טור אישי -3-

furtadofanatic

New member
הוצאת לי את המילים מהפה! חחח

זה פשוט נכון. ובקשר ליחצנות במסיבות,יש מסיבות שכדי שהיא תיהייה בהן מציעים לה סכומים עם 5 ספרות.. בדולרים =].

DAN1EL

New member
אני חייב להבהיר ../images/Emo97.gif

אני ממש לא שונא את פאריס. אני לא חושב שהיא עשתה משהו רע במיוחד ומגיע לה שישנאו אותה. אני יכול גם ליהנות ממנה במינונים הנכונים. אני גם כמובן ידוע בתור מי שאין לו בעיה עם טראש ושטחיות במינונים הנכונים. זה כיף ולא תמיד צריך להתעסק בדברים כבדים. אני פשוט חושב שחבל שהיא הופכת לתופעה תרבותית שמשתלטת גם על תחומים שמאוד זרים לה ומאוד לא בשבילה כמו תרבות המוזיקה הפופולרית של MTV שיצרה כמה גיבורי תרבות חשובים (שגם הם לא בדיוק בטהובן ומוצארט או אפילו אוונגרדיים או איכותיים במיוחד, רובם היו פשוט אלטרנטיבה לפופ ובו-זמנית גם חלק ממנו). פאריס היא הרבה דברים וכן, היא גם כיפית. אבל חשוב לדעת את מקומה, ואני חושב שהמקום שלה משתלט על הגבולות הטעם הטוב, ובנוסף - בין אם תרצה ובין אם לא, היא המנהיגה של תופעת הטראש-סלב שמשתלטת על כל מקום עכשיו, גם על MTV. וזה מה שחבל.

Dark Muse

New member
כל הזמרים והלהקות שרשמת

מלבד כמה בודדים, הם הזבל שבזבל במוזיקה המערבית ובתרבות בכלל. פריס הילטון היא עוד סימפטום מאז התדרדרות הערוץ הזה בשנות ה90. פעם MTV היה באמת ערוץ מוזיקה, שהתוכניות היו מלאות במוזיקה מגוונת של רוק, דאנס, פופ, ראפ (שהם עוד היו בחיתולהם, לפני בריטני וכל הלהקות בנים הזולות). היום זה הרוב מוזיקה גועלית וממוסחרת, ותוכניות ריאליטי מטופשות. MTV הוא אולי הסמל להתדרדרות הערכים בנוער המערבי. כשהערוץ נהיה זבל, לא פלא שהנוער שצופה בו מעתיק ממנו.

CapitanSparrow

New member
בריטני ולהקות בנים זולות? ../images/Emo4.gif

כמה שלא תרצה, בריטני היא אייקון ענק ונחשבת לנסיכת הפופ. ובריטני היא לא מה שדרדר את הערוץ. ולהקות בנות זולות? מה זול בהם? -.- תאמין לי שהם כל דבר מלבד זולים.

CapitanSparrow

New member
מה זול בכישרון של הבקסטריט בויז?

יש להם יכולות ווקואליות מדהימות. הם מוכשרים. זה בהחלט לא זול.

dor307

New member
MTV התחיל בשנות ה80

(82 נידמה לי) ראפ\רוק\פופ,ודאנס אם מחשיבים את הדיסקו כדאנס,התחילו לפני שנות ה80 (דיסקו וראפ בשנות ה70\60)ושMTV התחיל לעשות קליפ נקרא להיות ממוסחר והאומנים המבוססים סירבו לעשות קליפים,ככה שMTV אף פעם לא היה משהו חוץ מ "מוזיקה גועלית וממוסחרת" ו "סמל להתדרדרות הערכים בנוער המערבי". זה שאתה לא מבין שפריס היא הסמל הכי מוחלט לתרבות ליברית,איך מישהי שהיא לא כשרונית בשום דבר מצליחה להתפרנס בכבוד ולהפוך לאחת הנשים המפורסמות בעולם,העובדה שהיא השתמשה באינטרנט להפוך לסמל גלובלי רק גורמת לה להיות אחד הסמלים של המאה ה21 ושהיא שינתה את התרבות שלנו למה שהיא היום (לטובה או רעה זה לפי דעה,אבל מי שחושב שזה לרעה צריך לעבור לבית אבות) כרתה את העץ שהסלברטי ישבו עליהם (אנשים כמו בונו\אנג'ליה שחשבו שהם יכולים שנות את העולם) ולהשיאר יותר סקסית מכל האחרים בו זמנית. ואם זאת התדרדרות דחוף אותי במורדי הגבעה,כי אני מוכן להתדרדר!!!

למעלה