טוק טוק! נרדמתם?

rocket

New member
טוק טוק! נרדמתם?

בואו דיון ! אז השאלה השבועית שלי היא - פוטושופ - בעד או נגד? ואם כן אז עד איזו רמה זה נחשב בסדר ומתי זה כבר מוגזם? איפה אתם משתמשים בפוטושופ בצילומים שלכם אם בכלל? אם לא, אז למה לא?

CoralP

New member
הו! אז ככה

אני ממש לא אוהבת פוטושופ מוגזם. קשה לי לראות את זה. צריך לדעתי להשתמש בו מעט ובטוב טעם. כלומר... ברייטנס וקונטרה, חידוד התמונה, וחידוד צבעים. לאחרונה למדתי גם לרטש אבל אני לא אוהבת לעשות את זה באופן מוגזם כי זה נראה לא אמיתי ובובתי מדי ואני לא אוהבת את איך שזה נראה... אז אני סתם נשארת בהעלמת פצעונים שזה הכי פשוט והכי נכון לדעתי... (ריטשתי פעמיים שלוש סה"כ והשארתי את זה בOPACITY ממש ממש נמוך ככה שזה רק החליק טיפה ועדיין נשאר העור האמיתי) אני -לא- חושבת שצריך להשתמש בפוטושופ כדי לשנות צבעים (מצבע אחד לצבע אחר), להפוך לרזה/שמן יותר, לשנות את האף, להוסיף לא יודעת מה, לסדר את הקוספליי (אלא אם זה משהו קטן כמו חוט שנפרם או להסיר חותמת של אמא"י וזה
- שזה בסדר גמור!) אלא בקטע של ממש להוסיף משהו אחר שלא היה כמו פריט ששכחת לתפור/צעיף/כפפה/משקפיים/עגיל/טבעת/תוסף כלשהו שהבנתם כבר את הקטע שלו... ו... זהו. חפרתי XD לסיכום, אני משתמשת בפוטושופ אבל לדברים קטנים כמו שיפור צבעים וחידוד... זהו

CibiHeart92

New member
בעד אבל בקטנה

הרחקת שטויות מהרקע זה סבבה, הרחקת חצ'קונים מהאף זה סבבה. שינוי צבע לחלוטין, צורה, ברק...לא מוצאת את זה ליפה במיוחד. אני לא אוהבת את הרעיון של לגרום לקוספלייר לא להראות כמו עצמו בכלל. כמובן זה עניין של דרגה. אפשרי לשפץ את התאורה וכאלה אבל לא להגזים XD לי גם יש קטע שאני חושבת שהאנשים שאני מצלמת יפים כל הזמן, אני לא באמת רואה צורך בפוטושופ כי אני לא מבדילה מתי מישהו פוטוגני ומתי לא @@;

cnani

New member
זה דיי תלוי למען האמת...

הגבול עובר ברגע שהקוספלייר לא דומה לעצמו- או יותר מדיי דומה לבובה LOL אני בעד שינוי צבע עיניים בהתאם לדמות כי לא יכולים להשתמש בעדשות וקעקועים וכאלה (גדולים) אני גם בעד לעצב בפוטושופ כי זה הרבה יותר נוח ונראה הרבה יותר טוב אני בעיקר מעצבת בעזרת אור\חושך וצבעים +חידוד לתמונה. אני אישית בכלל לא יודעת לעבוד בפוטושטופ (יש לי צייר! הידד)אבל היי בשביל זה יש חברים חיחיחי

crazymermaid

New member
:)

אני חושבת שפוטושופ זה תוכנה נהדרת ויכולה לעזור מלא אבל כמובן הכל במידה (או בלולז אם רוצים להוסיף גנדמים ברקע ;)) אני אוהבת להשתמש בפוטושופ בשביל להעלים פצעונים או שקיות שחורות מתחת לעניים, את החותמת של אמא"י ולפעמים לנסות לתקן קיווצים שנגרמים בגלל פוזה לא מוצלחת. (אני גם מעלימה כתפיות של חזיות וכאלה). אני אוהבת להעלים את האנשים ברקע מתי שאפשר ולחדד צבעים. אני מסכימה עם השאר שלא צריך לשנות ולרטש עד כדי כך שהבן אדם כבר לא נראה כמו עצמו. אני חושבת שאת זה אפשר לעשות עם איפור בכל מקרה XDD בסופו של דבר אני חושבת שאם יש שילוב מוצלח בין איפור, צלם ומיקום, תהליך הפוטושופ יהיה מינימלי אם בכלל.

adi7639

New member
לדעתי הכול טוב במידה

נגיד יש דמויות שיש להם דברים מסוימים (כמו נגיד להבות שפורצות מהיד או משו..) שלא משנה כמה הקוספלייר טוב, יהיה ממש קשה לגרום לזה להיראות מציאותי, אז במקרים כאלה אפשר ואפילו מומלץ לדעתי להשתמש בפוטושופ.. לעומת זאת, אני חושבת שזה יהיה ממש מוגזם להתחיל לשנות את הקוספלייר עצמו (להרזות, להגדיל חזה....)

למעלה