טוראט

• פותח הנושא ohli
  • פורסם בתאריך

שביק

New member
גילי היקר, תודה! תודה! ../images/Emo68.gif

עשית לי את היום ואת הלילה. עם מחמאה כזאת, ובצדק, קשה להמשיך את סדר היום. גילי יקירי ,אני שמחה שאתה יודע שאתה צודק לגביי.
אוהבת אותך מאד. שביק ה

חגית35

New member
תודה על המחמאה גיל!

איזה פסיפס שרטטת כאן- מרשים ביותר!!! .... מה זה אנחנו????????????????

ohli

New member
היי

הי כולם! נכנסתי הבוקר להאריך ספרים באוניברסיטה וראיתי במייל מליון פניות ממכם!! קודם כל, תודה!! אני כ"כ מעריכה את העובדה שיש פתאום עם מי לדבר בלי הצגות ובלי סיפורים שקריים ( שהפכו להיות כבר חלק מהחיים שלי האמת...) פשוט להיות אני! איזה כיף!! טוב אז לכל מי שמעוניין, שמי אורית (שמי המלא כמובן) בת 23 מאיזור המרכז. כרגע אני לומדת בבר אילן סוציולוגיה ושנה הבאה אני אתחיל קרימינולוגיה. יש לי אח אחד בצבא,מקסים. אתמול היינו בחרדות היסטריות כי אחד מחבריו היה על הנגמ"ש שפוצץ..ועכשיו שלחו אותו למלחמה המיותרת הזאת..אין לילה שאני לא מתפללת שישמרו עליו. יש לי שני הורים הכי מקסימים בעולם שתומכים בי יותר מכל אחד אחר. בנושא הטוראט הם לקחו אותי להמון רופאים שהראשונה הייתה ד"ר נעמי אני חושבת משערי צדק בירושלים. רופאה שליוותה אותי כל ילדותי. לפני כמה שנים נפטרה לצערי. מאז אני בטיפולים לסירוגין, ממש אין לי משהו קבוע. אני מנסה להתמודד עם זה בכוחות עצמי ללא תרופות . עד לפני כמה חודשים גם הצלחתי אבל פתאום הכל חזר בבום! האמת, עצם העובדה שאני כותבת ככה בהחלט מרגיע קצת ואני הרבה פחות "קופצנית" מאי פעם.. טוב, אני מקווה שלא העמסתי יותר מידי. אני מחכה לערב שאוכל להראות את הפורום להורי, שבטח יהיו בעננים בדיוק כמוני שהוא קיים. עד אז שיהיה לכולנו יום נעים ופורה. ושוב, אלף תודות! אין ספק שעכשיו יש עם מי לדבר!!!

הלנה

New member
אורית היקרה ...

יש לנו עוד אורית מקסימה! גם אני למדתי בבר אילן, לפני הרבה שנים: חינוך לא פורמלי וספרות אנגלית. מאד שמחתי לשמוע שיש לך משפחה תומכת, זה הכי חשוב לדעתי. כיום יש יותר מודעות, אז אני חושבת שההורים יותר תומכים מפעם, אבל אני שמחה שאצלך זה היה כך תמיד. מלד הפורום הנפלא הזה , יש לנו אגודה בראשותה של בת שבע (שביק), ופעם בחדש מתקיימים מפגשים לחברי העמותה או למי שרוצה להצטרף. ואז יש הזדמנות להכיר פנים מול פנים את האנשים הנפלאים שמעודדים ותומכים (וגם לטעום ממטעמיה של אלונה, השפית של הפורום!). האמת, במפגש האחרון קצת ריחמתי על אלה שלא כותבים כאן, כי נראה לי שהם הרגישו לא כל כך בעיניינים, כי דיברנו על כל מיני דברים שקורים כאן (בדיוק יום לפני תכננו חתונה לפלפלת והיסט אריק..). אז מקווה שנכיר בקרוב, ותזמיני את הורים שלך גם לכתוב כאן. הלנה

החתונה שלי...../images/Emo70.gif

אני רוצה כבר שיגיע המפגש הבא.. תבטיחו לי שתעשו לי חתונה חוזרת.. פליייז....
אוהבת
ומתחרפנת כבר ממתמטיקה
פלפלת

הלנה

New member
מבטיחה לעשות לך חתונה

אבל אי אפשר לדעת אם החתן יגיע, בכל זאת.... הברזת לו פעם אחת...

הלנה

New member
תאמין לי לפני הרבה מאד שנים....

משנת 1984 עד 1987 (ולא זכור לי שהיו לי מרצים גברים לאנגלית.

לאאאאאאא ../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

אל תראי להורים שלך אותנו
האמת שכולנו ברחנו בית חולים גהה ואנחנו מסתתרים כאן .. אסור שיראו אותנו בציבור ..
כולם פה עם שריטות ...

ohli

New member
../images/Emo9.gif

אני חושבת שהיא תסתדר עם ה"שריטה" של כולם. אני משגעת אותה ואת חברים שלי עם השטויות שאני עושה כל יום, אז זה..קטן עליה!

mazy

New member
../images/Emo6.gifשריטות../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אני לא בטוחה ששריטות, אבל חריטות - בטוח

mazy

New member
חוצ'מזה אני לא ברחתי מגהה...

אלא משלוותא... ושם אני "מאיימת" להתאשפז בכל פעם שעוללי מוציאים אותי מדעתי (וזה קורה די הרבה)

mazy

New member
אני אשמח מאד...

כך גם לא יהיה לי משעמם שם, ואני בטוח גם לא אהיה רעבה

אם כבר מדברים...

לי יש את השבר הסורי אפריקאי.. ועם המגן במתמטיקה שיהיה ביום ראשון הקרוב יוצאים לי מאותו שבר כל מיני מספרים, פונקציות וגרפים משונים... בעעע.. אז מישהו רוצה להתחרות איתי..
מחורפנת על כל הראש
פלפלת

red tomato

New member
ברוכה הבאה אורית...

ודבר שני, ספיר... אני מוכנה לענות לאתגר שלך בנושא השריטות..... את היחידה פה שיודעת למה אני מסוגלת....וגם את לא יודעת הכל... מוהאהאהאהאהא............ לאן הגעת במתמטיקה?!

למעלה