טור אישי -8-

2Dirrty4U

New member
להיות נמוכים זה גם טוב..

אני למשל מטר 74... ואני יותר גבוהה מהמורים שלנו... חח כל הבנים נמוכים מידי בשבילי..
וזאת אחת ממליון הסיבות למה כל החברים שלי הם בני 18+

xtina 4 ever

New member
חחחחחח..../images/Emo210.gif

מה טוב בזה? אחותי בת 8 ומשהו ועוד מעט עוקפת אותי בגובה!

2Dirrty4U

New member
זה לא שאת מטיילת עם אחותך בת השמונה כל היום..

או שכן?
בכל מקרה זה לא כזה נורא.... אחותי בת 22 והיא גדולה ממני ב7 שנים ואני עוקפת אותה ב13 ס"מ... את לא היחידה שנמוכה, אבל תודי שיש בזה יתרונות... כי בלהיות גבוהים יש גם חסרונות...

xtina 4 ever

New member
ברור שכן..../images/Emo210.gif

סתם, נראה לך? 0ס כן, אבל תודי שלא היית מחליפה את הגובה שלך בשלי?

2Dirrty4U

New member
יש פעמים שהייתי רוצה להיות נמוכה..

החיסרון היחידי שאני כ"גבוה" רואה בגובה נמוך.. זה שצריך לקפל את הג'ינסים למטה.. XD יש לי חברה בערך בגובה שלך וכל הגינסיים ארוכים מידי בשבילה..
(אני בטוחה שיש עוד חסרונות בלהיות נמוכים... אבל מה לעשות שאתה תמיד מחפש את החיסרונות במה שאתה.. חח)

dor307

New member
אני זוכר שהיה דיון עליה לפני שנה

ואף אחד מאתנו לא היה מאמין שיהיה לה את הלהיט הכי גדול של השנה (ואחד הטובים שבניהם) היה איזה נסיון ליצור לה יותר "אופי" באלבום האחרון,גם בשירים וגם בדמות הציבורית שלה (כל מיני שמועות צצו עליה ותמונות פרטיות שלה)או ליצור לה "לוק" (כמו שמאור עם התברוקת,וגם עם הכפפות)והיא בהחלט במצב יותר טוב מבאלבום הקודם,אבל היום יותר קונים אלבומים כדי לתמוך באומן האהוב עלייך,ומה יש לאהוב בריאנה? ועוד שני דברים: 1-SUAD הוא אחד השירים הגרועים של השנה! נכון לפעמים שיר גודל משמיעה לשמיעה,השיר הזה התקטן (?) עלי משמיעה לשמיעה,בשמיעה ראשונה אהבתי אותו ומאז בכל שמיעה אני יותר שונא אותו. 2-באיזה עולם אתה חי דניאל? אמברלה ישיאר איתנו לכ"כ הרבה שנים עוד,גם כי יש בערך קאברים שעשו לשיר שמתאימ ים לכל סגנון ( מרוק כבד למנדי מור)

למעלה