טוק טוק (מי שם?)!

מייקי69

New member
טוק טוק (מי שם?)!

שלום. יש עוגה? שוקולד? מישו פה עושה מאסאז´, משהו? לא נעלמתי. סתם עברתי לפינה. למה? - אנא עארף, החיים.... מין ליאות כזאת שבאה מכל מיני איכסים. יש כאלה תקופות, נכון? ילד קטן במשבר. אמא גדולה שלא מצליחה למשות אותו משם כבר מיליון שנה. מחלה שנדבקה אלי ולא עוזבת. עבודה קשה (וזה דווקא החלק הכי קל בכל העסק). והדובדבן שמוגש על הקצפת.... וירוס המחשבים תקף גם אותי, ועוד בבטן הרכה. לא ראיתי דבר כזה בחיים שלי. הכל כאילו עובד. ומה נפגע? - כל מה שכתבתי בעשר השנים האחרונות. מת. רק זה. הנה, אני חושבת לעצמי, קחי אויר, תתלבשי על העלילה מלפני שנה... יש כמה רעיונות חדשים. אולי תלדי סוף סוף את היצירה שלך.... ואין. הכל מת. מת. איננו. אז יש גיבוי באיזה מקום, אבל לא לכל. ולא, אני לא באבל. אני מסרבת להסכין עם רוע הגזירה. עוד לא הטמעתי את האסון. אולי מישהו מנסה לרמוז לי משהו, לך תדע. ואולי זאת הליאות הזאת שלא מניחה לי לחוות שמחה, או צער. שום כלום. אז גנבו לבן שלי את האופניים, דווקא עכשיו, אחרי שתיקנתי, כדי להוציא אותו מהבוץ. אז גנבו. יופי טופי. אז נשרפו כל כתבי - עוד יופי טופי. אז בעוד חודש אני הולכת לגור ב... אוהל (טרם החלטתי באיזה דשא בדיוק אני מתנחלת) עוד יופי טופי. חליק. עדיין לא התקשרו מהבנק. כבר טוב, לא? יאללה, עכשיו מדברים על דברים שמחים, נכון? יש כאן למישהו? מזמינה אתכם בחום לשרשר להודעה הזאת בדיחות מפגרות, בבקשה. להרמת מורל האומה. על השוקולד והבראוניז אני מדלגת, כי התחלתי בדיאטה (היום היום !), וגם על זה יש לי להגיד - יופי טופי ! פחחחחחחחחחחח

דובדבנים ענבים אבטיח מלון -זה בסדר?

בדיחות,אני לא זוכרת דקה אחרי שמספרים לי וגם אם כן,אני מצליחה לשדר אותן אח"כ מהסוף להתחלה (כישרון מולד משמעותי). דבר שמח התחלה של קיץ. פריחה עוד לא חם כבר לא קר. דבר שמח אחר נגמרו החגים המשפחתיים עד ראש השנה. דבר עוד יותר שמח אחרי הדיאטה (שלך) הביקיני משנה שעברה(שלך) יהיה קטן עליך, תתני אותו לבן שלך שיתן אותו לגונב האופניים בתמורה לכך שהוא יחזיר לו את האופניים. מה שאת לא יודעת עדיין, שהאבא של גנב האופניים הזערורי שחומד ביקיני משומש, הוא בעצם חתיך עולמי איטלקי עם שם צרפתי ומבטא ספרדי(קומבינה מצד הסבתא), ובגלל שהוא מרגיש נורא לא נעים עם הבן שלו,הוא יציע לך את הדשא שלו, להתנחלות האוהל שלך. בדיוק בדקה שתסכימי לעיסקה הסיבובית, של בגד ים קטן תמורת אופנים משומשות -מתוקנות, הוא גם יגלה לך שהדשא שלו הוא הסנטרל פארק...כן ,שם. ולפעמים הדשא של השכן ירוק יותר,אז בטח שתסכימי להטות אוהלך בנכר אצל מליונר אמריקאי ממוצא איטלקי עם שם צרפתי ומבטא ספרדי, ירושה מהסבתא. אין לי פתרון לעניין המחשב והעלילה שירדה לטימיון אבל מה אני ניראת לך פיה טובה מהאגדות?

redredole

New member
מייקי

אני לא יודע אם זה ינחם אותך אבל זה מה שקרה למחשב שלך?

אטיוד5

Active member
החדשות הטובות ...

שיש לי דשא ואוהל בשביל שניכם. וחדשות רעות אין לי. לא נחמד? הא? לא נחמד? את מזכירה לי שגנבו לי את האופניים. שנת 1963 בערך, כשנולדת (מה יש, מגיעות לך כמה שנים בחזרה. מה שפייר פייר), הלכתי (ברגל, כי האופניים נעלמו, וכסף לאוטובוס אין) מרמת גן ליפו. מחסני אבידות ומציאות של המשטרה. לא יאומן, הן היו שם!!!! אני מניח שהאופניים משמשות איזה תאילנדי או רומני או סיני. תחשבי על זה בתור תרומה לעולם השלישי (מהעולם הרביעי, חחחחח). בעניין "כל כתבי" יש חברות שמתמחות בשחזור הרד דיסקים. אולי דיאבלו השד מתמצא. אל תפרמטי אם זה באמת חשוב. ותשלחי לנו תמונה של לפני ואחרי הבראוניז, טוב? וכמעט שכחתי. מסאז´ במבצע חד-פעמי. אצל הטוב ניותר. במקרה ממש ממש הערב. בליווי שמנים ארומטיים. באור רפה. מנגינה הודית דקיקה. על מצע נבטים או ממרח אבוקדו (לפי בחירה). הכל סופר-דופר. בסטייל. קלאסה. מותר לעצום את העיניים. לא לחשוב כלום. כתפיים, גב, בלוטות אחוריות, ירכיים, ברכיים. עוד קצת. אהההההההה. איזה כף. להרגיש את השרירים. שלך. שלו. המגע הרך, המבקש. הלחיצות הקטיפתיות. בשכמות, בצידי הגוף. הטי את הראש הצידה. לטיפה באחורי העורף. לחיצות נוספות, מתחזקות. לישה מקצועית. פמפום הדם. העולם הבא. התחלת לחלום? איך היה?

אטיוד5

Active member
חבר שלי ...

כשהייתי בן 24-5 בערך והוא היה בן 27-8 בערך היה הולך למסג´ כזה פעם בשבוע. וחוזר ומספר לי איך בונים את המסאז´ בצורה כזאת שפתאום אתה מרגיש איזה פרץ דם ברגליים, כמו שוק אדיר שמחלחל ומרעיד את כל הגוף כאילו קיבלת מכה פנימית חזקה. רק התאור הזה שיכנע אותי שאני פוחד מהעסק הזה. וזה שהוא מת בגיל 42 מטרשת נפוצה גם לא עזר.

איזה מזל

אני בן 42 כבר לא אתפגר ואפילו לא בן 52 בכל אופן על מסג´ אני לא מוותר. אני מקווה שיש לך חברים חדשים שעדיין חיים ואפילו גם עושים מסג´ לפעמים.

בלי חיבוקים.

אוף דווקא לך? אבל סתם חשבתי לי שיש פה הרבה מתדיינם שקוראים לעצמם חברים וגם אני אחד מהם וסתם קשה לי (תמיד) לקרוא את זה אולי את רוצה לספר איזה משבר יש לילד אולי יש מתדיין שיכול לעזור? ואולי את יכולה לספר למתדיינים באשר הם מה קרה למחשב ואולי יש בקהל אחד שגם מתדיין וגם מבין בחברים? ואולי את יוכלה לספר לפורום המדיין של פסי איזה אופניים הילד צריך? למה אולי אולי החברה יוכלים להרים 1000 שקל ולעשות לו טוב. פסי אי אפשר לעזור לכולם אבל אולי לאנשים שאת קורא להם גרעין אפשר לארגן איזה מעשה וכמובן להוסיף לו איזה חיבוק ונשיקה מה את חושבת? את יכולה לארגן את החברה לעזרה אמיתית? דניאל חושב בקול רם מי שתומך בי שישרשר לפה איזה מעשה ופעם אחת בלי נשיקות וחיבוקים מתדיינים.

דג-דג.....

גם אני רוצה להשתתף !!! אבל, חייבים לדאוג שהאופניים יהיו בטיחותיות.....פנס קדמי, פנס אחורי וכמובן פעמון !!!

dona flor

New member
כבר אמרתי לך ש...

אני אוהבת אותך? את חזקה ,עברת כל כך הרבה וגם את זה תעברי? את לא לבד? יש לך את זה ,הכח לקום לנהר את האבק לעבור מעל ולהתחיל מחדש? את נהדרת...ודבר אחד לפחות אף אחד לא יקח מי מך את שמחת החיים והאושר הפנימי ,כי ככה היכרתי אותך כי ככה אני רואה אותך נכון, תקופה קשה אבל כבר היית בכמה כאלה... ומכל אחת מהן למדת וגדלת וזה חיזק אותך והנה את עוברת עוד משבר אבל את אחרת מאז גדלת והוספת לעצמך עוד כוחות להמשיך אוהבת אותך אישה יפה ואני שמחה שיש לבן שלך אמא שכזאות ואל תשכחי אף פעם כי אנחנו מדברים על ה"חבר היסתדרות"
הוא מקסים, הוא מיוחד ,הוא שלך! ועד היום הולדת שלו נהרגן לו אפניים מה את אומרת על זה?נסדר לו משהו... שלך יותר מתמיד dona flor
נ.ב.:היו לי הרבה שגיאות?

dona flor

New member
אופס...

שכחתי את הבדיחה... סדאם ערפאת ובין לאדן נתקעו על גג גורד שחקים בוער. הכבאים האמריקנים הצילו כמעט את כל מי שהיה בבניין למעט מי שנשאר על הגג. הרמקול מלמטה קרא: "חברים על הגג, תקפצו למטה ואנחנו נתפוס אתכם עם השמיכה שנפרוס". בן-לאדן זינק, הכבאים זיהו שמדובר בבן-לאדן, וההוראה מבוש לא איחרה לבוא; "תזיזו ת´שמיכה". וכן - בן-לאדן נמרח על הכביש. סדאם צעק מלמעלה לכבאים; "למה הזזתם את השמיכה?" "האיש הזה הוריד לנו את התאומים" ענו לו. "אבל אתה יכול לקפוץ" -הורו לו. סדאם קפץ, אבל הכבאים שוב זיהו במי מדובר וההוראה לא איחרה לבוא - "תזיזו", סדאם נמרח על הכביש. ערפאת, שראה את כל ההתרחשות, צעק לכבאים; "הבנתי את הטריק שלכם, גם לי אתם תזיזו את השמיכה - עכשיו תניחו את השמיכה על הריצפה ותזוזו שני צעדים אחורה..."

מייקי69

New member
פחחחחחחחח תגידו, זה בדיחות, זה?

ככה דמעות אתם עושים לי? תתביישו !!!!!!! רק השקספירית הצחיקה אותי. זותי שלא יודעת לספר בדיחות. חחחחח. כל היתר - .... דמעות. פויה. יא מגעילים. חיבוקים יותר עדיף. אפשר להשאר איתם בתוך המיסכנות..... חחחחחחח. אז ככה: המחשב - עובד (הבנזונה). החוצפן עוד עובד, למרות שהלכו כל כתבי. והצלחתי לשחזר (מגיבוי חיצוני) את החלק הארי שהיה חשוב לי. שזה טוב. אז היה לי רעיון שנשכח בלהט ההיסטריה. אבל יבוא אחד אחר במקומו. ככה שיהיה בסדר. המאסאז´.. המממממ..... יש לך מזל, אטיוד, שאני גרה רחוק מהדשא שלך. חחחח. היה מה זה מפתה (בעיקר המוסיקה ההודית). לא יכולתי שלא לתהות ככה בזדוניות של אחת ששוכבת ברצפה כרגע, האם וכמה אתה נהנית ממנו (מהמסאז´ כמובן).
ההצעה לאופניים הביאה אותי לכדי דמעות. ולא של אחת מסכנה שצריכה כסף או משהו. ברשותך וברשותכם - הביאה לי דמעות של מי שצריכה להתרפק ככה לתוך חיבוק מגן. עוטף. אני חושבת שזה הסוד הגדול. ה"עיטוף". בגלל זה הפכתי לפריקית של כתפיים. כאלה שאפשר להתחבא בתוכן. אויש וכמה מזמן לא עשיתי את זה. אז סליחה שאני גונבת מתוך כוונות האופניים - איזה ביס ענק לעצמי. ושמה ראש ככה, לרגע. ומרשה לעצמי לקבל נחמה. (אגב, המחשבה על התרומה לעולם השלישי נורא הצחיקה אותי. אני על הבוקר משתפת את הבן שלי ברעיון. יאללה, שילמד לתרום ה"בלעדי" הקטן שלי) עוד "אגב", אטיוד, אני נולדתי וגדלתי ליד המחסנים האלה ביפו. אבל לי לא היו אופניים, מתוך איזה עקרון מטורף של הורי. אז ככה שלא יצא לי ללכת לחפש שם כלום
והמשבר של הבן שלי?...... ארוך לאללה. משהו שמתחיל בנפש רגישה ומבולבלת, ונגמר בגוף חסר שקט. הפסקתי לפרנס כמות אדירה של פסיכולוגים, כשהבנתי שאני צריכה לפרנס גם קצת את עצמי. ועכשיו נותר כנראה מוצא אחרון ממנו אני פוחדת מוות.... נוירולוג. או - אם נקרא לזה בשם, אז "ריטלין". שזה נורא בעיני. בגדול מה שנשאר לי בבית, זה ילד עם נשמה ענקית, ומצוקה אדירה. ילד מבולבל, שבטח לא מבין למה כל מיני דברים לא מסתדרים לו ולא מצליחים לו. בלה בלה בלה. בקיצור - האמא סתמה את האף, עצמה עיניים, והולכת לפגוש נוירולוג (טפו!) עוד השבוע. הנה סיפרתי. ומה עוד קרה לי? קרה שיצאתי מהפינה, ופגשתי בהמון חום. כל כך מוזר. זה רק אני והמסך. ובכל זאת, המון חום. המון המון חום. ואפילו ניחוח של כתפיים. שווה ! נ.ב. דונה, את תבואי פה, ונארגן לך איזה שיעור או שניים חחחח. חולה עלייך, יא שגויה !!!!

אטיוד5

Active member
אני לא נהניתי

רק נהניתי לפרגן לך. אמנם אני מחזיק מעצמי אבל לא הגעתי לדרגת מגלומניה. נתתי לך כרטיס למסזי´סט הטוב ביותר. זה לא אני. לעיניין ריטלין - שמעתי לאחרונה שיש תחליפים. לא מתמצא.

טוביהל

New member
ריטלין

מניסיון בחודשיים האחרונים עם ביתי בת ה-15 , זה עובד! אצל ביתי שעברה מחטיבת הביניים לתיכון, הייתה מפולת, תלמידה עם ממוצע 86 בשנה שעברה הצליחה בשליש הראשון השנה להוציא זו הפעם הראשונה 2 שליליים, באספת הורים שלאחר מכן הסתבר שהמפולת הינה לכל רוחב המקצועות ובהתיעצות עם יועצת ביה"ס החלטתי לשלוח אותה לאיבחון, המסקנה הייתה ריטלין, בפגישה עם נוירולוג ובבדיקות שקיימתי לאחר מכן ובמקביל שוכנעתי לגבי השימיש בתרופה. אשמח לפקסס לך חומר כתוב באם תעבירי לי מס פקס. טוביה

קורין1

New member
אני כאן......בדיחה לבקשתך...

צביקה פיק טייל עם עצמו ברחובותיה של ת"א,עד שעצר אותו איזה בחור אחד,כולו מחוייך ומבסוט,שהרי הוא פגש את האליל שלו. אמר לצביקה: "יא אללה צביקה פיק!!!!! יש לי את כל הדיסקים שלך, את כל הפוסטרים, לא הפסדתי אף הופעה שלך, ואפילו קניתי את הדיסק הכפול האחרון שהוצאת" הסתכל עליו צביקה בחיוך ואמר: "אה,זה אתה שקנית אותו?"

הייתי נותנת לך חיבוק.....

אבל דניאל לא מרשה לי!!! חשבתי אפילו להביא לכאן ציטוטים של כל התמיכה האהדה והאהבה שהענקת לי(ושמורה אצלי היטב בכספת של הלב)לימים הקשים שעברתי-כי הפכו הן בעבורי לנתיבי דרך! אבל אהיה בנאלית...לתת לך עיצות שאת נתת לי?! מה עוד נותר לי??? נשיקות וירטואליות????לאאאאאאא-זה לא ישפר את הרגשתך! אולי לפצוח בשירה????במחשבה שניה-לא אתן לעוד איש חוץ מאישי הפרטי לסבול!(בסוף עוד תאשימי אותי על עוגמת נפש) אולי בדיחה??? ננסה: זוג זקנים קובע פגישה עיוורת במסעדה. אחרי הארוחה החליטו שניהם שהם רוצים להשתולל קצת, רצו למלון הקרוב ושכבו בלהט. חשב הזקן לעצמו:"אם הייתי יודע שהיא בתולה, הייתי נזהר יותר!" חשבה הזקנה לעצמה:"אם הייתי יודעת שיעמוד לו, הייתי מורידה את התחתונים!" הצלחתי???? אוהבת אותך אישה!!! ומאמינה שהכל יסתדר שוב ובמהרה!!!
לא יכלתי להתאפק דניאל-תבע אותי!!!

יששששששששש-ידעתי שאצליח!!!

שיגיד תודה שאני לא רוקדת לפניו-מעניין מה אז הוא יאמר????

למעלה