טוראט

• פותח הנושא ohli
  • פורסם בתאריך
טוב, מולך אני נורמלית, אפילו יותר..

אבל תודי שיש לי שריטות עמוקות בהחלט.. בקשר למתמטיקה.. לא הגעתי כל כך רחוק.. ואני לא יודעת אם זה יעזור לך כי אין לנו את אותם השאלונים.. פלפלת

red tomato

New member
מודה באשמה :)

ואם תשאלו למה באשמה?! התשובה היא ברורה.... ספיריי... אני לוקחת אחריות על לפחות 90% מהשריטות שלך... זה לא טוב לבריאות להיות בסביבתי בשנה האחרונה ובמיוחד אין לי מושג איך סבלת אותי שבעה ימים 24 שעות ביממה.... מצורפת תמונה שלי ושל הילדה הפלפלית של הפורום... אני מקווה שהיא תצא טוב....

יאאאא איזו תמונה!!!

וד"א- לא סבלתי אותך 7 ימים. אלא 8!!!! סתתם.. נהניתי להיות איתך כל כך הרבה זמן.. (חוץ מהבקרים שזרקת עלי כריות כדי שאני אקום.. חח
) ומי ששואל למה היינו כל כך הרבה זמן ביחד.. היינו במשלחת לפולין לפני חודש וחצי.. וואי איך שאני מתגעגעת... ולתמונה- אני מחבקת את שירה (רק שתדעו מי זאת מי..) פלפלת

כמו שבדיוק כתבתי ../images/Emo26.gif

שמת לב לקבלת הפנים????? יש לך עוד משפחה עכשיו - וזה מחייב!!! דני (הפעם עם הניק האמיתי שלי)

נכון .. מצטער ../images/Emo10.gif

זה בגלל שלא כתבת ביומיים האחרונים בכינוי שלך, הסתכלתי בדפים האחרונים לראות את הכינויים שכתבו בפורום ואותך לא ראיתי

ohli

New member
איש החידות..

גיל? אני מקווה שזה שמך..סתם רציתי לדעת מה "תפקידך" בפורום וכו וכו וכו וכו.. בייי אורית

אני אסביר לך בקשר לאיש החידות

קודם כל הוא בנה לנו את הפורום של נוער טוראט כאן זה הבוגרים יותר וכן קוראים לו גילי שמו האמיתי. תפקידו בפורום הוא לעשות שמח להצחיק את כולם להכיר את כולם ולשכוח מאיפה הוא מכיר כל אחד ואחת כאן. הוא בן אדם מקסים והוא השריף של הפורום שלנו . הוא האבא של הפורום אם אפשר לומר את זה. אני רק מקוה שהוא לא מחפש איזה מטאטא להרביץ לי עכשיו. תהיי בקשר אחות אני קצת שבורה היום ושלחתי לך תגובה למסר שלך אתמול המשך ערב נעים.

קצת עלי ../images/Emo13.gif

הפעם אני אהיה רציני .. שמי גיל, בן 36 נשוי עם 2 ילדים, יש לי טוראט מגיל 9 וזה אומר שאני כבר סוחב את זה 27 שנה. אני עברתי את כל מה שאת עברת, בבית הספר היסודי, התיכון וגם בצבא למרות שפחות .. בעבר היו תקופות לא קלות ותקופות טובות, זה משתנה מהתאם לגיל. למדתי לחיות עם זה, לא לתת לזה להפריע לי לנהל את החיים בצורה בכי טובה שאפשר. למדתי שנים רבות, הוצאתי תארים, התחתנתי וכאמור יש לי 2 ילדים בריאים
כיום אני עובד בחברת הייטק מצליחה ולא מתלונן
זכיתי להצטרף לפורום לפני מספר חודשים ומאז אפשר להגיד שזכיתי במשפחה שניה, אנחנו בקשר יום יומי כאן בפורום, נפגשים מפעם לפעם ונהנים אחד מחברתו של האחר . והאמת שאין לי תפקיד בפורום, פשוט זורם עם הזרם

ohli

New member
הי גיל

כמה טוב זה עושה לשמוע שמישהו מצליח לחיות חיים נורמלים..אפילו כשיש את הדבר הארור הזה..לפעמים אני נתקפת במחשבות שאולי לעולם אני לא אחווה חיים נורמלים ושקטים כמו של כל אחד אחר. אולי אף אחד לא ירצה בי רק בגלל זה..לפני כשנה נפרדתיממישהו כי אמא שלו חשבה שזה תורשתי ושאם נתחתן (מי חשב על זה בכלל..) אז הילדים שלנו יצאו דפוקים..בגללי! אין לך מושג איך נפגעתי ששמעתי את מה שהיא אמרה.הוא הטמבל בכלל..עשה את כל מה שאמא אמרה..מה שבאמת אני לא יודעת זה האם טוראט זה תורשתי? או שזה לפעמים מדלג דורות? יש לי כ"כ שאלות לא פתורות שאני רוצה לדעת את התשובות עליהן.. שיהיה לנו ערב טוב.

הלנה

New member
הי אורית, בקשר ותורשה

אומרים שב- 80% מהמקרים הטוראט מועבר על ידי גן, או קבוצה של גנים. אבל אותם גנים גם יכולים לבוא לידי ביטוי על ידי טיקים קלים בילדות, או על ידי טיק אחד קבוע (כמו שיש לראש הממשלה שרון). לי היו קצת טיקים כשהייתי ילדה, ואולי זה הגן שעבר לבן שלי, אבל לאף אחד אין טוראט במשפחה.

ohli

New member
בקשר לתורשה

לאבא שלי יש טיקים בעיניים. אבל אני לא יודעת אם זה בגלל הקטראקט או בגלל זה. כשזה התחיל זה היה נורא חדש אצלנו במשפחה ונורא לא מוכר, וכולם, דודים ודודות והורי כמובן חיפשו לי את טובי הרופאים שרק יכלו למצוא. אבל אני כן מפחדת שזה יעבור הלאה ממני..

הלנה

New member
אני מבינה את החשש שלך

אבל יש כל כך הרבה דברים הרבה יותר גרועים מטוראט שיכולים לעבור בתורשה..

ohli

New member
הי כולם

רק רציתי שתדעו שמאז שאני כותבת פה ופורקת קצת את מה שאני מרגישה, ומקבלת תשובות לשאלות. ורק הידיעה שיש לי את מי לשאול שמבין, הרגיעה לי קצת את הטיקים ואני ממש שמחה לומר שאני מרגישה יותר טוב!!
תודה רבה!! ושבת שלום לכולם!!

הלנה

New member
אני מאד שמחה, בשביל זה יש לנו../images/Emo9.gif

את הפורום הנפלא הזה, ואחד את השני. הכל בזכות תיקי האחד והיחידה ששינתה להרבה מאיתנו את החיים עם הפורום הזה שהיא הקימה והיא מנהלת ביד רמה
אורית כתבה בהודעה הארוכה הקודמת שיש לה חשש בנושא התורשה, ובנוגע להעברה לילדים שלה, בבוא העת. אני זוכרת שלא מזמן התכתבנו על זה וכמה מכם הביאו סיפורים אישיים (גיל) ותובנות אחרות (בת שבע ואחרים). מישהו יכול לאתר את השרשור ההוא, אני חושבת ששוה להעלות אותו שוב, למען אורית ולמען אנשים חדשים שכאן.

ערן קו

New member
תיפול תרופתי (רסיטל)

אבל את צריכה ללכת לשנידר שיעשו לך תיפול

למעלה