טור אישי -1-

DAN1EL

New member
טור אישי -1- ../images/Emo97.gif

והפעם: נסיכות הפופ והתדמיות שלהן בתקשורת ובציבור לפני הכל - פתיחה והסברים: הפינה שלי ושל ויקי, Smells Like Teen Spirit, כנראה תיסגר (בהחלטת שנינו) מסיבות שונות. במקום זה אני מתחיל סוג של פינה חדשה, שגם יותר תתאים לחוסר הזמן שלי לעדכן אתכם בדברים שאתם גם ככה מעודכנים בהם כי היא פשוט תתמקד בכתיבה ולא בחדשות. אני אפרסם, בתדירות מסוימת, שכרגע אני לא יודע מה היא, אבל מה שיצא, טורים אישיים שלי שיעסקו בכוכבי MTV (הפעם זה סוג של המשך ישיר לפינה...). אני רק רוצה להבהיר לפני הכל: תשכחו מאובייקטיביות. הכתיבה שלי תמיד תהיה עניינית, אבל אף פעם לא אובייקטיבית. והיא גם לא אמורה להיות. פורום זה מקום שבו מביעים את הדעות שלך, ואנשים מגיבים לך עם הדעות שלהם. כתיבה אובייקטיבית אתם תוכלו למצוא באנציקלופדיה. לא בטורים אישיים, גם לא בטור שלי. :) אובייקטיביות לא מעניינת אותי, להפך - אני רוצה להביע מה אני חושב ורוצה שאתם תגיבו מה אתם חושבים על מה שכתבתי ונפתח דיונים. אני גם חושב שזה יכול להיות מעולה אם לעוד אנשים כאן יהיו טורים אישיים על אותם נושאים וככה כל אחד יוכל להגיב לזה. זה יכול להיות ממש נחמד. ועכשיו נעבור לנושא של הטור הנוכחי - בחרתי לכתוב ולהשוות בין התדמיות התקשורתיות של בריטני ספירס וכריסטינה אגילרה (שתיים מכוכבות הפינה הקודמת שלי ושל ויקי) וההשלכות שלהן. אני לא אתייחס כאן למוזיקה הפעם. אם אתם רוצים תתייחסו לכך אתם, בכיף. למרות ההשוואות הבלתי פוסקות ביניהן שהתקשורת (והמעריצים) עסקו בהן בשלבי הפריצה של הקריירות שלהן, אין יותר שונות מהן בכל הקשור לתדמית התקשורתית שלהן. בריטני – הרגישה רגישה זה לא בהכרח הדבר הראשון שעולה לאנשים לראש כשהם חושבים על בריטני ספירס, אבל כל התדמית התקשורתית שלה, כל העיסוק המטורף בכל מה שעובר על החיים שלה – הכל בסופו של דבר נובע מכך שהבחורה פשוט חשופה רגשית באופן תמידי אל מול התקשורת. תסתכלו על כל תמונת פפראצי של בריטני שצולמה אי פעם. תמיד, אבל תמיד אפשר לדעת בדיוק איך היא מרגישה; עצובה, שמחה, כועסת, שבורה, מבולבלת. אם בריטני שמחה כולם יזכו לדעת את זה, לא חסרו אירועים שבהם היא עשתה שטויות מול הצלמים במצב רוח ילדותי משהו. ובאותה מידה לא חסרו מקרים שהיא התפרצה על צלמי פפראצי. כמובן זכורות גם התמונות של בריטני בוכה לאחר התקרית עם התינוק שלה שכמעט נפל מידיה. הציבור אוהב לראות תמונות פפראצי של בריטני כי היא תמיד שקופה. אין בה מסתורין, תמיד אפשר לדעת מה עובר עליה – ועובר עליה הרבה. והרי זה מה שהציבור שצורך תקשורת צהובה רוצה - לראות את הכוכבים הגדולים פגיעים ובעייתיים. החיים שלה הם קיצוניים (איך לא?) וכל העולם זוכה לצפות בהם. בנוסף, אין ספק שמבין השתיים בריטני היא המתמסרת ביותר לתקשורת. בריטני חיה בשביל להיות מפורסמת. תגיד מה שתגיד, התקשורת היא בלתי נפרד מהחיים שלה (ובשנים האחרונות, בריטני היא חלק בלתי נפרד מהחיים של התקשורת). בריטני בהריון? היא תצטלם ללא היסוס ערומה עם בטן הריונית על שער של מגזין ותגיע במיוחד לתוכנית של דייויד לטרמן כדי להכריז על כך באופן רשמי לעולם. בריטני במשבר? צפו לראיון טלוויזיוני איתה שבו היא בוכה ומדברת על הכל בלי מעצורים. נראה שהיא תמיד תטרח לעדכן אותנו במה שקורה בחיים שלה, גם אם לא היו מעדכנים אותנו גם ככה. זה קצת עצוב, אבל כמי שנמצאת חשופה כל כך באור הזרקורים מגיל כל כך צעיר, נראה לה ברור שהיא צריכה לחיות את החיים שלה דרך התקשורת – לחשוף את עצמה בפנינו ולספר לכולם מה עובר עליה ואיך היא מרגישה ותמיד לשמוע את הצד שלה בסיפור. קשה לדמיין מצב שלבריטני לא יהיה אכפת מספיק בשביל פשוט להיכנס לדממה תקשורתית, לא להתמסר לתקשורת – לא להתראיין, לא להצטלם למגזינים, לתוכניות ראיונות, לא לכתוב באתר שלה מה עבר עליה בחודש האחרון – פשוט לחיות את החיים שלה בלי צורך להסביר. ברור לכולם, גם למעריצים שלה (בעצם – במיוחד להם) שהיא חשופה מדי לתקשורת. הם כנראה אוהבים ושונאים את זה באותה מידה, אבל לכולם ברור שהמצב לא נורמלי ובהחלט לא פועל לטובתה. לכל בן אדם יש הרגלים רעים שאנשים בטח לא אמורים לדעת עליהם – אצל בריטני יש לא מעט כאלה והציבור יודע עליהם הכל. אנחנו נדע על כל התמכרות שלה, מג'אנק פוד וקוקה-קולה דרך נוגדי-דיכאון ושלל תרופות מרשם ואלכוהול ועד סמים לא חוקיים. אנחנו נראה אותה במצבים שאנחנו ממש לא אמורים לראות, וכולם בטח יודעים על מה אני מדבר. אנחנו רואים (והיא בהחלט נותנת לנו לראות) את הדרך שבה היא מתפרקת וחוגגת במסיבות. כמובן שהכל נראה במיוחד לאומה האמריקאית השמרנית בעיקר בגלל שמדובר כאן באמא לשניים, אבל זה כבר נושא אחר. יכול להיות שהיא נכנסה למצב בלתי הפיך, בגלל שכל כך הרבה מתעסקים בה, היא חייבת לשתף פעולה ולהסביר את הצד שלה. אבל הכל היה מלכתחילה עניין של חוסר שליטה שלה במה שהיא תחשוף או לא תחשוף לציבור. מצד היחצנים והמנהלים שלה היתה שליטה מוחלטת – בריטני תהיה חלק בלתי נפרד מהחיים שלכם ואנחנו היחצנים נדאג לזה. מבחינתה? היא פשוט חשופה תמידית לתקשורת ואין לה דרך לעצור את זה. גם במדונה התקשורת התעסקה בלי הפסקה, ההבדל הוא שהיתה לה תמיד שליטה מוחלטת בזה. האופי שלה מאוד שונה משל בריטני (ויותר דומה לכריסטינה בעניין הזה, ומיד נגיע גם אליה) – מדונה לא מתמסרת לתקשורת אלא אם כן היא רוצה בכך. בראיונות היא תהיה תמיד "קולית", אדישה, רצינית אם היא תרצה בכך, מצחיקה אם היא תרצה אחרת. בוכה? סביר להניח שלא. צוחקת? אם בא לה. וכאן אני מגיע לשורה התחתונה – של מה בעצם ההשלכות של כל החשיפה הענקית הזאת של בריטני בתקשורת. אין ספק שהיא אחד האנשים המתוקשרים בהיסטוריה. אבל איך זה משפיע על התדמית שלה? לא לטובה בכלל, וכנראה לכיוונים שהיא לא בהכרח רצתה בהם. כנראה שלעולם לא יראו בה כבר זמרת רצינית. מישהי שבכלל שווה לבקר ולהתייחס למוזיקה וליצירה שלה. ההצלחה שלה בתחילת הקריירה בתור כוכבת פופ והעיסוק התקשורתי הענק בה הביא את המעריצים שלה (ואני בטוח שגם את בריטני עצמה ואת המנהלים שלה) לחשוב שהיא עשויה להיות המדונה הבאה. אני יכול להתחיל כאן טור שלם רק על למה בריטני לא תהיה המדונה הבאה ולמה היא תשקע בכל מקום שבו מדונה זרחה, אבל זה לא הנקודה כאן. הנקודה היא שהאופי המתמסר מדי של בריטני לתקשורת בינתיים לא רק שלא מביא אותה להיות כמו מדונה (מבחינת תדמית ציבורית ותקשורתית, על מוזיקה אני לא מדבר כאן בכלל) אלא גורר אותה להיות רק הפאריס הילטון הבאה.

DAN1EL

New member
המשך: ../images/Emo97.gif

כריסטינה – הקשוחה עכשיו אנחנו מגיעים להפך הגמור של בריטני מבחינה תדמיתית ותקשורתית. אם בריטני היא טיפוס שמתמסר בקלות מוגזמת לתקשורת, כריסטינה היא אחת הסלבריטאיות שפחות מתמסרות לתקשורת. כתבו עליה לא פעם שהיא בשליטה מוחלטת בכל הקשור לחשיפה ולפרטיות שלה, וזה בהחלט מתבטא. כתבו שאם היא לא רוצה תשומת לב, היא יכולה להשיג את זה. וברגע שהיא רוצה תשומת לב? היא כבר תיתן הופעה שערוריית על השטיח האדום והעיתונים ישמחו לכתוב על זה, לטוב ולרע, ולהביא לנו את התמונות והתגובות. אם בתמונות הפפראצי של בריטני אפשר תמיד לדעת איך היא מרגישה בכל רגע נתון, אצל כריסטינה המצב הוא הפוך. כאן טמון החיסרון והיתרון הגדול של כריסטינה – השליטה והאדישות שלה בלהראות את הרגשות שלה. כשהיא תעלה לשטיח האדום היא תעשה את הפוזות הקבועות שלה – כמה חיוכים, נשיקות באוויר, נפנופים לעבר המעריצים, כמה פוזות חינניות סטייל מרילין מונרו, ואז תעבור לפוזות מפתות-רצינות קבועות מראש. היא תמיד תקפיד להיות פוטוגנית. היא מודעת למצלמה אבל לא מפחדת ממנה לרגע. היא יודעת מה הזויות הטובות והרעות שלה, איך כדאי לה לחייך, מאיזה כיוון להצטלם, לאן להסתכל, וכו'. ובתמונות הפפראצי המצב יהיה קבוע. כמעט תמיד היא רצינית ולא מחייכת. כמעט תמיד היא משדרת חוסר התמסרות לצלמים. אם בא לה, היא תעצור לכמה פוזות (זה קורה לעיתים נדירות ביותר), ואם לא בא לה, היא תמשיך בדרכה ותיכנס למסעדת היוקרה האהובה עליה בצעדי דיווה, תוך כדי שהיא אוחזת בבעלה (שסוחב לה את התיק) ושומרי הראש שלה לא נותנים לאף אחד אפילו לחשוב להתקרב אליה יותר ממה שהיא תסכים. וכשהיא תצא מהמסעדה היא תיכנס אוטומטית ללימוזינה שלה (שהשומרים שלה יפתחו בשבילה את הדלת כמה שניות לפני שהיא תצטרך לעשות את זה בעצמה) בלי לעצור בדרך. כנראה בגלל זה נוצרה לה תדמית של ביצ'ית עם "אטיטיוד" מכאן ועד בוורלי הילס. תמצאו לא מעט אנשים בתעשיה שישמחו להגיד את זה עליה, וגם בציבור. יש אצלה סתירה מסוימת בהתנהלות שלה מול הצלמים – חוסר אכפתיות מול אובר-אכפתיות לגבי איך שהיא תיראה. היא תמיד תקפיד להתאפר ולסדר את השיער ולהתלבש כמו שצריך לפני שהיא יוצאת מהבית, אבל גם לא אכפת לה ללכת ברחוב בחלוק ועם רולים בשיער בדרך לצילומים. היא תמיד מודעת לאיך שהיא נראית, אבל תיראה רק איך שהיא תרצה להיראות. תמונות הפפראצי שלה הן תמיד ענייניות. כלומר – כריסטינה מצולמת כשהיא במקום מסוים בשביל מטרה מסוימת. אם זה בדרך לצילומים, בדרך לארוחה, בדרך להופעה. מחוץ למועדון, בחופשה. אף פעם היא לא תצולם במרכזה של שערוריה. אף פעם היא לא תיתן לבלאגן שיקרה בחיים שלה לקרות בשידור חי מול הצלמים והעולם. סביר מאוד להניח שלא נראה תמונות שלה רבה עם בעלה מול הצלמים, או מדברת בטלפון בעצבים, או כל דבר דומה לכך. היא חיה את החיים הרשמיים שלה מול הצלמים, אבל את החיים האישיים שלה – ממש לא. לא פעם היא שמחה לחשוף בראיונות פרטים על הזוגיות שלה ושל בעלה, אבל סתם פרטים חביבים כאלה שיאהבו לקרוא בעיתון, לא באמת את הדברים המלוכלכים והעסיסיים. היא התחילה באיזשהו שלב לחשוף באופן מבוקר ומסודר לתקשורת את העבר הבעייתי שלה בילדות עם האבא המתעלל והיחסים של ההורים שלה שהתגרשו. אבל היא חשפה את זה בעצמה, ובאופן מסודר, אף אחד לא ניסה לנפח דברים ושערוריות שלא התקיימו. כריסטינה אוהבת להצטלם. נוח לה גם להצטלם באופן חושפני, כמו שכולם יודעים - אבל היא תעשה את זה באופן מבוקר, מתי שבא לה, איך שבא לה, עם איזה צלם שבא לה ובעיקר בתזמון שבא לה. אותו סיפור לגבי ראיונות. עם השנים היא הפכה למקצוענית באופן כמעט רובוטי בכל מה שקשור לראיונות. מקפידה על ניסוח ודיבור מרשים, יודעת להגיד בדיוק מה היא חושבת על כל נושא, מספרת על העבודה שלה, על היחסים שלה – הכל באופן מדויק ולא הססני לרגע. תמיד בטוחה בעצמה ותמיד תהיה לה תשובה לכל דבר. ונגיע גם כאן לשורה התחתונה – מה ההשלכות של התדמית שלה על הקריירה? טוב, אז ברור לכולם מה החיסרון הגדול כאן. התדמית הציבורית שלה הרבה פחות נוחה והרבה פחות מסחרית, וברור שהמנהלים חובבי הכסף שלה היו רוצים שהיא תהיה אחרת – יותר פתוחה וחביבה, אול-אמריקן-פרינסס שהקהל האמריקאי ירצה לאהוב תמיד, מישהי שהיא "אחת מהעם" ולא מעליו, מישהי כמו ג'ניפר לופז או ביונסה או קלי קלארקסון. הרבה אנשים ישמחו להגיד לכריסטינה שאין לה את הזכות לגישה מתנשאת של מעל העם – כי היא עדיין לא מדונה. אבל גם הרבה מבינים שזה הקסם שלה – זאת הגישה שלה, היא מודעת אליה וגם לא נראה שאכפת לה במיוחד. היא לא מתאמצת וגם כן מתאמצת (אבל תלוי איפה) באותה מידה. הרבה אנשים מעריכים את הגישה שלה, כי אין בה שמץ של צביעות. היא תהיה איך שבא לה. לא כולם באמת קונים את זה שג'ניפר לופז היא באמת אחת מאיתנו והיא כל כך מקסימה ומוכנה כל היום להסתובב עם מעריצות ולדבר על הבלוק שלה ולחייך ולצחוק עם כולם. כי הם יודעים גם שהיא בעצם רחוקה מאוד מלהיות אחת מכולם. ולכן אצל כריסטינה מעריכים את זה שאין לה צורך להציג תדמית קלילה. היא תציג מה שבא לה להציג. מה שהיא מרגישה. היא לא תילחם באופי שלה, לא תנסה למכור תדמית. המחיר הוא כמובן להיות שם פחות גדול בתקשורת הצהובה (האם זה בכלל "מחיר"?) והתמורה היא שמירה על הפרטיות שלה והאפשרות לקיים בכלל חיים פרטיים ואישיים. ונעבור ליתרון הגדול – איך שכריסטינה תיתפס בתור זמרת ויוצרת. ברור לכולם שכריסטינה מכוונת גבוה. היא חלמה מאז שהיא זוכרת את עצמה להיות זמרת ענקית, ובעולם של ימינו היא יכלה לעשות את זה כנראה רק באמצעות פריצה כסלבריטאית של בני נוער שצופים ב-MTV. אבל היא מכוונת להיות אחת מהזמרות הגדולות של ההיסטוריה, וזה ברור לכולם. הגישה הלא מתמסרת שלה לתקשורת יכולה לעשות לה רק טוב כאן – ככל שיתעסקו יותר במוזיקה שלה ופחות בחיים האישיים שלה זה יותר יפעל לטובת המטרה שלה. לדוגמה – וויטני יוסטון ומדונה הן בהחלט שתי אלילות שכריסטינה שואפת להיות גדולה כמוהן ומין שילוב ביניהם. הן דמויות ציבוריות מוכרות, אבל גם ובעיקר בגלל המוזיקה שלהן, ההופעות (במקרה של מדונה) והקול (במקרה של וויטני) – ובקיצור, בכישרון שלהן. אם כריסטינה תמשיך בדרך של להשקיע במוזיקה ופחות בתקשורת היא תוכל להגיע לשם. לפחות בתיאוריה, כי בפועל אי אפשר לדעת מה יקרה ואיך הכל יתפתח. קלישאה נכונה היא שהחיים מלאי הפתעות. בריטני כנראה לא תוכל להיות מוכרת אף פעם בזכות הכישרון (המוטל בספק שלה מבחינתי, אבל זאת לא הנקודה כאן) שלה, אלא בזכות התדמית הציבורית (הבעייתית) שלה. כל אחת מהן משלמת מחיר בגלל התדמיות (הכל כך הפוכות) שלהן. בריטני כנראה תשלם את המחיר של להיות תמיד סלבריטאית צהובונים קודם כל ולפני הכל ורק אחר כך להיות זמרת. כריסטינה כנראה תשלם את המחיר של לא להיות בהכרח סלבריטאית מהשורה הראשונה. לי נראה שבסופו של דבר, כל אחת מהשתיים מוכנה לתמורה ולמחיר שהיא משלמת.

ofirshai

New member
אהבתי את הטור שלך

אני חושב שכריסטינה משדרת סוג של קרירות מסוימת בתמונות הפאפארצי. היא גם לא מופיעה במדורי הרכילות באותה תדירות כמו בריטני (לאחרונה יותר בגלל כל ההתעסקות בהריון). לעומתה, בריטני שכל יציאה שלה מבית (וגם בבית לפעמים) מתועדת בפרטי פרטים, ובד"כ את התמונות הכי מכוערות (לאו דווקא מבחינת המראה, יותר מבחינת התנהגות), וזה עצוב מאוד שככה מתייחסים אליה. עזוב בריטני, גם אני לא הכי מת עליה, אבל בתור בנאדם. לאיזה בנאדם מגיע שהטעויות שלו יתוארו בפרטי פרטים בצהבונים? בקיצור כריסטינה הבינה שהמצלמות רק מוציאות אותה מגוחכת (שוב, לא רק מראה), לעומת ג'סיקה סימפסון שלא קלטה את זה בהתחלה, והוכיחה לכולם שהבלונד פלטינה נמצא אצלה עמוק במח (בהנחה שיש לה אחד כזה...) טור יפה, אהבתי את הכתיבה שלך, ואני מסכים עם הרוב הגדול של הדברים.

furtadofanatic

New member
חחחח מי ייקרא את כל החפירה הזאת ../images/Emo6.gif

באמת כל הכבוד על ההשקעה אבל עד שאני אסיים לקרוא את זה ייגמר כבר עוד פרק של FAMILY GUY..וגם החופש הגדול חח.

PinkHippo

New member
הגבתי לך כבר בפורום כריסטינה ואני אגיב גם פה-

קראתי הכל, אתה כותב בצורה עניינית,ישירה וקולעת "בול למטרה", ורואים שיש לך ידע רחב בכל התחום הזה של מדיה ופופ :) אני מאוד מסכימה עם כל מה שכתבת, וחושבת בדיוק כמוך על התדמיות של שתי הזמרות הענקיות האלה :) התמונות שהבאת גם בדיוק ממחישות את מה שכתבת, כריסטינה הקשוחה, בריטני הבוכיה
אני בהחלט אמשיך לעקוב אחרי הטור.

DAN1EL

New member
תודה :) ../images/Emo97.gif

שמח שאהבת. וזה מדהים כמה תמונות יש שממחישות את שתי הנקודות. שתי אלה הן פשוט הפכים מוחלטים בכל מה שקשור לאיך שהן מציגות את עצמן בתקשורת (ואולי גם בחיים, אבל מי אנחנו שנדע) שזה היה מעניין להתייחס לכך.

NoWords

New member
הממ, בוא נראה

בקריאה ראשונה היו לי הרבה הסתייגויות ממה שכתבת לגבי שתיהן אבל בקריאה נוספת הבנתי יותר על מה אתה מדבר מבחינת התדמיות יצא לי להסתכל עכשיו בתיקיית פאפרצי של כריסטינה על המחשב שלי, ו- וואלה, היא באמת הרבה יותר מרוחקת מתמונות פאפרצי שראיתי של בריטני. אבל מרוחקת באופן יחסי, לבריטני. תאכלס יש הרבה סלבס שלא שמים על פאפרצי וצלמים וכל זה ופשוט הולכים בלי להתייחס. (מה שדי קשה) אבל בהשוואה של שתיהן, באמת בריטני קצת יותר מוחצנת ודואגת להשאיר איזשהו מושג לגבי מצבה באותו רגע, בין אם היא שמחה, עצובה, וכל זה... המעריצים די קולטים ממנה מה נסגר. וכריסטינה לרוב מסמנת 'הכל בסדר' כזה. (אלא אם היא שתויה ואז רואים כמה שמח לה..
) אני שמחה שכריסטינה שומרת על סוג של ריחוק. זה שומר עליה. היא באמת יודעת מתי לספק קצת סחורה כשבא לה ולחייך, לדפוק פוזות, ומתי פשוט לנסות להתעלם מהצלמים וללכת למכונית שלה, או סתם לשופינג וכו'.
הייתי מאוד מצטערת בשבילה אם הפאפרצי היו מחפשים אותה כ"כ הרבה כמו בריטני בשערוריות חדשות, בכי, תינוקות. (נקווה שעכשיו עם ההריון של כריסטינה- לא יציקו לה יותר מדי) מצד שני - מזמן אמרתי שבריטני היתה צריכה לצאת קצת מהעיר וההמולה כדי לגדל ת'ילדים שלה ולעשות את זה כמו שצריך, בשקט. אבל היא כאילו בוחרת 'לא להיכנע' ולהוכיח לכולם שהיא בסדר, שהיא מתמודדת, אז קורה מה שקורה והיא כל יומיים בצהובונים, מתחרפנת מכל הפאפרצי ועושה כותרות לעיתונים. רכילות או אמת, זה לא באמת מעניין ת'קוראים. |: קיצר, נראה לי שאני נאלצת להסכים עם דבריך למרות שבהתחלה הדיעה שלי הייתה קצת שונה... סה"כ - שתיהן חיות בעולם הבידור, כולם מתעניינים בהם, כל העיתונים רוצים סקופים ואת התמונות הכי חדשות... אז שתיהן חיות את זה. פשוט כל אחת באמת מתמודדת עם זה אחרת.
נחכה לעוד טורים.

DAN1EL

New member
לא רק באופן יחסי לבריטני ../images/Emo97.gif

גם באופן יחסי לסלבריטאיות אחרות. גם ג'סיקה סימפסון תמיד מוחצנת כשמצלמים אותה. ואת יודעת מה? זה לא רק התמונות. שימי לב גם להתנהלות של ג'סיקה מול התקשורת - היא הציגה לעולם סדרת ריאליטי שחודרת לחיי הנישואים שלה ושל בעלה (לשעבר). בריטני עשתה אותו דבר. כריסטינה לא רק שלא הצטלמה לסדרת ריאליטי, היא אפילו לא הצטלמה ל"קריבס". ואני די בטוח שזה עניין אידיאולגי אצלה. היא לא רוצה לחשוף אותנו לדברים חומריים (ואישיים, תכלס) כמו הבית שלה. זה כביכול הכי לגיטימי בעולם כי כל הסלבריטאים מכל הסוגים עשו את זה, ובטוח שהציעו לה, אבל היא לא עשתה את זה. ואני גם די בטוח שהציעו לה סדרת ריאליטי וגם את זה היא לא עשתה. הדבר היחיד שקרוב לכך היו היומנים שהיא צילמה ל-MTV ובתכלס הם חשפו בסך הכל צד יותר אנושי ומשפחתי של כריסטינה, לא באמת הצצה עסיסית לחיים שלה כמו שג'סיקה ואחרות עושות. נראה לי שכריסטינה תפסה עמדה די חזקה בכך שהיא משדרת באופן ברור לתקשורת ש"What's mine is mine". היא לא תחשוף אותנו לחיים שלה אלא אם היא תרצה בכך. היא שמה גבולות. גם ביחס שהיא משדרת וגם גבולות פיזיים (כמו הדבר הענקי הזה שהיא מתחזקת בתור שומר ראש). רוב תמונות הפפראצי שלה משדרות פשוט BACK OFF אחד גדול, באופן פסיבי-אגרסיבי שכזה. נראה לי שזה עובד לה. כן, ניסו לחדור לה לפרטיות וצילמו אותה בבית המלון שהיא התארחה בו לפני החתונה וכל מיני מקרים כאלה, אבל סך הכל הפרטיות שלה די נשמרת. היא כאילו לא אומרת את זה מפורשות אבל נראה שהיא לא הטיפוס שלא יהסס לתבוע את מי שיעז לנסות משהו שלא יראה לה. והיא כבר עשתה את זה בעבר.

למעלה