טורניר NCAA - יום שישי

טורניר NCAA - יום שישי

אחזור מאוחר בערב מי שיכול שיספר קצת... שידורים ב espn לא הכי מעניינים מיאמי 7 - סנט מארי 10 - פתוח מיאמי הבינונית מהACC מול אלופת הWCC טקסס 2 - אוסטין פאי 15(יאכלו אותם בלי רוטב חמוציות!) הזדמנות לחזות באוגוסטין הנפלא יתר המשחקים הלילה המתנדבים מטנסי 2 - אמריקן 15 גונזגה 7 - דווידסון הבלתי מנוצחת 10 דרייק המדורגת הפגיעה 5 - ווסטרן קנטקי 12 באטלר 7 - סאות' אלבמה 10 גורגטאון 2 - umbc חמש עשרה קונטיקט 4 - סן דייגו 13 צפון קרוליינה 1 - מאונט סנא מארי 16 אוקלהומה 6 - סיינט גוזף 11 ונדרבילט 4 - סיינה 13 שני המשולשים- מיסיסיפי סטייט 8 - אורגון 9 אינדיאנה 8 - ארקנסו 9 קלמזון 5 - וילאנובה 12 ממפיס 1 - טקסס ארלינגטון 16 אפשרויות להפתעות - טוב נו כרגיל, מדורגות 10 עם סיכוי סביר, מדורגות 11 עם פחות נשתמע

SHNIK

New member
מפגשים מעניינים להיום

18:25 - גונזגה בולדוגס (7) - דייוידסון וויילדקטס (10) משחק מסקרן מאוד שיפגיש בין הסקורר המוביל (והכי אנדרייטד) במכללות כיום : סטפן קרי הסופומור של הוויילדקטס, גארד נמוך ומגוון שמפציץ מכל טווח (בעבר ציינתי פה שהוא מאוד מזכיר לי את מונטה אליס, רק נמוך יותר), לצדו הרכז הסיניור היציב ג'ייסון ריצ'רדס, בצד השני ניצבים הבולדוגס, מציבים גם הם קו אחורי לא רע בכלל בניהולו של ג'רמי פארגו (האח של ג'נארו מההורנטס) ומאט בולדווין הקלעי, היתרון היחסי שלהם הוא בקו הקדמי בו משחק ג'וש הייבלט הPF-C, שחקן מכללות מנוסה ואוסטין דיי הSF הפרשמן הארוך (2.08) שנחשב לאחד מהפרוספקטים המובילים במכללות כיום, את היתרון היחסי הזה עשוי לאזן קרי ולהפוך את המשחק הזה לקרב צליפות משוגע, צפוי להיות מעניין... 01:10 - אוקלהומה סונרס (6) - סיינט ג'וזף הוקס (11) די נכון לציין שהדירוג של הסונרס נראה גבוה מדי והמשמעות היא שהקרב הזה נראה מאוזן עד נוטה מאוד לכוון ההוקס, הסונרס מתעתרים בקו קדמי המכיל את אחד הפרוספקטים המובילים במכללות כיום, הPF בלייק גריפין, בחור חזק ואתלטי שמוביל אותם מתחת לסל לצדו של הסנטר העונה לשם לונגאר לונגאר (לונגאר?), ההוקס נראים שלמים יותר, מנוהלים ע"י טאשיד קאר הרכז הסיניור מאחור (שזה יותר מכל הקו האחורי הרעוע של הסונרס) ומציגים קו קדמי לא רע בכלל שמכיל את פאט קאלאת'ס, אחמד ניוינס ורוב פרגסון שאמור לתת תשובה ניצחת 03:40 - אינדיאנה הוז'יירס (8) - ארקנסו רייזורבאקס (9) עוד קרב גדול שמציג את ההוז'יירס עם הצמד המבטיח אריק גורדון ודיג'יי ווייט, את הפרוספקט המטורף בקו האחורי של ההוז'יירס ינסה לעצור סווני ווימס הסווינגמן הבלתי נלאה של הרייזורבאקס, מתחת לסל ינסה לעצור את ווייט הסנטר דאריאן טאונס. שניק.

שימו לב לקורטני לי ווסטרן קנטאקי עכשיו מול

דרייק - מפה תבוא ההפתעה הראשונה לטעמי ראיתי כמה פעמים את בלייק גריפין (נראה לי שגם אחיו משחק במכללה) וממש לא התרשמתי - עוד גבוה לבן עם חצי תנועה בצבע נ.ב: אתמול ראיתי את גו קרופורד מקנטקי נותן הצגה מול מרקט(ומפסיד) - פורוורד אנדרסיזד עם קליעה טובה מכל טווח מתאים בדיוק לליגה הישראלית

4 מחציות ראשונות

טנסי מובילים רק ב7 על אמריקן: האנדרדוגים הצליחו להכתיב את הקצב האיטי (29-22) עד לבריחה קלה לקראת סוף המחצית -קשה לי להאמין שזה יסתיים מתחת ל15 -העייפות תשחק תפקיד סט מארי מובילים ב5 על פלורידה - משחק טוב של פטריק מילס עם 11 - יהיה צמוד עד הסוף. גונזגה מובילים ב5 על דוידסון - קצב גבוה - הרבה שלשות (סטיבן גא\ריי מגונזגה כבר עם 5) גונזגה כבר הובילו ב13 - אני מאמין בדוידסון ובמומנטום המטורף שלהם(22 נצחונות ברצף) יהיה מעניין וההפתעה עד עכשיו(שציינתי אותה מבעוד מועד)ווסטרן קנטקי ב9 על דרייק(אח של קורבר משחק שם -צלף שלשות כמו קייל) הם מצליחם יחסית להגביל את קורטני לי - אבל גרמי אוונס וטיירון ברזל טון מתעלים עם העבירות המרובות של קנטקי לא ישחקו תפקיד הם ינצחו(קולעים באחוזים טובים)

SHNIK

New member
הקריין הזכיר לי

שסטפן קרי הוא הבן של דל קרי, אקס שארלוט הורנטס. שניק.

אחחח איזה משחק דרייק ווסטרן

איזה קאמבק, הספקתי לראות את רובו. עשו עבירות כבר ארבע דקות לסוף, לחץ, שלשות, וזה עבד. מדהים קורבק מזכיר את אחיו או בן דודו או מה שזה לא יהיה דרייק אכן התגלתה כמספר חמש פגיעה, כל הכבוד למערב קנטקי תוצאה של nba משחק ncaa קלאסי אאאאאאאאא בבאזר שלשה של ווסטרן, הללויה!
עכשיו רשמית נכנסנו לטורניר!

SHNIK

New member
הארכה בטמפה

ההילטופרס הובילו לאורך כל המשחק ואז רצף היסטורי של טעויות לא מחוייבות החזירו את הבולדוגס לסיפור ו88-88 בתום הזמן החוקי, המובילים : עבור ווסטרן קנטאקי ברזלטון עם 24 נק', עבור דרייק קוקס עם 27 נק'. שניק.

STEVE NASH

New member
דרייק עם קליעות עונשין מדויקות

99-98, 5 שניות לסיום עם כדור של קנטאקי.

SHNIK

New member
ועכשיו כשנרגעתי קצת...

הערב המטורף נמשך : דרייק בולדוגס (5) 99 - ווסטרן קנטאקי הילטופרס (12) 101 (לאחר ההארכה) בתום דרמה מטורפת שכללה קאמבק של הבולדוגס מפיגור 15 8 דק' לסיום לכפיית ההארכה היתה ידם של ההילטופרס, ליתר דיוק ידו של טיי רודג'רס עם שלשה משוגעת עם הבאזר על העליונה, עושה המשחק של ההילטופרס טיירון ברזלטון סיים יום מדהים שכלל 33 נק' (50% מהשדה) ו6 אס' בעוד שבצד המפסיד הובילו הפורוורדים ג'ונתן קוקס עם 29 נק' (62% שדה) וקלייטון קורבר עם 21 נק', ההילטופרס מחכים למנצחים במשחק הקרב בין קונטיקט לסאן דייגו. שניק.

STEVE NASH

New member
איזו שלשה!!!!!! מדהים!!!

קנטאקי מנצחים אחרי שלשה ענקית[של מי?] מ9 מטר על הבאזר עם שלושה שחקנים בפרצוף. מדהים.

STEVE NASH

New member
לדעתי יש שם משחק רע[מיאמי- סנט מרי]

29-25 למארי לקראת סוף המחצית הראשונה. שאלה קצת על הסקור במכללות, גבוה? נמוך? יחסית למה? תודה לעונים.

SHNIK

New member
הסקור במכללות נמוך יחסית

בין הסיבות שעון הקליעות הארוך (35 שניות) והעובדה שאין שם חוק אמצע מגרש. נב אני הייתי ממליץ לך להרשם לCBS ולראות את המשחק של גונזגה ודייוידסון (מיד חוזרת המחצית השניה, כרגע גונזגה מובילים 41-36, משחק איכותי בהרבה) שניק.

STEVE NASH

New member
לא מצליח לראות בCBS

יש מצב תעוזר לי? לא הבנתי מה צריך לעשות..

SHNIK

New member
תכנס ללינק שצירפתי

תרשם שם (יוזר חינמי, כולה להכניס פרטים, ניתן גם פיקטיביים) ואז כשאתה רשום ללחוץ על כפתור LAUNCH PLAYER, הנגן עולה לך וכל מה שעליך לעשות זה רק לבחור במשחק הרצוי מבין כל המשחקים המשוחקים ולבחור ב-PLAY... שניק.

למעלה