טורי איימוס

וואו, חופשי ../images/Emo6.gif

תקשיבו, במסיבת עיתונאים ההיא עם הסרטון ההוא - אואמג'י לא שמים לב בכלל שהיא בת 40, בתזונה, ואיזה שמלהההההההההה גמני רוצה להראות ככה בגילה זבלזבלזבל

rfranko

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אההההההה נו כבר שיהיה מחר

LOL

לא חכו עם ההתאבדות קודם אני אספר חוויות מפיונה אז תקנאו ככ שתתאבדו
סליחה. סליחה

הקדמתי אותך ../images/Emo6.gif

זאת השורה שלי במסנ', וגם הצלצול שלי בפלאפון
מחר כולם ישמעו ואני אתלהב רבות. הכי מצחיק אם זה יצלצל באמצע שאני אחבק את טורי [כאילו ברור שזה יקרה
הנה הרגע קיללתי. ~|חיהבסרט07|~]

הכנתי לעצמי ../images/Emo9.gif

יש לי יותר מדי צלצולי טורי... הם גם לפעמים מוקצים לחברות שונות אם גם הן פסיכיות אוהבות טורי כמוני... [והם מתחלפים לפי מצברוח או התאמה לתקופה / סיטואציה...] את Bells למשל בשביל Bells For Her כשהיא מתקשרת ואני צועקת עליה ואז חבר שלה צועק עליי
ויש גם איזה פיונה ורג'ינה או שניים. [פבלוב, פייפרבאג..] להלהלה

זה תלוי איזה טלפון יש לך ../images/Emo33.gif../images/Emo56.gif

הי ובוקר טוב
לא מצליחה להמשיך לישון מרוב ההתרגשות....
ברמת העקרון, את צריכה שיהיה לך טלפון שתומך בקבצי MP3 ושיהיה לך מספיק מקום על הטלפון עצמו (בד"כ טלפונים כאלה מגיעים עם כרטיס זכרון). ואת מחברת כבל מהמחשב לסלולרי (מגיע עם הסלולרי) ומעלה לסלולרי מה שמתחשק לך... אח"כ בפרופילים של המכשיר את מגדירה איזה צלצול את רוצה לאיזה מתקשר וכו'.... הייתי עוזרת לך יותר בפרוטרוט אבל איני יודעת איזה מכשיר יש ברשותך... את מוזמנת לכתוב לי במסרים אם תרצי עזרה יותר מפורטת. בברכת יום טוב

../images/Emo9.gif יאפ

ומאחר וידעתי שלא יהיה לי מקום לשים מליון שירים של טורי חתכתי באכזריות קטעים קצרים מהם בצורה הזויה כלשהי וממש הכנתי לעצמי צלצולים. האמת שבהתחלה עשיתי את זה עם המקרופון במסנג'ר אל מול חלונה הפתוח של חברה מסכנה
ואח"כ עם הסאונד רקורדר של ווינדוז [השתכללתי]. בקיצור, אני פתאטית.

סחטיין על היצירתיות...אבל היום יש תוכנות

שעושות את זה....כדוגמת : AVI/MPEG/ASF/WMV Splitter שקל מאוד למצוא באינטרנט להורדה...והן מאוד קלות לשימוש וחינמיות... תהנו

Applebite

New member
גם אני תמיד מכינה לעצמי צלצולים

וחותכת שירים ומתאימה אותם לזמן הצלצול. אבל אין לי של טורי, כי אני שמה צלצולים שמתאימים לאדם שנמצא בקבוצת המתקשרים. וצליל קבלת ההודעה שלי הוא קטע קסילופון קצרצר משיר לש gentle Giant
ובכל מקרה אני מעדיםה לא לשים צלצולים של שירים שאני ממש אוהבת כי אם אני אשמע אותם כל פעם שמתקשרים אליי, השירים האלה יימאסו עליי.

למעלה