טוק טוק (מי שם?)!

viviti

New member
יקירתי..... צרות מגיעות בשלשות...

ואז נרגעות... את סגרת שלישיה... עכשיו רק דברים טובים.. בקשר לאוהל... אמנם ב 1 באוגוסט אני עוברת לבית קטן, אבל עד אז את מוזמנת עם הילד הכלב החתול וכל המשפחה...... יש פה שישה חדרים שרובם לא מאוכלסים חצי שבוע..... אבל אם תתעקשי יש פה משהו שפעם היה דשא...
בקשר לוירוס...... לא שמעת על קונדומים וירטואלים
נורטון ודומיו.. וברצינות.. תמיד גיבויים... אף אחד לא עומד בזה... אבל חייבים.. ובקשר לאופניים... מבטיחה לבדוק... נתתי לא מזמן לא בטוחה שמשתמשים בהם...... ובקשר לרטלין (מההודעה השניה) תבדקי את זה: אלבוים ובקשר למצב רוח....

ויוי, אפשר לשיר לך?

לויוי איפה ישנם עוד אנשים כמו האישה הזו
בקשר ללינק, האינטרנט מלא בחומר בנושא והדעות הם לכאן ולכאן. יש מישהו שמכיר בצורה אישית את הנושא? מייקי רק שתדעי הרבה שלחו לי הודעות של רצון טוב... אשכרה אוהבים אותך מאוד!! דניאל לא ידע שיש פה ים של אהבה.

מייקי...שמחה שאת שוב כאן !

תשמעי, לעניין הדשא , בית, והמחשב אני מניחה שתמצאי את הפתרון המתאים ביותר. תמיד יש אצלי מקום בשבילך ומרחבי דשא עצומים אבל, קצת רחוק.... לעניין הריטלין, בתור בוגרת של דרך יסורים קשה בעיניני ריטלין, נאורולוגים וכו... ברשותך אשלח לך מסר ולא אלאה את הציבור בנושא זה. בעניין הבדיחות... שוכחת אותן דקה אחרי שמספרים לי וחיבוקים - זה יש אצלי בשפע!!! ואם יורשה לי גם אהבה ונשיקות! הכל מעומק הלב!

פלסטיק

New member
אם מהבנק לא התקשרו וזה לא בגלל

שאת מחוברת עם הטלפון למודם ובגלל זה לא יכולים להשיג אותך, זה סימן טוב... אבל סגרת שלישית צרות, את פטורה משבירת הגפרור <באתי מאוחר וכבר כל החיבוקים חולקו כאן, כרגיל...>

ארזזז36

New member
מייקי ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

נו.. כמו שאמרה ויויטי, הצרות באות בשלשות , ומעכשיו שבע השנים השמנות בפנייך:) (אסאדו??) יאללה, עכשיו עם הפנים קדימה, עברת את השחור, עברת את הנפילה של המחשב, והילד, ממילא יאשים אותך כשיגדל גם אם תהיי המושלמת. והרי את נותנת לו את כל החום והאהבה שיש בך, וזה לא מעט. חיבוק חמודה, ראש למעלה ו-קדימה... המון אנשים שאוהבים אותך עוטפים אותך בכתפיים חסונות:))

מייקי69

New member
בלופ...בלופ....בלופ....

מייקי-טובעת-בים-של-אהבה (אם מישו ימצא אותי, בבקשה שיעיר אותי בבוקר, ושיזכיר לי לא לשכוח את האוכל של החתול, אה, כן, ושיזכיר לי שיום עבודה מחר, ושזה לא יום חג! חשוב! לא יום חג, כן? )

אורמור

New member
../images/Emo7.gif..דניאל רשע..

מייקי.. חולה עלייך והתפוז בולע לי הודעות אלייך אבל מי צריך מילים מה את לא יודעת שאני חולה עלייך.. אור נטולת דג..

האלי

New member
כשתאלם תרועת הפסטיבלים

ילבלבו שירי אהבתי... אני יכול לשמוח איך שבא לי וזהו זה החג האמיתי יש לי יום יום חג יש לי חג יום יום יש לי יום יום חג ה ל ל ו י ה. ולא לשכוח את האוכל לחתול, שלך, האלי.

למעלה