טורניר NCAA - יום שישי

קונטיקט בחוץ !!!!!

משחק הקרבה עילאי של סן דייגו שניצלו עד תום את פציעתו של AJ פרייס כוכבה של קונטיקט(אחד הרכזים הטובים במדינה) מסייע להם להשיג נצחון בנקודה אחרי הארכה. קליעה ענקית של גקסון ב FADE AWAY שנייה וחצי לסוף לאחר ששני כוכביה הגדולים כבר יצאו ב5 עבירות קברה את המסמר האחרון בארון של קלהון והאסקיז פעם ראשונה שקונטיקט עפו בסיבוב הראשון בטורניר אגב,הבראקט שלי נהרס לחלוטין -היחידי המוצלח לקח את קונטיקט עד הפיינל פור ... אני יוצא - משאיר את הבמה ל "תמיד אני" לעדכונים ליליים

מה שמבטיח לפחות סינדרלה אחת בסוויט סיקסטין

ווסט קנטקי או סן דייגו תהיה שם!

(מירוץ שליחים) עוד הפתעה - ונדי בחוץ

ונדרבילט #4 מצליחה להפסיד למדורגת 14 בקשר לקונטיקט, המשמעות היא שהדרך של ucla לשלב ה8 פתוחה לגמרי, כי ב16 תפגוש את ווסטרן קנטקי/סן דייגו ונדי מפנה דרך לקנזס סיינה סיינטס-ונדרבילט 62:83, שוקר רציני גם בדרך שזה נעשה, ונדי נשמרת על 40% מהשדה, 19% משלוש, במחצית מפגרת ב 12, לקדושים קני הנסברוק 30, טיי פישר עם שש שלשות ל 19 לקומודורס אוגילבי 18, פוסטר 13 המגרש בטמפה סיפק לנו היום שלוש הפתעות - סיינה, ווסטרן קנטקי וסן דייגו! נראה מה קלמזון תעשה

עוד תוצאות - גורגטאון,קרולינה,טקסס,מיסי,אוקלה

צ קרולינה מסיבה כצפוי את מאונט סנט מרי 113:74 הנסברו כמובן ולאוסון 21 כ"א טקסס אוכלת את הפאי של אוסטין 74:54 ללונגהורנס אברמס 26, אוגוסטין 6 ו 8 אס' למושלים פילדס 14 ו 9 ריב' טקסס תפגוש את מיאמי ביום ראשון גורגטאון הויאס עוברת את umbc רטריוורס 66:47 רוי היברט 13 ו 7, יואינג הבן 10 ו 6 וגם 4 אס' ו 2 חט' לגורגטאון מזומנת בשלב הבא פגישה עם דוידסון אוקלהומה סונרס - סיינט גוזפס הוקס 64:72 המדורגת 6 מחזיקה מעמד, דיוויד גודבולד מכבב עם 25 אצל הניצים רוב פרגוסון עם 21 מיסיסיפי סטייט בולדוגס - אורגון דאקס 76:69 הכלבים חוזרים מפיגור 10 במחצית, וצדים את הברווזים צארלס רודס משתולל עם 34 ו 9 ריב' לבולדוגס מאליק היירסטון הברווז 22 ו 7 ריב' מיסיסיפי תפגוש בשלב הבא את ממפיס

SHNIK

New member
חדשות רעות לAJ פרייס

שיעדר עקב פציעתו חצי שנה, מה שימנע ממנו לצאת לדראפט הקרוב, עם זאת הוא יהיה על הפרקט יחד עם חבריו ההאסקיס בתחילת העונה הבאה. שניק.

SHNIK

New member
תוצאות ליליות

אינדיאנה הוז'יירס (8) 72 - ארקנסו רייזורבקס (9) 86 והנה עוד מועמדת שלי לפיינל פור קורסת..., בעוד שכולנו התרכזנו באריק גורדון גם הרייזורבקס עשו זאת וניטרלו אותו לחלוטין, הוא נראה רע ולא דמה לכלום (סיים עם 8 נק' ב20% ו4 איבודי כדור) ומנגד הגיע סוני ווימס ועשה כמעט כל העולה על רוחו על הפרקט, הסווינגמן הנפלא סיים עם 31 נק' (86% שדה) את הצד המפסיד הוביל דיג'יי ווייט במשחק פרידה עם 22 נק' ו9 ריב'. לואיוויל קרדינל (3) 79 - בויז סטייט ברונקוס (14) 61 הקרדינל מדלגים הלאה בקלילות כצפוי, כתמיד הוביל אותם הסווינגמן ארל קלרק עם 15 נק'. שניק.

SHNIK

New member
נוספות

ממפיס טייגרס (1) 87 - טקסס איירלינגטון מאבריקס (16) 63 המאבריקס שהדהימו בזכייתם בטורניר הסאות'לנד שבוע שעבר פגשו הפעם יריבה הגדולה עליהם בכמה מספרים, כריס דאגלאס רוברטס סיים עוד יום עבודה קליל עם 23 נק', 7 ריב' ו4 אס'. קלמזון טייגרס (5) 69 - וילנובה וויילדקטס (12) 75 נובה עשו ממני צחוק במשחק הזה, חזרו מפיגור דו ספרתי במחצית הראשונה והוכיחו עליונות ניצחת על הנמרים, סקוטי ריינולדס סיים משחק נפלא נוסף עם 21 נק', 4 אס' ו4 ריב' עבור המנצחים ומבטיחים עוד סינדרלה בסוויט 16 (הם או סיינה). שניק.

ThEgReEnKiNg

New member
יש לי שאלה :X

או ג'יי מיאו , איזה קולג' הוא משחק? ומה קרה שהוא ירד כל כך המון בציפיות לדראפט , עד לפני שנה הוא היה ראשון עכשיו הוא במקומות 10 ,11 , אני יודע שיש לו בעית התנהגות חמורה , יש משהו חוץ מזה שגרם לו לרדת ככה בתחזיות?

משחק ב USC דרום קליפורניה

הם כבר עפו שלשום בסיבוב הראשון של הטורניר, מול ביזלי וקנזס סטייט שישחקו היום (מומלץ לראות!) מלבד בעיות התנהגות שניסו להסתיר, תראה, הוא סומן בגיל 8 כבר, זה לא פשוט לעמוד בציפיות של הלברון הבא. גם לא הוגן כלפיו. כל השטויות שרצו ביוטיוב מהתיכונים, על כמה שהוא גדול מגורדן. בסדר, הבחור יודע לשחק, כשרון גולמי יש, אבל זה לא מספיק בשביל לשחק בקבוצה. כמו ששניק אמר, אולי יעשה טוב אם יישאר עוד שנה בקולג לא ראיתי אותו במו עיניי, אבל בחצי הראשון של העונה הוא ממש לא היה טוב. וכשאתה במרכז תשומת הלב, כל איבוד כדור שלך וכל אירבול (זוכר פעם את האירבול של קובי?) הופך לברווז עיתונאי והשחזת סכינים כמו במרכז מפלגת העבודה אחרי עוד תבוסה בבחירות... להערכתי, בין אם ייצא השנה לדרפט או לא, אם יירגע, הוא יהיה שחקן nba ושחקן טוב. מה הוא צריך להבחר בין הראשונים - הלחץ קצת יירד.

ThEgReEnKiNg

New member
תודה לשניכם

נקווה שהוא יחליק עוד ויגיע לטורונטו , זה בדיוק מה שהם צריכים , קצת רשעות ואגו וסויינגמן סוף סוף , אבל אני בספק שהוא יפול כל כך הרבה. ובקשר לביסלי , לא הבנתי אם הוא יהיה סמול או פאור בנ.ב.א מה דעתך?

יש כתבה נחמדה בספורט 5 על מאיו והייפ בכלל

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?folderid=920&docid=34442&lang=HE SORRY שהקישור לא לחיץ - פשוט לא יודע איך

למעלה