טור אישי -1-

dor307

New member
מצד אחד היא משדרת לתקשורת את זה

ומצד שני היא בלאבומים שלה כן שרה על היחסים האישים שלה עם משפחתה וכו'....כיאלו אין לה בעיה לספר הכל באלבומים שברור לה שכל אחד שישלם 14 דולר יכול לשמוחע (וכיום אפילו את זה לא צריך) ומצד שני היא לא תתן לתקשורת להכנס? אני לא מבין את ההיגון שלה בלספר על דברים שלי ניראים פי מליון יותר פרטיים לעולם באלבומים ולא לפתוח את הדלתות למצלמות לצלם חיי היום יום שלה? וזה נכון גם כלפי ג'סיקה שלא תשיר על דברים פרטים בלאבומים שלה אלב תכניס מצלמות לחיים שלה,יש נורא דו ערכיות במוזיקה מול יחסי הציבור שלהן,שיחליטו על כיוון אחד,או להיפתח עד הסוף או להיסגר לגמרי,האמצע מעצבן.

DAN1EL

New member
כי הרגשות שלה והדברים שעברו עליה ../images/Emo97.gif

מתבטאים במוזיקה שלה. יש הבדל בין לבטא את הדברים במוזיקה, איפה שאתה במסגרת אומנותית, ושם זה לגיטימי (באומנות הכל לגיטימי), ויש מחשבה וכתיבה ויצירה מאחורי הדברים, לבין לפתוח את הקלפים בטלויזיה\עיתונים. היא לא בן אדם שיסגור את עצמו לחלוטין כלפי העולם, אבל היא לא תתן לחצות את הקווים האדומים שלה. אני חושב שהיא מאמינה שבמוזיקה אין גבולות יצירתיים או רגשיים, אבל בתקשורת כן יש גבולות. ותשמע, זה חתיכת הבדל.

dor307

New member
אני מבין את זה שברגע

שהרגשות\חוויות כתובות בצורה יפה,עם מנגיה ושרים ולא אומרים,יותר קל לדבר על דברים כאלו. אבל כנראה שההגיון שלי יותר מדי מבוסס על העובדה שפריס הילטון היא איקון התרבות הכי חושב כיום כדי שקבל את הדבר הזה(ז"א שאני לא מאמין לבולשיט היפה הזה). בשבילי זו חמדנות במובן הכי בסיסי שלה,להיות משהו אחד בשביל למכור ומשהו אחר לגמרי בחיים הפרטים. וזה לא נגד כריסטינה,גם מדונה מתנגת לטלווזיה בביתה שלה אבל בשביל לקדם משהו אין לה בעיה להיות בטלווזיה. אבל כנראה שכל עוד אנחנו מקבלים מוזיקה פשוט עדיף לשתוק...כי מה איכפת לי...

YugiBoy

New member
תגובה שלי לכתבה...

אני דיי מסכים סה"כ, אבל אני לא חושב שבריטני ממש אשמה... בגיל מאוד צעיר היא התחילה קיירה, ובין רגע נהייתה לזמרת של ממש, שברה שיאי מכירות והופיעה בכל מקום... ובגלל שהיא באה ממקום קטן, והיא בחורה פתוחה. בהתחלה זה לא היה ממש משנה, כי הכל היה טוב ויפה, וזוהר, ואף אחד לא חיפש את הרע שבה. מה שקרה, זה כשהכל, מהבחינה האישית שלה, התחיל להיות פחות טוב, ככה גם התקשורת הציגה אותה. היא השתנתה בכזו קיצוניות, שכולם חגגו על הילדה הטובה והבתולית שפתאום נהייתה אשה של ממש... והכל נהיה פשוט מוקצן אחרי הגירושין שלה, ואחרי שכל מה שהיה לה טוב בחיים פשוט הלך... (מלבד הילדים). החיים שלה הפכו לסרט. לא הייתה שניה שהיא לא צולמה, והצלמים ידעו לבחור את הפריימים הכי לא מחמיאים, תפיסות שיצאו מהקשרן ועל כל טעות שלה, עשו זוועת עולם. נפל לה הילד מהידיים. היא בעצמה כמעט נפלה. אחרי יום, בכל העולם היה כתוב בעיתונים "בריטני אמא רעה." ובשלב הזה היא כבר לא יכולה לבחור איך להיות, היא אה פתוחה וכנראה שהיא לא מאמינה בזה... או שיש לה את הסיבות שלה. ובגלל שאומרים עליה המון דברים, היא צריכה להגיע לתקשורת ולספר את הדברים מהצד שלה. וזה אולי הופך אותה לבחורה תקשורתית... אבל המחויבות שלה גם. והיא כותבת באתר שלה מה עובר עליה, כי היא יודעת שזו הדרך היחידה להגיע רק אל המעריצים, ובלי שיערכו את הדברים שלה או יוציאו אותם מהקשרם.

DAN1EL

New member
כן, אבל אתה יודע מה אולי התחיל הכל? ../images/Emo97.gif

ואני לא יודע איך לא ציינתי את זה בכתבה עצמה - הכל כנראה התחיל מההצהרה שלה שהיא בתולה והולכת להישאר ככה עד החתונה. כאילו, באמת, מי מכריז דבר כזה בתקשורת? לא רק שזה יגרום לאנשים בכוונה לחפש אותה (התקשורת שונאת הצהרות צדקניות),זאת חתיכת טעות שפשוט לא עושים וזה כבר מההתחלה הראה לאנשים שהגבולות של הפרטיות שלה הם די פרוצים לכל. ברגע שאתה נכנס לנושאים כאלה, מכאן הגבול הוא השמים. ובאמת שאני כבר לא יודע איפה הגבול של עד כמה נדע על בריטני ספירס וכמה ניחשף אליה. כי לי נראה שגבולות הטעם הטוב נחצו כאן כבר מזמן.

YugiBoy

New member
היא אמרה דבר כזה?

בכל מקרה, לדעתי זה באמת לא במקום. אבל לא נראה לי שהכל בנוי על זה... ואי אפשר לשפוט אותה כי היא סה"כ הייתה ילדה בת 17 ולא ידעה מול מה היא עומדת... ותראה, אם שואלים אותך את זה, "האם את בתולה", כל מילה שלא תהיה כן, תגיד שהיא לא. כל הזמרות ששואלים אותן אם הן יוצאות עם "X" והן אומרות "אולי כן ואולי לא" או "אני מעדיפה לשמור את זה לעצמי" או "אני לא מעוניינת לדבר על זה", אומר שזה נכון. אחרת הן היו פשוט אומרות שלא. אז אני לא יודע מה היו השיקולים שלה לדבר על זה, היא הייתה ילדה צעירה עם עקרונות וחינוך מהבית. אני לא איזה מעריץ פנאט, אני לא חושב שהיה חכם להגיד את זה, אבל אני מנסה למצוא סיבה הגיונית, למה זה קרה.

xtina 4 ever

New member
כן.../images/Emo210.gif

היא הייתה בת 16, אבל גם זה לא משנה. מעלייה היו כל כך הרבה מנהלים ויועצים שהיא לא הייתה צריכה לחשוב על שום דבר בעצמה.

בריטני זמרת גדולה,נתחיל מזה

הרבה יותר טובה מזמרת מסוימת וזמרות אחרות שגם בהקשר שלהן-לא היית אובייקטיבי כמו שהצהרת בהתחלה,אני ידעתי את זה תמיד. יש אנשים שיודעים להדחיק רגשות ויש כאלה שלא,לפעמים זאת מעלה,אם מישהו רוצה להגיד מה שבא לו ולחיות איך שבא לו אז כל הכבוד לו (אסור לה גם להתפרק ולבלות במסיבות?),ויש כאלה שתמיד הולכים על חבל דק מתוך פחד של מה יגידו,לא יודע למה הגעת למסקנה שההתנהגות של בריטני מול התקשורת אחראית לבלגן שיש בחיים שלה,עוברים עליה הרבה דברים והתקשורת פשוט נמצאת שם ומתעדת הכל,בדיוק כמו בקטע עם המטרייה,אם סלב אחר היה נמצא המצב כזה שומרי הראש שלו היו מפרקים את הפפראצי,זה קרה כבר וזה עדיין קורה.בריטני לא רודפת אחרי התקשורת,זה בדיוק להיפך,אני לא זוכר הרבה מקרים של זמרות שלא עשו מוסיקה כמה שנים ועדיין מדברים עליה תמיד ומתעסקים בהן,זה רק מראה כמה שבריטני מעניינת ומושכת עניין. אני לא מבין מאיפה הנטייה הזאת להשוות את בריטני לזמרת המסוימת הזאת,האלבום הכפול שלה כל כך הצליח?ובריטני היא זאת שתמיד השוו אותה למדונה,בתור זמרת,לא בתור אחת שמאופקת בראיונות. בריטני תהיה פריס הילטון
? אל תתגרה במזל שלך.

furtadofanatic

New member
כ"כ הוצאת לי תמילים מהפה. אבל כ"כ....

בקשר לזה שהוא תמיד משווה בין בריטני לכריסטינה..והוא גם מאד אובייקטיבי. אי אפשר להתעלם מזה. כל השוואה הוא יותר אובייקטיבי מהפעם הקודמת. חח

Loppy

New member
טוב...

נתחיל בזה שאני לא סובל את הגישה שלך. דניאל אמנם הביע את הדעות שלו ויכול להיות שהן מנוגדות לגמרי לשלך אבל הוא הציג אותן באופן טכני וענייני, ומכאן שאני ממש לא מבין את הגישה המזלזלת והמתנשאת שבה החלטת לפנות אליו. יש לו את הזכות המלאה להביע דעה כפי שלך יש את הזכות המלאה לחלוק עליה, אבל עם כבוד לבן אדם. אני אישית לא מאמין בהשוואות ובתגיות,ולכן אני לא עומד להצדיק את ההשוואה בין בריטני לכריסטינה, אך אני לא מבין את ההתקפה על דניאל לגבי זה. נו באמת, הרי כל אחד שהיה בחיים בסוף שנות ה90 ותחילת ה2000 יודע שדניאל הוא ממש לא הראשון שמשווה בין השתיים.. וזו גם לא השוואה שהגיעה משום מקום - שתיהן היו זמרות פופ צעירות שפרצו בערך באותה התקופה ובאופן טבעי נהייתה יריבות בין גדודי המעריצים שהתקשורת ממש לא מהרה לפייס... בריטני זמרת טובה או לא טובה? יותר מאחרות? פחות מאחרות? אני באמת מאמין שזה עניין של טעם ולכן אני גם ממש לא מבין איך אתה מרשה לעצמך לכפות את הדעה שלך כעובדה, שכאחד שאני מניח שלא מומחה. אני באופן אישי חושב שבריטני היא זמרת ממוצעת ומטה והקול שלה ממש לא לטעמי, אבל אם אתה חזק בקטע של לקבוע עובדות בשטח (שהן לא קיימות, אבל רק לצורך העניין..) ולדבר על איכות אז אל תשאל את הציבור ואת קהל הקונים, שאל את המקצוענים האמיתיים. בדוק את מספר פרסי הגראמי של זו ושל זו וקבע את התוצאות בעצמך (שלא נדבר על היחס בין כמות הפרסים לבין כמות הפעילות האומנותית). תחשוב על זה.

אתה מתלונן שאני קובע עובדות

אבל מצד שני קובע עובדה בעצמך שהאלבום שלה לא מצליח בגלל שציבור הקונים לא כל כך מומחה בכך שאתה מקבל אינדיקציה לגבי מיליונים
,זה ממש מבוסס.גם אני חושב שיש אמנים שלא מעריכים אותם וצריכים למכור יותר,אבל לא כריסטינה ולא בריטני משתייכות לקטגוריה הזאת,אם כבר הן משתייכות לקטגוריה השנייה. לגבי ההשוואה בניהן,אפשר להבין מהדברים שלך שלכריסטינה פשוט יש מזל
...יש לה ולבריטני היסטוריה משותפת,הן פרצו באותה תקופה ולכן טבעי שישוו בניהן גם אם הן לא בדיוק שוות ברמתן,כמובן שזאת דעתי. איזה פעילות אומנותית יש לכריסטינה? יש לה סינגל אחד מצוין שאפשר לשייך אותו לקטגוריה הזאת,ברוב השירים שלה היא בעיקר חושפת את עצמה ומציגה שירים סבירים ("Get Dirty" די משקף אותה),בריטני חושפת את עצמה בסלייב אבל השיר הוא ענק,לבריטני יש יותר שירים ממנה שמדברים על החיים שלה,אם הבנתי נכון את המונח פעילות אומנותית נראה לי שבריטני לוקחת,אבל כמובן שזאת רק דעתי.

xtina 4 ever

New member
פה אתה דווקא טועה.../images/Emo210.gif

אני מתארת לעצמי שאתה לא שמעת אלבומים של כריסטינה, כי שם היא שרה הרבה על החיים שלה. למשל על אבא שלה שהכה אותה ואת אמא שלה.. על מה שהיה עם החבר הקודם שלה, וכו'.

m i c k e y 15

New member
../images/Emo45.gif

יש לה שירים שממש אפשר להזדהות איתם.. אני אישית עם Beautiful יש לה שירים ממש טובים..

xtina 4 ever

New member
צודק.../images/Emo210.gif

אני חושבת שההתעסקות החולנית בחייה הפרטיים של בריטני התחילה מההצהרה הלא ממש תמימה שלה- "אני אהיה בתולה עד החתונה" (או משו כזה). אני רק מקווה שהתקופה שעברה עלייה לאחרונה לא תהפוך את הכשרונות המוזיקליים שלה לכשלונות מוזיקליים. ודרך אגב, היא כן יודעת לשמור דברים מסויימים בסוד, כי חוץ מהעובדה שהסינגל שלה יושמע בפעם הראשונה ב-12 לחודש (אולי), אנחנו לא יודעים עליו או על הקאמבק שלה כמעט כלום. בקשר לכריסטינה- אין מה להוסיף ואין מה להגיד. צודק.

dor307

New member
האמירה על הבתולה לא היתה סתם

זה לא היה שהיא באה ואמרה "שלום קוראים לי בריטני ואני בתולה",זה היה בגלל שהיו הרבה טענות שהתמדית שלה סקסית מידי בשביל ילדים,וכתושבה לטענות היא אמרה שהיא בתולה,ז"א העיסוק בה היה עוד לפני.

YugiBoy

New member
סקסית?

לפי מה שהבנתי שאלו אותה את זה ממש בתחילת הקריירה... שהקליפ הראשון שלה היה בבית-ספר, מה שנותן דגש למראה הצעיר שלה... התקופה הסקסית התחילה שנה-שנתיים מאוחר יותר... וכנראה שהתקשורת התקיפה אותה ורצתה לדעת כל מיני דברים או המציאה שמועות אז היא אמרה את זה....

אסור לבנאדם לשנות את דעתו?!

היא אמרה משהו והתחרטה,כל בנאדם בעולם עושה את זה לפעמים,הסיבה היחידה שזה עושה כל כך הרבה רעש בגלל שהציבור מגלה אובססיה מיוחדת לנושא הספציפי הזה אצלה,היא לא חייבת לאף אחד כלום.

shy-1

New member
בערוץ E הקרינו שעתיים על שתיהן.

בגדול, שתיהן התחילו מאותו המקום בדיוק, "מיקימאוס" מערוץ וולט דיסני. לאגילרה יש קול טוב בהרבה, והיא זמרת של ממש, בריטני היא סקסית ופרופורמרית טובה בהרבה.

למעלה