שרות על שטויות עם רמזים מיניים בחלק מהשירים.. את לא יכולה באמת להשוות את כמות המתח המיני בשירים של בריטני לעומת אבריל נכון? לאבריל פשוט אין את זה. סוף פסוק.

ליאל44

New member
נכון

בסלייב לבריטני יש גוף פצצה ועכשיו כשיצא הקליפ ''פיס אוף מיי'' חלק מהמעריצים שנטשו את בריטני, ישובו להעריץ, אותה. ואבריל?
חח היא אפילו לא סקסית, O..O ולא משנה כמה היא תתאמץ.

ITS ORI BITCH

New member
אתם ממש מגזימים - כולכם!

יאללה נמאס, הבנו אתם שונאים אותה, חושבים שהיא חסרת כישרון ופאקצה עילגת שלא יודעת לשיר... לא צריך להזכיר את זה כל דקה תודה

שימו לב,65 תגובות יש בשרשור הזה

יותר מחצי מהם על בריטני,לא קראתי את הטור אבל מהתמונות אני מבין שזה אמור להיות על איימי,אבל שוב הלכלוך הבנאלי-מאוס-אובססי-קטנוני-צר עין על בריטני מוציא את כולם מהכלים,יש כאלה שמכלכים על בריטני כדי למכור עיתונים ויש כאלה שעושים את זה כדי לגרוף תגובות לטור למשוך תשומת לב,כנראה שטור על איימי-כמו איימי עצמה,חייב איזשהו מרכיב מלוכלך כדי להיות טוב יותר.

ליאל44

New member
נכון

אם ילדים פה לא היו מתחילים ללכלכך על בריטני אז היה דיון על איימי אבל מה לעשות שילדים פה מתחילים לקלל ואם למישו פה נראה שאתם תקללו את בריטני ואני ישתוק אז אתם יכולים להמשיך לחלום כי אני לא ישתוק כשמלכלכים על אומנית שאני אוהב.

2Dirrty4U

New member
אף פעם לא אהבתי אותה,

ולא את סגנון המוזיקה שלה, ובכלל את המוזיקה שלה. אני לא מבינה מה מוצאים בקול שלה, הוא חזק אבל לא הייתי אומר שהוא יפה, לפחות לא מבחינתי. אף פעם גם לא אהבתי את הסטייל שלה, במיוחד את השיער והאיילינר המזעזע שהיא מציירת עד לגבות!! סמים זאת אופנה חדשה אצל הסלבז, למה לא? יש כסף, אין כבר על מה לבזבז אותו אז לפחות נעזור עם כמה אלפים למוכרי הסמים העניים. זאת בחירה שלהם אם לעשות את זה או לא, מי שבוחר צריך לעמוד בתוצאות, אבל לא כולם מצליחים.. לפחות הם עשירים ויקנו להם קבר במקום מכובד, ואולי אפילו אם נוף לים. (ואני בטוחה שעם הכסף שלה היא הייתה יכלה להתמכר לסם ברמה יותר גבוהה, ולא קוק מסכן). בקיצור שתלך למכון גמילה ותפסיק להפחיד את העולם.

ליאל44

New member
אני לא מבין

2Dirrty4U אני מציע לך לשמוע את הווידאו החדש של בריטני ובכללי לבריטני אין בעיה של סמים יש לה בעיות נפשיות שנגרמו מהפפארצ'י שרודפים אחריה בעל שבגד בה ועוזרות ושומרי ראש שרצים אחרי שנה שנתיים איתה לרוץ לספר לתקשורת איך בריטני התעללה בילדים שלה וכול מיני סיפורים ממוצאים אם את היית בנעליים שלה 2Dirrty4U את לא היית מדברת ככה תאמיני לי

2Dirrty4U

New member
לא דיברתי על בריטני בכלל ../images/Emo122.gif

הגבתי להודעה של דניאל על אמי..

ליאל44

New member
האא

על אמי ולאמי יש קול טוב ואני מקווה שהיא תשקם את עצמה מהסמים שרק מדרדרים אותה יותר ויותר.

DirrtyGirl

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo7.gif

זה אשכרה כבר נהיה פתטי האובססיביות הזאת.

galoosh33

New member
../images/Emo6.gif מה נהיה?

זה הפך להיות פורום בריטני ספירס? בחיים בחיים בחיים לא הייתי חושבת שיכול להיות שיש לה כ"כ הרבה מעריצים שיכניסו אותה גם לכל דיון. זה נעשה מעיק ברמות. הילה, הסיבה היחידה שהם עושים עליך כזה עליהום זה כי את אשכרה נחמדה מספיק בשביל להגיב ולהסביר להם מה הבעיה. זה בעיה שלהם שכל משפט קטן הופך פה לריב של 80 הודעות
את בטח לא צריכה להתנצל!

למעלה