טורניר NCAA - יום שישי

WOW אמריקן משווים

גריסון קאר עם שתי שלשות מטורפות - האם טנסי (המועמדת שלי לפיינלפור) יעופו בסיבוב הראשון?

STEVE NASH

New member
דיווידסון משווים מול גונזגה

היה כבר 56-45 לגונזגה אבל ריצת 17-6 של דיווידסון ושיוויון 62-62. משחק מעניין.

STEVE NASH

New member
הווילדקטס מנצחים 82-76

הקארי הזה מדהים! 40 נקודות היו לו היום, 30[!!] בחצי השני כולל שלשת קלאץ' שגמרה את המשחק.

SHNIK

New member
משחק עצום

סטפן קארי בלתי עציר!, לא הפסיק לקלוע בסיבוב, סיים עם 61% שדה (73% משלוש, 8 שלשות) והוכיח שוב שהוא אחד השחקנים הטובים ביותר (והאנדרייטד) במכללות כיום, בסיבוב הבא מול ג'ורג'טאון (כנראה) זה כבר יהיה סיפור שונה לגמרי..., עזרו לו ג'ייסון ריצ'רדס הרכז עם 15 נק' ו6 אס' ואנדרו לאבדייל הגבוה הניגרי עם 12 נק' ו13 ריב' היה עצום מתחת לסל, בצד המפסיד בלט ג'רמי פארגו עם 18 נק' ו6 אס' וסטפן גריי הפרשמן התפוצץ עם 21 נק' (7 שלשות), MARCH MADNESS IS ON FIRE! שניק.

STEVE NASH

New member
בהחלט התרשמתי מקארי

קלעי אדיר, לא ברור לי איך לא שמעתי עליו לפני המשחק הזה.

שלשת באזר מטורפת של קנטאקי מנצחת את המשחק

101:99 אחרי הארכה פשוט משחק מדהים

STEVE NASH

New member
מגיע להם

הובילו כל המשחק ולא נשברו גם שדרייק חזרו בדקות האחרונות. והשלשה בסוף, מדהים כבר אמרתי?

LETS GO PEE! העידוד של אוסטין פי

ממליץ על הטבח בטקסס, סקאוטינג לקראת השלבים היותר מכריעים ואז לעבור בהמשך למשחקים צמודים השף קורא לזה - עסקית היום. סלט+מרק+קפה ופאי פי, פאי, לא משנה

טקסס יסגרו מהר את המשחק

תשחק עם גורגטאון של היברט - נראה שאלבמה בטלר יהיה צמוד

ווסט קנטקי מעיפה את חבורת הלבנים של דרייק

בראשות קלייטון קורבר, האח של. מה שמוכיח שחבורת גברים לבנים לא יודעים לשחק כדורסל. סתם בצחוק, היה משחק נהדר, שלשת ניצחו בהארכה של טי רוג'רס אחרי ויתור גדול על הזריקה אחרונה של הכוכב(וזה מה שמעיד על כך) הגדול של קנטקי- טיירון בריזלטון שסיים עם 33 נק', 5 כד"ח ו-6 אס'. קרלטון לי שהוא הסקורר המוביל שלהם בדר"כ הסתפק ב15 נק' ו-9 כד"ח באחוזים לא טובים למנצחים. למפסידים קלע קורבר 21 נק'(6 שלשות לייק דה), ג'ונת'ן קוקס נתן את משחק חייו עם 29 נק' ו-16 כד"ח מה שלא עזר. הוסיפו לאונרד יוסטון 17 נק' באחוזים גרועים ואדם אמנקר 11 נק' ו-15 אס', אבל 0-10 מהשדה(11-12 מהקו). בכלל דרייק כל היום השליכה מה-3 וככה לא מנצחים משחקים וככה לא משחקים כדורסל אלא אם כן יש לך קבוצה של ריי אלנים ורג'י מילרים. מתוך 73 זריקות מהשדה, 43(!) היו מהשלוש.

תהיה באשר להיחלצות מהפתעות

כמו דיוק וטנסי האם זה מעיד על היכולת בהמשך לטוב או לרע או בכלל לא? מצד אחד הם לא יהיו שאננים בסיבוב השני מצד שני זה סימפטום המעיד שמשהו לא טוב קורה שם במקרה של דיוק, זאת לא אמורה להיות השנה שלהם במקרה של טנסי, זאת אמורה להיות השנה שלהם להגיע לפיינל פור, אבל אולי הלחץ? הציפיות?

SHNIK

New member
רק בטורניר שעבר

בסיבוב השני הבאקאייס פיגרו בפיגור דו ספרתי במהלך המחצית השניה מול המוסקטירס כשגרג אודן יוצא מהמשחק עם 5 עבירות, חזרו משום מקום, כפו הארכה בעזרת שלשה של רון לואיס עם הבאזר בה הבטיחו את הנצחון, משם המשיכו עד הגמר... המשמעות היא שאין משמעות יתרה באופן הכרחי לתוצאות האלה אבל (!) הוולנטירס ברחו חזק בדקות האחרונות וניצחו בסופו של דבר באופן די משכנע את המשחק ובקשר לבלו דבילס : הם תמיד אוברייטד בלי יוצא מן הכלל וכך גם העונה, הם קיבלו דירוג 2 בעיקר בזכות העובדה שקוראים להם דיוק..., אני אהיה אחרון המופתעים אם הם יפסידו מחר למאונטיינירס... שניק.

מסכים עם שניק

אי אפשר לדעת - לפעמים יש קבוצות עם מאצאפים יותר טובים מול קבוצות מסוימות או סתם התעלות מטורפת של שחקן זה או אחר. ראוי לציין שגם שהמשחק היה קרוב - טנסי שיחקו עם הרבה בטחון ולא פחדו לקחת אחריות או לזרוק ממצבים פנויים. אחד מההשגות של רוב הפרשנעם היה באמת מיקומה של דיוק,רבים חשבו שלויסקונסין הגיע הרבה יותר ורק בגלל הנצחון על צפון קרולינה ויחסי הציבור הטובים הם קיבלו את המקום השני שניק,בבקשה תשתדל לכתוב גם את שם הקבוצה ולא רק את הכינוי - קשה לי לעקוב אחריך
נ.ב: לעוד מישהו מתחילה להימאס הפרסומת של קוקה קולה ZERO עם תיוס אדני ?

SHNIK

New member
../images/Emo52.gif

קיבלתי את הערתך, אשתדל להמנע מזה (-: שניק.

יוקון נראים רע מול סן דייגו

בדרך לעוד הפתעה אולי? באטלר דורסת את סאותק אלבמה, ג'ורג'טאון מסתדרת עם UMBC למרות שהיה צמוד בהתחלה וטקסס כצפוי קורעת את אוסטין פי, למרות שמאז הבריחה בהתחלה(19-3) הם לא הגדילו את היתרון עד המחצית.

למעלה