טור אישי -4-

DAN1EL

New member
טור אישי -4- ../images/Emo97.gif

והפעם: האיחוד של הספייס גירלז - האם הוא באמת נחוץ? טוב, אני התוודיתי כאן כבר כמה וכמה פעמים שבעבר היתה לי (ולרבים מהפורום הזה, מסתבר) אובססיה לספייס גירלז. 5 הבנות הבריטיות חסרות המעצורים ששיגעו את MTV בשנות התשעים (שנות התשעים!
). אז אמנם מאז עבר כבר המון זמן, והפלייליסט ומדף הדיסקים שלי התרחבו להמון כיוונים אחרים ושונים (לא שנטשתי את הפופ, אבל נוספו עוד המון דברים אחרים), אבל זה נראה כאילו מובן מאליו שבהכרזה על האיחוד שלהן הייתי אמור לקפוץ משמחה (או לפחות לחייך בנוסטלגיה...). משהו כמו בסגנון של אם נגיד היו מתחילים לשדר שידורים חוזרים של הסדרה האהובה עליכם בילדות, שלמרות שעבר המון זמן והטעם הטלוויזיוני שלכם ודאי השתנה - זה עדיין ישמח אתכם מאוד באיזשהו מקום. ובכן, זה לא קרה לי. ממספר סיבות, אני מניח. קודם כל, התופעה הזאת לאחרונה של איחודי להקות מהעשורים הקודמים לא ממש מוכיחה את עצמה. ואני לא מתכוון בהכרח מבחינה מסחרית. זה פחות חשוב כאן. הקטע הוא שהמעריצים מהעבר זוכרים את הלהקות בתור סוג של אלילים, ובטח רצו לזכור אותם לנצח בתור כאלה. צעירים, מוצלחים, בועטים ואהובים. אבל אז מגיע האיחוד המיוחד, ואנחנו מגלים (לא במפתיע) חבורה של אנשים מבוגרים בורגניים ורציניים, שמנסים, לפעמים באופן די פאתטי, להחיות קצת מהקריירה האבודה והפרועה שלהם בצעירותם. הם מוציאים כמה סינגלים שהשיא שאפשר להגיד עליהם הם "חביבים" ופשוט מוחקים את כל הכיף שהיה בלזכור אותם כמו שהם. עכשיו ניאלץ לזכור אותם בגרסה המשעממת והנוכחית שלהם. אין ספק שקאמבק של להקה הוא הרבה יותר מורכב, לצורך העניין, מקאמבק של זמר\ת. זמר יכול לצוץ פתאום אחרי שנים שלא שמענו ממנו עם חומרים חדשים ומרגשים, מהפך חיצוני ומוזיקלי, או סתם לעשות את מה שהוא עשה בעבר רק טוב יותר לאחר שעבר תהליכים עם עצמו (הוא יכול גם לא, אבל זאת לא הנקודה). בגלל שמן הסתם מדובר בבן אדם אחד וככה יותר קל לו להתגבש עם עצמו ולחזור לרגש את הקהל שלו. אבל להקה...טוב, מדובר כאן כבר בכמה אנשים. אנשים שונים, לכל אחד רצונות שונים ושאיפות אחרות, וגם ככה זה מסובך כשהם מתפקדים בתור להקה פעילה, אז בטח שזה מסובך להחיות עסק שכבר מת, כשכל אחד מהם עבר בטח דברים רבים בשנים שעברו מאז הפירוק\הפסקה ומגיעה לגלגול הנוכחי של הלהקה בתור בן אדם שונה. זה הופך את כל הסיפור לעסק שבהחלט לא בהכרח מזכיר את הלהקה בגלגולה הקודם, למרות שמנסים למכור לנו אותו בתור משהו כזה. סיבה נוספת היא שאין פשוט דרך להימנע מהתחושה שהאיחוד הזה הוא מהלך מסחרי ושיווקי נטו. מהשיקולים הכי קרים ועסקיים שיש והכי פחות מהסוג שבאים להתרפק על הנוסטלגיה והפאן של אז. בסדר, בואו לא נהיה תמימים ובואו נזכור שהספייס גירלז מעולם לא היו בדיוק "להקת מוסכים" שצמחה אחרי חזרות מפרכות באולפנים מתפרקים והופעות במועדונים קטנים ומחתרתיים. מלכתחילה היה מדובר, אחרי הכל, בלהקה שצמחה מתוך אודישנים, בסוג של פרויקט. וכן, זה הכי מסחרי שיש. אבל בכל זאת, היתה תחושה שהן עושות את זה כי כיף להן. זה לפחות מה שהן שידרו. לקראת הסוף היה ברור שכבר לא. ועכשיו זה גם ברור באותה מידה. זה כמו שאבבא סירבו להתאחד אפילו שהציעו להם מיליארד דולר או משהו כזה תמורת האיחוד. אז הספייס גירלז הסכימו להתאחד, וכנראה בגלל הסכומים שהם יקבלו. אף אחת מהן לא נמצאת בשלב מזהיר בקריירה שלה (לא שחסר להן כסף, במיוחד לא לויקטוריה) והאיחוד הזה יוצר תחושה של "טוב, ממש לא בא לנו על זה, אבל אין לנו ברירה כי כנראה שהקיום של הלהקה זה הדבר הכי טוב שקרה ויקרה לנו בקריירה וצריך להשלים עם זה ולהוציא מזה את המיטב (ואת הכסף)". זה גם לא שהן לא היו נוכחות בחיינו בכל הזמן שהן נעלמו. אפשר היה לדעת כל הזמן איפה הן נמצאות בחיים ובקריירה שלהן, מבחינת זוגיות, הריונות ואלבומי סולו. ראינו מה הן עברו מאז שהלהקה הפסיקה לפעול (מעולם לא התפרקה רשמית, דרך אגב), ראינו את המאבקים האמהיים של מלאני בי והזוגיות ההזויה והקצרה עם אדי מרפי, הקריירה והמהפך המוזיקלי של מלאני סי, ההפיכה המוחלטת של ויקטוריה בקהאם (מישהו בכלל זוכר שאז קראו לה ויקטוריה אדאמס?) לברבי הקליפורנית, אשתו של קן הכדורגלן וכו'. זה לא שהן נעלמו, שכחנו מהן לגמרי ועכשיו הן חוזרות ואפשר להמשיך מאיפה שהפסקנו. הן עברו מאז דרך ארוכה בחיים ובמוזיקה, ואנחנו היינו שם כל הזמן. והסיבה העיקרית ביותר היא כזאת - המהות של הספייס גירלז היתה כיף. הן עשו שירי פופ כיפיים, לא לקחו את עצמן ברצינות, התלבשו באופן צעקני, התראיינו באופן צעקני, לכל אחת היה את התדמית (או יותר נכון, הקריקטורה) שהצמידו לה והן הלכו עם זה עד הסוף ובהכי כיף וקלילות שאפשר. האלבום האחרון שלהן היה כבר שונה. הכל היה פתאום כאילו מתוקתק יותר, מחושב יותר, נכון יותר. הן התלבשו נכון, שרו נכון, עשו מוזיקה ממותנת יותר. קליפים מסוגננים יותר. ואז הן הפסיקו לפעול. ועכשיו הן חזרו, כמו בהמשך של התהליך שהחל באלבום האחרון שלהן - התהליך של הוצאת הכיף מכל העסק. תשכחו מהספייס גירלז הצעקניות עם הלבוש הצבעוני והצחוקים. במסיבת העיתונאים הן לבשו (כולם חוץ מג'רי) בגדים שחורים מתואמים, בגדים שכביכול "נכון" ללבוש אותן, הקפידו להיראות טוב ונראו בעיקר מסודרות ונקיות. כמו כל להקה שמתאחדת, וחוזרת עם מינימום מרד נעורים ומקסימום בורגנות מעונבת ורצינית. אני לא אומר שהתדמית החיצונית בהכרח משפיע על המוזיקה, ואני האחרון שמאמין בזה, אבל בכל זאת, בואו נודה בזה, הספייס גירלז היו קודם כל תדמית של כיף בכל מה שהן שידרו וזה התבטא גם במוזיקה שלהן, ובגלל זה הן היו כל כך אהובות, גם על ידי התקשורת. ועכשיו? כנראה שזה נעלם. זה גם לא שהאיחוד הזה הולך להביא לנו עוד סינגלים ואלבומים והמשך של קריירה בתור להקה פעילה ומתפקדת. לפי מה שהבנתי, זה אמור להיות סוג של סיבוב פרידה רשמי מהמעריצים, עם כמה הופעות ברחבי העולם ואלבום אוסף מסכם. ככה שלא ברור לי למה האיחוד הזה באמת נחוץ. אבל בתכלס, זה כן ברור - כסף. ושוב, אני לא תמים ולא חושב לרגע שהעולם הזה לא פועל כבר מלכתחילה מהבסיס של כסף. אבל מקווה שאתם מבינים למה אני מתכוון בכל זאת. אני חושב שכמו בהרבה דברים, כדי לתת לנוסטלגיה להמשיך להיות כיפית ונעימה, צריך להשאיר את הדברים במקומם - בעבר. ולא לנסות להחיות את מה שכבר מת בצורה כל כך מלאכותית. אי אפשר יותר לזכור את הדברים כמו שהם היו כי עכשיו הם יהיו חדשים יותר וכנראה גם טובים פחות, כמו שראינו מניסיון העבר של להקות שהתאחדו פתאום. וזהו פחות או יותר...נראה כבר מה יקרה עם זה. נ.ב. אני מתחיל לשים לב למוטיב חוזר בטורים שלי - הנוסטלגיה על מה שהיה פעם ב-MTV לעומת הדברים שיש בו היום...מעניין אם אני אצא מזה מתישהו

NoWords

New member
אמה תמיד נראתה, ועדיין, הכי טוב ../images/Emo99.gif

למרות שפעם ממש אהבתי את ג'רי. והיום היא סתם נראית מגוחך עם השיער והתלבושת הזאת. ויקטוריה חייבת להפסיק עם הלבוש הזה:| היא מחצינה את הדברים שלה בחוסר טאקט. זה לא מרומז, הם פשוט Out there. זועקים החוצה. זה מזעזע ויש לה גוף בנזונה, אבל תתלבשי בהתאם, ליידי! את כבר אמא, די עם הלבוש הזנותי הזה >: מלאני C מתלבשת הרבה יותר נורמלי מפעם. אבל אפעם לא אהבתי את הסגנון שלה... ומלאני B ממש התמתנה אה? נראית ממש טוב. שיקית כזאת :) אחח אחח הספייס גירלז בחיים לא יחזרו להיות מה שהן היו פעם ולדעתי חבל שהן מנסות בכוח עוד פעם, הן גם מנסות מהשיקולים הלא-נכונים. >: קראתי מה שכתבת בריפרוף כי אני קצת ממהרת אבל סה"כ כתבת יפה, אחלה מאמר.

Save Me

New member
מה נסגר עם ויקטוריה? שמע ישראל...

הגדלת חזה מיותרת לחלוטין אנורקסיה מיותרת לחלוטין שיער בע בע השאר כפרעליהן

Shiri from the block

Active member
אני דווקא מרוצה מהאיחוד אני תמיד אהבתי את השירים שלהן ואותן כלהקה ואני יותר משמחה לראות שהן חוזרות, אפילו אם זה סתם אלבום אוסף. ואם הן לא יגיעו לישראל להופיע אני בהחלט אלך אליהן../images/Emo45.gif

CapitanSparrow

New member
לא יודעת.

מצד אחד אני שמחה שהן חוזרות, מצד שני אני מפחדת מהמוזיקה שתצא. לא יודעת. אני לא חושבת שהן יעשו מוזיקה כמו של פעם, אלא ינסו ללכת עם מה שיותר פופלארי היום [היפהופ/R&B], וזה יהיה די מעפן. כי זו לא המוזיקה שעליה חושבים כשאומרים "ספייס גילרז!!". בכל מקרה אחלה טור. :)

tali44

New member
כששמי\עתי על האיחוד בהתחלה ממש שמחתי!

ונזכרתי שהיה לנו דיסק שלהן, והקלטנו את ההופעה ששידרו בטלוויזיה, ושהיו מדבקות שלהן וכל מני כאלה... וממש אהבתי אותם ואז שחכתי מהן אחרי שהן התפרקו. כששמעתי שהן יחזרו ממש שמחתי כי אלו הבנות שאהבתי והכל. אבל אחרי שקראתי את המאמר במת הבנתי שאין טעם ועדיף להסתכל על הלהקה שאהבתי בטירוף שהייתי ילדה קטנה, הלהקה הכייפית הקופצני, הבנות החמודות והמדליקות שבלהקה, השירים, הכל!!! ועשיו חלק נשואות חלק פה, חלק שם, הן התבגרו ובאמת הלבוש מותאם והם מסודרות וזה באמת פחות כיף.

jkov5

New member
כספים רבותיי כספים

שלום לכולם, השקעה של 10 דקות בקריאת המסמך זה יכולה להביא אתכם לשתי תוצאות: 1. התוצאה הרעה תפסידו 30 שקל +6 בולים. 2. התוצאה הטובה תרוויחו עשרות אלפי שקלים. וככה זה הולך:מצאתי את מה שאתם הולכים לקרוא בדיוק כמוכם עכשיו, במהלך משיטוטי ברשת נתקלתי במאמר זה במקרה,המאמר מספר על זה שאנו יכולים להרוויח כסף, הרבה כסף, בתוך שבועות קצרים, עם השקעה בסיסית של 30 שקל + 6 בולים.המחשבה הראשונה שלי הייתה שזו הונאה. "כן... בטח" הייתי סקפטית, אבל כמו רובנו הייתי גם סקרנית והמשכתי לקרוא,היה כתוב שם שאם אשלח 5 שקל לכל אחד מהשמות והכתובות שהיו רשומים במאמר למטה אוכל לעשות הרבה כסף בזמן קצר מאוד.בנוסף צריך להוסיף את השם ואת הכתובת שלך כמספר-6- בתחתית רשימת הרשימות ולשלוח ל-300 קבוצות דיון לפחות. (ברשת פורומים וכאלה) יש בערך יותר מ-500,000 כאלה וזה פותח אפשרות לשוק מאוד גדול מה שאומר הרבה יותר כסף. אין מלכודת זה עובד!!!! ושוב במקרה הגרוע, (ואין מצב כזה) כיוון שיש רק שפע מזה, תפסידו 30 שקל + 6 בולים מקסימום, אם תתייחסו ברצינות להצעה זו ותשאירו את חשדותיכם בצד בטוח כל אחד מאיתנו ירוויח, הסכמתי לקחת צ'אנס ולנסות את השיטה שהיא בהחלט גאונית ובעיקר מניבה המון כסף בכלום של השקעה, תוך 7 ימים אחרי שפעלתי ברצינות גמורה הגיע אלי בדואר 120 שקל חשבתי שזה יפסק בקרוב אבל להפתעתי בסוף השבוע השני עשיתי סכום של 6000 שקל ובסוף השבוע השלישי יותר מ-35000 שקל וזה עדיין גדל עכשיו זה השבוע הרביעי עשיתי סכום- תקלטו טוב-150,000!!!! זה לא מתיחה ולא הונאה זה קל וחוקי וההשקעה שלכם היא רק 30 שקל + 6 בולים- עכשיו עקבו טוב מאוד אחרי ההוראות הפשוטות שיפורטו למטה ותראו איך הכסף מגיע, התוכנית הזו נשארת מצליחה אך ורק בגלל הכנות וההשתתפות של האנשים שקוראים אותה בבקשה מכם המשיכו את ההצלחה שלה ועזרו לכל אחד מאיתנו לעזור אחד לשני!! להלן 4 הצעדים: צעד 1. קחו 6 חתיכות נייר נפרדות (עדיף כהות כך שלא יראה המטבע דרך המכתב) כתבו את המשפט הבא על כל חתיכת נייר "בבקשה תכניס אותי לרשימת שלך" כתבו את שימכם והכתובה המדויקת עכשיו קחו 6 מטבעות של 5 שקל ותכניסו אחד בתוך כל חתיכת נייר כך שהכסף לא יראה דרך המעטפה (רצוי להדביק את המטבע לנייר) שימו כל מטבע עטוף בפתק בתוך מעטפה נפרדת וסגרו אותן, עכשיו צריכות להיות לכם 6 מעטפות סגורות בכל אחת יש פתק עם המשפט הנ"ל השם שלכם והכתובת ומטבע של 5 שקל מה שאתם עושים הוא לצור שרות. אתם שמקשים שרות לגיטימי שהוא להיכלל ברשימת הדיוור של האדם אליו אתם מפנים את הבקשה ואתם משלמים על זה, שילחו את 6 המעטפות לכתובות הבאות : 1.מירב פלג הוד השרון ת.ד 1307 2. מבשרת רצון רח' הראשונים 13 פתח תקווה ת.ד.-578 3.רוי קריספיל רח אהרון פלדמן 1 לוד 4.דודי פסח רח' מרכוס 14 תל אביב 69860 5. שרית שירן בת-ים ת.ד 3496 6. ליליאן קורקוס רח' נורדאו 68/2 א' קרית אתא מיקוד 28217 צעד 2. הוציאו את השם הראשון מהרשימה למעלה (את מספר 1) הזיזו את שאר השמות למעלה (כך שמי שהיה 6 נהייה מספר 5. ו-5 נהייה 4...וכו') הוסיפו את שימכם כמספר 6 ברשימה. צעד 3. השתמשו ב- פורומים, וחפשו קבוצות דיון שונות (צ'אט, פורומים, קהילות, לוחות, הייד פארק ועוד) יש לפחות 5000,000 פורומים שונים. צעד 4. שנות את מה שאתם צריכים אבל נסו לשמור על המאמר קרוב ככל האפשר למקור שילחו את המאמר שלכם לפחות ל-300 קבוצות ברשת. כל מה שאתם צריכים זה 300 אבל זכרו ככול שאתם שולחים יותר תקבלו יותר מזומן!!! כמו כן שלחו לכל חברכם את המכתב המתוקן לאי מיילים שלהם כהצעה להצטרף למעגל השפע ,כדי לשלוח אותו טקסט אפשר לשמור על ידי "שמירה בשם" . לאחר מכן לגזור ולהדביק ב-word במסמך כאשר נכנסים לפורום מבצעים על ידי קליק ימני "העתק" של המסמך ששמרנו ו-"הדבק" על גבי הפורום . כל מה שנשאר זה להוסיף כותרת .ככל שמבצעים את הפעולה היא נהיית קלה יותר וכך ישנה אפשרות יותר ויותר . בבקשה זכרו! התוכנית הזו נשארת מצליחה בגלל הכנות והאינטגרציה של המשתתפים , ועל ידי זהירות ותשומת לב למילוי ההוראות . הסתכלו על זה כך:אם אתם אנשים של אינטגרציה התוכנית תמשיך , והכסף שכה הרבה אנשים קבלו יעבור גם דרכיכם . אז כשכול מכתב מקבל התייחסות , והוראותיו מבוצעות בזהירות -6 אנשים יקבלו תמורה , עבור השתתפותם כמפתחי רשימה 5 שקל כל אחד , השם שלכם יזוז למעלה ברשימה באופן גיאומטרי כך כאשר שמכם מגיע למקום מספר 1 אתם כבר מקבלים אלפי שקלים במזומן!!! הערות: -אולי תרצו לשכור תיבת דואר בגלל כמות הדואר שתקבלו – אם ישנו אדם ברשימה שאתם מכירים אל תמנעו מלשלוח לו 5 שקל גם הם חלק מהדבר הגאוני הזה!!! אם אתם מנסים לרמות אנשים ע"י שליחת הודעות עם שימכם בלי לשלוח כסף לשאר האנשים ברשימה – לא תקבלו כמעט כסף כי אנשים לא יוסיפו אתכם לרשימות שלהם עכשיו נדון בשאלה- למה להשתתף?? מתוך 300 הודעות ששלחתם, נניח שאני מקבל רק 7 תשובות (זה אחוז מאוד נמוך) אז אני עושה 7$ עם השם שלי כמספר 6 ברשימה עכשיו כל אחד מאותם 7 אנשים ששלחו לי עכשיו 1$ ישלחו מינימום 300 הודעות עם שמי כמספר 5 ברשימה. ורק 7 אנשים יענו להודעות של כל אחד מהמקוריים. זה עוד 49$ עבורי. עכשיו 49 אנשים אלה ישלחו מינימום 300 הודעות חדשות עם שמי כמספר 4 ברשימה. ורק 7 אנשים יענו עליהם אני יקבל 343$ נוספים. 343 אנשים אלו ישלחו מינימום 300 הודאות חדשות עם שמי כמספר 3 וכל אחד מהם יקבל 7 תגובות אני אעשה 2,401$ נוספים אוקי. עכשיו זה החלק הכייפי. כל אחד מ-2,401 האנשים האלה שולחים מינימום 300 הודאות עם שמי עם מספר 2 ברשימה וכל אחד מהם מקבל רק 7 תגובות זה הכניס לי 16,807$ האנשים ישלחו את ההודאות האלה ל-300 קבוצות עם שמי כמספר 1 ברשימה ואם עדיין רק 7 אנשים מתוך כל הקבוצות יענו אני יקבל 117,649$ עם השקעה מקורית של 6$ + 6בולים בלבד!! זכרו!! כנות היא השיטה הטוב ביותר!! "אתם לא צריכים לרמות את הרעיון הבסיסי על מנת לעשות כסף! בהצלחה לכולם ובבקשה בבקשה תהיו הוגנים ותקבלו את הרווח הענקי מכך. שהוא טונות של כסף!! אם אתם מוכנים לקחת אחריות ולפספס את האפשרות המופלאה והפשוטה הזו בשביל סיכון של 30 שקל + 6 בולים אני לא!!! אני מקווה שתצטרפו אלי כדי שנוכל כולנו לעזור לכולנו. יכול להיות שראיתם הודאה כזו בעבר כי העסק עובד!!! אתם יכולים לעשות כל כך הרבה כסף כדי לממש את שאיפותיכם ולעזור לכם ולכל הסובב אתכם הרעיון הוא גאוני חבל לכם על הזמן!! בהצלחהההההההההההה!

מנגה

New member
מה הקשר מכתב פירמידה לספייס גירלסססססססס?../images/Emo186.gif

Dana Mi

New member
אני לא מהפורום הזה, אבל אני חייבת להגיב

דבר ראשון - העניין עם הכסף - ברור וידוע.. כל אמן שחוזר ככה פתאום למוסיקה עושה את זה גם בשביל כסף.. אבל לא כולם עושים את זה רק בשביל הכסף.. לספייס גירלז הציעו אלף פעם להתאחד.. זאת לא הפעם הראשונה שהן מעלות את הנושא.. הפעמים הקודמות באו ברגעים אפילו יותר קשים מעכשיו - ג'רי הייתה בולמית, אמה הייתה בשיאה של קריירה כושלת להפליא, ויקטוריה בקהאם הייתה בעיקר "אשתו של.. שלא יודעת לשיר", מלאני סי נעלמה אי שם לערבות סצינת המוסיקה האירופאית (ולא כל כך במיינסטרים) ואף אחד לא ידע מה קורה עם מלאני בי.. היו להן את כל הסיבות להתאחד והן עדיין לא עשו את זה.. ולחלקן דווקא לא יכל להזיק הכסף, גם לג'רי שהייתה בעיקר ה"פארטי-פופר" של כל הידיעות האלה, היה חסר המון כסף והיא עדיין לא הייתה מעוניינת.. קרא לי תמימה, אבל אני עדיין מאמינה שאולי הן יתאחדו מאהבתן למוסיקה ואהבתן אחת לשניה.. נכון, היו ריבים והרבה, ולהיות תקועה בארבעה תחתים אחרים במשך 5 שנים זה עסק לא נעים בכלל, אבל אנשים מתבגרים, עוברים הרבה וגם קצת מצטערים, ואחרי כמה זמן מבינים שאולי כדאי לנסות שוב. לא בשביל הכסף - אלא בשביל הכמיהה התמידית למקצוע שאתה עוסק בו. הן זמרות, הן פרפורמריות, that is what they do ואין בזה שום פסול. אז נכון, הטיימינג שלהם מחשיד, אבל אין מה לעשות - ככה זה. הרשה לי לצטט אותך: "אבל אז מגיע האיחוד המיוחד, ואנחנו מגלים (לא במפתיע) חבורה של אנשים מבוגרים בורגניים ורציניים, שמנסים, לפעמים באופן די פאתטי, להחיות קצת מהקריירה האבודה והפרועה שלהם בצעירותם". אני חייבת לחלוק על הדיעה הזאת.. גם בקשר לציטוט הזה וגם בקשר למה שמשתמע מההודעה כולה - תתפלא, אבל יש להקות שהקאמבק שלהם לא מוריד מערך הקריירה שלהן או מהאיכות שלהן כאמנים. אני יכולה עכשיו להעיד על עצמי שאחת מהלהקות הכי אהובות עליי היא טייק ד'את. ואני, לא מקשיבה למוסיקה של הלהקה הזו משנות התשעים, אלא דווקא התחלתי להתעניין בה מרגע שהם יתאחדו. אז נכון, לאול סיינטס, פייב, איסט 17 ומי לא זה לא הצליח, אבל לטייק ד'את זה מאוד הצליח. הם לא חזרו רק כדי למלא מחדש את הכיסים. הכל התחיל שהם צילו סרט תיעודי עליהם ועל הלהקה ולאחר התגובות הטובות שלא הפסיקו להציף, הם חזרו לסיבוב הופעות פרידה שרק הכפיל את עצמו כל הזמן מבחינת מספר ההופעות. ההופעות מכרו את עצמן תוך שעות ורק באמצע הסיבוב טייק ד'את החליטו שאולי כדאי להוציא שוב אלבום חדש. והם לא איבדו מהקסם שלהם, כמו שאתה טוען על הלהקות התקאמבקות.. נהפוך הוא, האלבום שהם שחררו לאחר האיחוד נחשב לאלבום הכי מצליח שלהם עד עכשיו. ועובדה, שגם אותי, ילדה בת 18 וחצי שכשהם היו בסביבה רק למדה להיפרד מהמוצץ שלה, הם הצליחו לסחוף בכשרון שלהם. אז יש להקות שהאיחוד שלהם הוא אך ורק להעלות את חיוך הנוסטלגיה, אך יש להקות כמו טייק ד'את, או הרולינג סטונס או אואזיס, שלא משנה כמה זמן יעבור - הם ימשיכו להיות טובים לא פחות מפעם. אני לא מבטיחה שהספייס גירלז ילכו על אותו דפוס. אני אפילו די בטוחה שלא. אבל אני חושבת שצריך לשקול את היהירות לרגע וישר לקבוע שהן עושות את זה רק בשביל הכסף, או שלהקות מתקאמבקות רק מנסות לרקוד על שרידי העבר ללא שום איכות. יש ויש. אני חושבת שבמקום לקבל על עצמנו את העובדה שאוי ואבוי, יכול להיות שפופ חוזר להיות מיינסטרים (וסלחו לי, אבל עבר המון זמן מאז שבריטני הייתה מיינסטרים), כולם ישר תוקפים את התופעה. עוד אי אפשר לקבוע מה ייצא מהאיחוד הזה, אבל אין שום סיבה להספיד אותו כבר עכשיו.

למעלה