חמודה :] ברוכה הבאה , סופסוף אחת בגיל שלי בערך :] תהני.
ס סנטה האחת New member 23/1/06 #23 פיייי... הרגתי ת'צמי עם הדיליי... נאמ נאמ... לא נורא... אני?! מבוגרות?! !!! ככה?!?! האחרונה הייתה בגיל שלי... (וככה גם כל השאר...)
פיייי... הרגתי ת'צמי עם הדיליי... נאמ נאמ... לא נורא... אני?! מבוגרות?! !!! ככה?!?! האחרונה הייתה בגיל שלי... (וככה גם כל השאר...)
ח חניתה דרלינג New member 22/1/06 #19 בטח../images/Emo70.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif אני חנה, ואני זקנה בשבילך (29) גם ממני את מקבלת כלב נחמד
בטח../images/Emo70.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif אני חנה, ואני זקנה בשבילך (29) גם ממני את מקבלת כלב נחמד
B BLUEGAY New member 25/1/06 #28 מוכן מתי שרק תירצי מה המצב אז ככה אני מעונין לקבל אותך עם את מעונינת תיכנסי אלי לאי סי קיו 341768126 הוספתי גם אתר שאת יכולה לבחור מה בא לך לעשות
מוכן מתי שרק תירצי מה המצב אז ככה אני מעונין לקבל אותך עם את מעונינת תיכנסי אלי לאי סי קיו 341768126 הוספתי גם אתר שאת יכולה לבחור מה בא לך לעשות
S Scifi5 New member 25/1/06 #29 ברוכה הבאה... ושוב, ברוכה הבאה לפורום. בימינו נראה שכמעט כולם מתבגרים מהר מידי ושלא באשמתם. מקווה שתרגישי כמו בבית... Scifi5.
ברוכה הבאה... ושוב, ברוכה הבאה לפורום. בימינו נראה שכמעט כולם מתבגרים מהר מידי ושלא באשמתם. מקווה שתרגישי כמו בבית... Scifi5.
M Mana Sama New member 25/1/06 #31 ברוכה הבאה! אני סיון..אבל תקראי לי קסואי (XHUI)ואני לא אתן לך כלב..אני אתן לך שונן איי! גררר..יוקי ושואיצ'י *______*
ברוכה הבאה! אני סיון..אבל תקראי לי קסואי (XHUI)ואני לא אתן לך כלב..אני אתן לך שונן איי! גררר..יוקי ושואיצ'י *______*