יש לי יותר מדי צלצולי טורי... הם גם לפעמים מוקצים לחברות שונות אם גם הן פסיכיות אוהבות טורי כמוני... [והם מתחלפים לפי מצברוח או התאמה לתקופה / סיטואציה...] את Bells למשל בשביל Bells For Her כשהיא מתקשרת ואני צועקת עליה ואז חבר שלה צועק עליי
ויש גם איזה פיונה ורג'ינה או שניים. [פבלוב, פייפרבאג..] להלהלה
זה תלוי איזה טלפון יש לך ../images/Emo33.gif../images/Emo56.gif
הי ובוקר טוב
לא מצליחה להמשיך לישון מרוב ההתרגשות....
ברמת העקרון, את צריכה שיהיה לך טלפון שתומך בקבצי MP3 ושיהיה לך מספיק מקום על הטלפון עצמו (בד"כ טלפונים כאלה מגיעים עם כרטיס זכרון). ואת מחברת כבל מהמחשב לסלולרי (מגיע עם הסלולרי) ומעלה לסלולרי מה שמתחשק לך... אח"כ בפרופילים של המכשיר את מגדירה איזה צלצול את רוצה לאיזה מתקשר וכו'.... הייתי עוזרת לך יותר בפרוטרוט אבל איני יודעת איזה מכשיר יש ברשותך... את מוזמנת לכתוב לי במסרים אם תרצי עזרה יותר מפורטת. בברכת יום טוב
ומאחר וידעתי שלא יהיה לי מקום לשים מליון שירים של טורי חתכתי באכזריות קטעים קצרים מהם בצורה הזויה כלשהי וממש הכנתי לעצמי צלצולים. האמת שבהתחלה עשיתי את זה עם המקרופון במסנג'ר אל מול חלונה הפתוח של חברה מסכנה
ואח"כ עם הסאונד רקורדר של ווינדוז [השתכללתי]. בקיצור, אני פתאטית.
וחותכת שירים ומתאימה אותם לזמן הצלצול. אבל אין לי של טורי, כי אני שמה צלצולים שמתאימים לאדם שנמצא בקבוצת המתקשרים. וצליל קבלת ההודעה שלי הוא קטע קסילופון קצרצר משיר לש gentle Giant
ובכל מקרה אני מעדיםה לא לשים צלצולים של שירים שאני ממש אוהבת כי אם אני אשמע אותם כל פעם שמתקשרים אליי, השירים האלה יימאסו עליי.