טור אישי -3-

DAN1EL

New member
טור אישי -3- ../images/Emo97.gif

והפעם: על ההשתלטות של פאריס הילטון על MTV מה זה בלונדיני, עם גזרה של דוגמנית, מסתובב עם כלבים קטנטנים ועושה שופינג כל היום? לא, זאת לא ברבי. אבל מדובר במותג לא פחות גדול ממנה. פאריס הילטון. את גברת פאריס הילטון כנראה שאין צורך להציג. כמעט כל בן אדם ובכל גיל בעולם המערבי מכיר אותה. תרצו או לא, היא הפכה לאחת מגיבורות התרבות הבולטות של המאה ה-21 והדור שלנו. כן, כן - גיבורת תרבות. כנראה שבעוד כמה שנים היא תיחשב לאייקון בסדר גודל של מרילין מונרו בזמנה. עצוב, אבל זה המצב. יורשת המיליונים לבית משפחת הילטון היא גם מייצגת וגם חלק פעיל מהמציאות של עולם השעשועים והתקשורת כיום ואיך שהיא פועלת. הצהובונים מרושעים מתמיד. האינטרנט מפוצץ בתמונות כמעט בשידור חי. צלמי הפפראצי אגרסיביים מתמיד. הכוכבות הן ברביות-טראש שביום מצולמות כשהן עושות שופינג עם כלבים קטנים ואוחזות בכוסות קפה\מיץ ענקיות ובלילה במועדונים ומסיבות שונות, עושות הרבה בלאגן. משתכרות, מסתממות, חוגגות, מדגמנות חיי אהבה סוערים מול המצלמות (בהמשך גם נכנסות להריון, נתפסות על נהיגה בשכרות ואחזקת סמים וחלקן מבלות הרבה בבתי המשפט והכלא). אני בטח לא צריך לספר לכם על איזה חבורה מדובר כאן, ואפשר להגיד שפאריס היא המנהיגה שלה, ובכלל היא החלוצה של התופעה הזאת שמכונה "סליברטאות על כלום". אנשים שהתפרסמו בלי שעשו באמת איזשהי יצירה ממשית. להזכירכם, היא קודם כל התפרסמה בגלל שם המשפחה שלה ובגלל היותה חיית מסיבות, אחר כך בזכות הקלטת הלוהטת ורק אחר כך בזכות סדרת הריאליטי עם ניקול ריצ'י (המוצר הראשון שלה שהתקרב ליצירה) ואז הגיעו גם דוגמנות מדי פעם, סרטים פה ושם, הופעות אורח. ובעיקר הופעות תמידיות ובמימונים בלתי הגיוניים במדורי הרכילות. הדמות של פאריס שמצטיירת בעיני העולם היא באמת סוג של ברבי קלת דעת שכזו. אין לה באמת עבודה מסודרת (היא לא צריכה). היא עסוקה כל היום בשופינג ומסיבות. היא רוצה ליהנות מהחיים הטובים בלי דאגות והיא בהחלט עושה את זה. היא משדרת באופן הכי טבעי שבעולם את חוסר הדאגות שלה, העובדה שהיא פשוט מי שהיא, היא נינוחה עם עצמה וככה פשוט היא מתכוונת לחיות. אין לה שום בעיה עם זה. הרבה בנות מחקות אותה, אבל היא עושה את זה באופן הכי טבעי, ואין ספק שזה סוג הקסם שלה. היא הבלונדינית הדבילית האולטימטיבית. והיא גאה להיות. ולאחר שהפכה ממש לשם שהוא מותג שמשתלט על מקום, כמובן שהיא לא יכלה לדלג גם על MTV. MTV הוא ערוץ שהציג וטיפח גיבורי תרבות ענקיים ששינו את עולם המוזיקה הפופולרית לעד והם חלק בלתי נפרד מההיסטוריה התרבותית של העולם המערבי. שמות כמו מדונה, מייקל ג'קסון, נירוונה, מטאליקה, אלטון ג'ון, אירוסמית', קיילי מינוג, U2, מאריה קארי, וויטני יוסטון, מיסי אליוט, ביורק - אלה ועוד רבים אחרים, או שצמחו והתפתחו ב-MTV או שפרחו שם בתקופת השיא של הקריירה שלהם. בהמשך יש גם את זמרי הדור הנוכחי שהם אמנם עוד לא אגדות, אבל גם הפכו לשמות בלתי נפרדים בתרבות שלנו - הספייס גירלז, ביונסה, בריטני ספירס, ג'סטין טימברלייק, בלאק אייד פיז, כריסטינה אגילרה, אלישיה קיז, רובי וויליאמס ועוד. והיום? גיבורי התרבות של הערוץ הופכים להיות כוכבות פפראצי טראשיות כמו פאריס הילטון, לינדזי לוהאן, הילארי דאף (אמנם פחות טראשית מהראשונות ברשימה אבל גם היא לא בדיוק מייסי גריי), ניקול ריצ'י שאומרים שהיא עובדת על אלבום ובינתיים התארחה בקליפ של אבא שלה ועוד. יש גם זמרות שהתחילו בקריירה של מוזיקה וזנחו אותה לטובת קריירה של הופעות מפוקפקות במדורי הרכילות והפפראצי - ע"ע בריטני ספירס וויקטוריה בקהאם. פאריס הופכת לאט לאט לחלק גדול מאוד בערוץ. היא מגיעה לטקסים שלו באופן כמעט תמידי וגם מככבת בהם, היא מתארחת בקליפים (של אמינם), היא כמובן הוציאה אלבום ושיגרה מתוכו קליפים לערוץ (לדעתי הראשון מביניהם היה בהחלט לא מאסטר-פיס, אבל עדיין שיר פופ לא מזיק וחביב אם אתם במצב רוח הנכון), מסתובבת עם זמרים שמופיעים בערוץ עוד הרבה לפניה וכמובן לא נשכח את הזיווג מהגיהנום - החברות עם בריטני ספירס. חברות שהתמונות והשערוריות שיצרה הפכה בעצמה לסוג של סמל לכל תרבות הטראש הזאת וזכתה למתקפה הכי גדולה על בנות הוליווד הצעירות ודרך החיים שלהן. כרגע פאריס עובדת על אלבום נוסף, מה שאומר קליפים נוספים שלה שיזכו לחשיפה ב-MTV, וסדרת אנימציה בכיכובה שתשודר - נכון, ב-MTV. תוכניות ריאליטי כמו לגונה ביץ' מציגות בני נוער שחיים חיים די דומים לאלה של פאריס, וכוכבי התוכנית הפכו בעצמם לסוג של פאריס הילטון סוג ב' - צלמי פפראצי צילמו אותם, הם החלו להופיע בעצמם במדורי הרכילות וככה מתגלגל לו כדור השלג... אני לא מהמתחסדים. אני בחיים לא אגיד שפאריס הילטון היא-היא השטן בכבודו ובעצמו, היא התגלמות כל הרוע והזבל שמשחיט את החברה ואת הנוער שלנו, היא אחראית להתחממות הגלובלית והיא בעצמה הורסת את כל מה שיפה בעולם. לא. אני גם לא אגיד שזאת לא זכותה לחיות את החיים שהיא חיה. אני ורוב החברים שלי בעצמינו חיינו חיים של ילדי שמנת חסרי דאגות לפני הצבא ואני לא חושב שזה בהכרח דבר רע תמיד. אני גם לא אכחיש שהיא תופעה די מעניינת (לא בהכרח לטובה אבל בכל זאת) שהתפתחה כאן ויום אחד אני בטוח שעוד יחקרו אותה וידברו עליה הרבה. אני רק אגיד שזה יכול להיות קצת עצוב אם כיום הילטון מייצגת את גיבורי התרבות שלנו, של הערוץ שפעם טיפח אנשים כמו אלה שהזכרתי כאן קודם, ושהיא כיום אחת הדמויות המרכזיות ב-MTV. מה אתם אומרים?

furtadofanatic

New member
להגיד את האמת.אני מעריץ את פריס הילטון.

כן תקראו לי שיטחי פאתט או מה שבאלכם. פריס הילטון,עושה טעויות שחצי מהבנות בארץ עושות. בנוסף לזה, תאמינו לי שבמקומה גם אתם לא הייתם ממש קמים לעבודה . אני חייב לציין שכל הכבוד לה , שבניגוד להרבה יורשים אחרים, היא דווקא עושה מעל למוצפה ממנה. היא כן מעצבת בגדים,היא כן מוציאה דיסק, היא כן מוציאה בושם והיא כן מצלמת סרטים ויש לה גם תוכנית.בדרך כלל בנאדם עם כסף זה בנאדם שיעדיף לשבת כל היום ולא לעבוד, כי תאמינו לי שיש ימים שהיא עובדת קשה, מגיעה לישיבות ושאר שטויות. חוץ מזה , התקשורת מפרסמת כל דבר שהיא עושה, אבל הם לא כ"כ מפרסמים את שאר הפעילויות הטובות שהיא עושה(כמו לבקר ילדים חולים בבתי חולים וכאלה). פאריס היא אייקון , ובצדק.-יש לה כל מה שצריך כדי ליהיות אחת כזאת. היא נולדה כזאת . הכסף, היופי , ההתנהגות והרצון לעלות ולהצליח הם משהו שאין להרבה אנשים - ולה דווקא יש אותו.

galoosh33

New member
אז לא הבנתי, מה בדיוק אתה מעריץ בה?

כל מה שהיא עשתה בינתיים היה די גרוע. לעצב בגדים, לעשות בושם, וגם האלבום - זה הכל עבודה של אנשים אחרים שפריס הילטון בסה"כ תרמה להם את השם והמראה והפרסום שלה. אוקיי, את הסרטים היא באמת עושה אבל קשה לי להאמין שהיא יותר מדי מוכשרת בזה.. הדבר היחידי שיצא לה טוב זו הסדרת טלויזיה שהקנתה לה את הפרסום הראשוני. חוץ מזה - היא מבלה רוב היום בבילויים שמהם היא נכנסת לאוטו שיכורה. אז נכון שזה לא קל, עם כל הפרסום והפפרצי, אבל עדיין ממש קשה לי לראות איך היא יכולה להוות מושא להערצה.

furtadofanatic

New member
חחח אני מעריץ את האישיות עצמה..

יותר משאת מה שהיא עושה , (ואני חייב לציין שיש כמה שירים באלבום שלה שהם מעבר לטובים). אבל האישיות עצמה, היא כזאת חמודה וקלילה חח. אין לה באמת דאגות ואני נהנה לראות אותה נהנת ועושה שטויות מצחיקות כאלה . ...(ואני לא מתכוון לשטויות שמכניסיות אותך לכלא חח). היא מעבר לחמודה.

כן ממש לשווה לעריץ מישהי שלמרות שהיא יודעת

שהיא תנאי, עם שלילת רישיון, נוהגת בשכרות. [אני לא ממש זוכרת עם נתפסה בנהיגה בשכרות עם שלילת רישיון או פשוט נתפסה כשאין לה רישיון] ואחרי זה עוד הולכת ובוכה לכל העולם שזה לא פייר שמכניסים אותה לכלא. עם כל הכבוד, ככה עובדת מערכת האיכפה בימינו , לא הכי טובה אולם, אבל אם אותה עושה משהו לא בסדר אתה נענש, וגם אם קוראים לך פאריס הילטון. שם זה רק שם. והיא לא יותר ממישהי מפונקת שרוצה להוכיח את עצמה. אבל עם כל הכבוד, אין לה כישרון. הא, בעצם יש לה. להשתרלל

furtadofanatic

New member
טוב. אין לה כישרון. בסדר

בגלל זה היא מוציאה בשמים,דיסקים (היא עובדת עכשיו על עוד אחד) , סרטים ותוכנית טלויזיה, אה וגם קו הלבשה. כי אין לה כישרון.

galoosh33

New member
האמת מה שאמרת די נכון

היא לא עושה את כל הדברים האלה כי יש לה כישרון, אלא פשוט כי יש לה קשרים. יש אלף בנות מוכשרות ממנה פי אלף שלא מקבלות עשירית מהחשיפה או מההזדמנויות שהיא מקבלת פשוט כי השם משפחה שלהן לא נגמר בהילטון. בכל אופן, האופי שלה באמת נראה די קליל ונוח כזה, וזה באמת נחמד, אבל לא מעריצים אותה בגלל זה >.< אתה יכול להגיד שאתה דווקא אוהב אותה :p

furtadofanatic

New member
מה לעשות שגם צריך מזל .

חח אני רק יכול להגיד שהלוואי ופריס ואני היינו עושים שופינג

Dj MT SHARON

New member
היה מאוד נחמד לקרוא ../images/Emo140.gif

דבר אחד נכון במיוחד וככה גם עצוב: "פאריס הילטון גיבורת תרבות. כנראה שבעוד כמה שנים היא תיחשב לאייקון בסדר גודל של מרילין מונרו בזמנה. עצוב, אבל זה המצב."

Mrs Brightside

New member
נהניתי לקרוא:)

אחלה פינה דניאל. שכחת לציין ששידכו אותה כמעט לכל מפורסם בתעשייה (בין אם זה היה נכון ובין אם לא). אין לי ממש להוסיף על כל מה שרשמת. אני רק אגיד שאני לא ממש מחבבת אותה,נורא חורה לי(
) איך שהיא הגיעה לאיפה שהיא נמצאת היום,היא עשתה דרך כ"כ קלה לעומת אנשים ששנים מתים להגיע לאיפה שהיא נמצאת. מה שכן,אני צופה לה דעיכה בשנים הקרובות, יש גבול לכל תעלול
.
!

xtina 4 ever

New member
כן..../images/Emo210.gif

לדעתי היא דיי מייצגת את הדור הזה וכל מה שיש לו בראש. המוזיקה שהיא עושה מזעזעת ולשחק היא לא יודעת, אבל בתכלס- היא לא מזיקה לאף אחד, אז שתמשיך לחיות את החיים שלה בכיף. היא חייה חיים שכל אחד היה מת להתחלף איתה בהם.

CapitanSparrow

New member
../images/Emo45.gif זו הכוונה. היא הייתה ביצ'ית מגעילה ודוחה

וכלבה...כעיקרון כל מה שהיא עושה לא מעניין איתי ואין לי בעיה איתה כל עוד היא רחוקה מניק

dor307

New member
היא כזאת רוק'נ'רול

אני מעדיף שהיא תהיה איקון ולא בונו....

DAN1EL

New member
חח בונו זה לא דוגמא. ../images/Emo97.gif

(כן, אני יודע שנתתי את U2 כדוגמא...) הוא באמת מעפן כמו המוות.

o l i 4 k a

New member
פאריס היא בלונדינית טיפשה

וזה מה שאני אוהבת בה. אגב דניאל, אחלה טור.... אתה צריך ללכת להיות כתב או משהו...

o r n i t

New member
דניאל

סחתיין על הכתבה אבל אם אתה כל כך לא אוהב את פאריס ידידתנו למה להקדיש לה כתבה כל כך ארוכה, אתה רושם שהיא לא עושה כלום אבל ממה שאתה רושם עולה שהיא עושה לא מעט בושם, תקליט שיצא ועוד אחד בדרך, סרטים, הופעות אורח בכל מיני, וכן גם שופינג ומסיבות זה משהו לעשות. אגב, כל הארועי יחצנות האלה שהיא מופיעה בהם מכניסים לה לא מעט שטרות לכיס. כל יחצן היה רוצה אותה בארוע שלו , לו רק היה יכול להרשות לעצמו... כי תגרור הררי פפארצ'י שיפרסמו אותה ואת הארוע על פני כל צהובון באינטרנט ואפילו בעיתוני היום. אתה הופך אותה לגיבורת MTV בזמן שהיא כבר מזמן נהייתה יקירת התקשורת ובכך אשמים לא רק הצרכנים, הידועים לשימצה כצורכי זבל צהוב (אני ממש מתביישת בעצמי, היום עונש אין חדשות ערוץ E!), היא התראיינה בכל ערוצי החדשות הנחשבים, לראייה הסכומים העצומים שהציעו לה אחרי הכלא, CNN ושות'. אז נכון פאריס היא לא שיא השלמות גם לא בריטני חסרת התחתונים (אין דלתא בארה"ב?!) לא לינדזי היקרה והמכורה, לא ניקול האנורקסית אבל היא קלילה כמו חברותיה והן מספקות לאנשים רבים שעשוע ורגע קל לבדיחות הדעת ולכן אין לקחת אותן ברצינות יתרה, הן בעצמן לא רואות את עצמן ככה אחרת לא היו שותות ונוהגות ומסכנות את חייהן או מסניפות למוות. סה"כ כמה ריץ ביץ מצחיקות, תזרום איתן זה יותר נחמד. לא פעם צוחקים עליהם בתוכניות טלויזיה ואז אתה חושב לעצמך מזל שהציאו אותן שיהיה על מי לצחוק, לראייה סידרת הראליטי של פוש ספייס ויקטוריה אתה קולט את הפוזות שהיא עושה למצלמות בשטיח האדום או איזה חשיבות היא נותנת לעצמה הנעל, אחרי הפרק הראשון בכל ערוץ אפשרי בארה"ב הרביצו בה דחקות ביחוד בתוכניות הארוח בלילה ואכן זה היה קורע, אני הייתי נלחצת יותר מלהיות הבת שלה מאשר מהיותה אייקון "תרבותי". אין מצב שהגב' הילטון תהיה מרלין מונרו הבאה, מה גם שמרלין אומנם היתה יפה אבל לא כזאת מוכשרת, היא פשוט היתה הראשונה שהעסיקה את הצהובונים בכל מיני רומנים מתוקשרים, ותמונות פפארצ'י. אגב, אנו חיים בעולם חומרני כל ילד קטן רוצה דיזל ונייקי אז אל לנו להאשים אף אחד חוץ מעצמנו, מי לא יוצא לשופינג בימינו?! פעם קניות היו לאוכל ואם מישהו קנה בגד או נעל זה כי הקודמים נקרעו. אז בתרבות כזאת לא צריך להתפלא ולקחת ברצינות יתרה את היורשות משתלטות על החדשות.

למעלה