טוק...טוק...טוק.....

אריסטו m

New member
טוק...טוק...טוק.....

ערב טוב אנשים נפלאים.... נשים וגברים כאחד... וואללה,מזמן לא גלשתי אך בהחלט התגעגעתי ל-
הנפלא הזה...
ודאי שאין סיכוי להתעדכן בכל מה שעבר על בני/בנות הפורום בזמן שלא הייתי כאן,אז אני מוותר על כך מראש....
(אבל אם יש איזה עידכון שהוא must אז אני מוכן לשמוע....) בכל מקרה אני שמח להיות איתכן/איתכם שוב....
אז מה בנוגע ל-
??? מי פנוי/ה??? אריסטו....(הולך להרתיח את המים...)

נו באמת חשבתי לא להתחבר אבל

חשתי שתהיה לי סיבה מספיק טוב (ואגב שכחתי לצרף גם
כיף לראות אותך

רוצה עידכון? בבקשה...

אני מוצאת עומדת להיות בזמן הקרוב עוד אחת ממובטלי העם ואם לא בכל מקרה עומדת לקבל תנאים פחותים ממה שיש לי היום בשל רעות וקנאות וסכסכנות במקום עבודתי המושרץ בנשות ישראל ואגב הבוס שלי הוא לא בוס אלא בוסית מגעילה ותאמינו לי שעדיף בוס כל חיי היו לי בוסים והיה פשוט כיף איתם ועכשו במקום עבודתי הבנתי כמה מביש להיות אישה כי לא סתם המציאו את המשפט נשים נשים שק של נחשים, אז נו למי יש עבודה בשבילי (בדיחה טובה אה) עדיין לא קבלתי פיטורים ואולי אף הייתי רוצה לקבל אותם כדי שלא אצטרך להמשיך לחיות בקרב חיות.

גם על זה קבל עידכון...

מוצאת בימים האחרונים שותה רק
בשעות הערב כי אם לא לא נרדמת (ולצערי כמעט ולא מתעוררת)

אריסטו m

New member
מוצאת......????

מה קרה יקירתי....???? לא חשבתי שתושפעי בצורה כה רצינית מהעדרותי מהפורום.... חומד את לא ממש נראית לי במיטבך... אל תכנסי ללחץ מוצאת....כל מה שקורה הוא לטובה אז....תשחי עם הזרם ותראי הוא מוביל אותך.... אריסטו....(מוצאת קצת מדאיגה אותי...)

../images/Emo6.gif האמת שלא יודעת לשחות

בקושי מצליחה לצוף (תמיד איזה גבר מציל אותי) כן גם אני מודאגת כי יש לי אחריות של חובות ילדים וכו אם היה קורה לי לפניי שהתחתני הייתי כבר מזמן אומרת ביי, עזוב עכשו אני עם הכוסית שלי שמה זי.. על כולם אולי אלך לצפות באיזה סרט או ארדם לי עם הבכיון שלי, אבל כן אני יודעת ונוכחתי לדעת שבחיים הכל לטובה ואולי זאת רק לטובה כשם שאומרים תמיד ירידה לשם עליה (מתחיל לעיף אותי לרדת ולעלות שוב כל הזמן) אך יהיה שווה ב"ה. תגיד איפה כולם פתאום.? פעם היו מבלים במוצאי שבת אחר כך עברו ליום שישי ואחר כך ליום חמישי והריי היום לא יום שלישי? אז איפה כולם?

אריסטו m

New member
מה?...לא יודעת לשחות...??? ../images/Emo12.gif

תגידי איזה נציגה את לבנות מזלות המים....??? כבת מזל עקרב (מזל מים) יכולת להוכיח קצת יותר ידע בתחום....!!! (סתם...בצחוק.זה לא אומר כלום...) ותרדי מה-
...בחייך מה נדבקת אליו....??? ומה בכלל את לחוצה שהשאירו אותנו לבד בבית.....??? פעם היית מחכה לזה בקוצר רוח....
אריסטו....(לרדת ולעלות....??? למה התכוונה מוצאת...???...
)

מי היא המתחזה שלי?../images/Emo8.gif

שברירית אחת (ומעט אנושית) נטולת אופטימיות שכמותך חצופה לכי ואל תקלקלי את הרושם שאני בונה לי כאן.. קישתה... היי אריסטו מצטערת הייתי חייבת לנפנף את זאת ועכשו אני פה מה קורה ראש כחול אחד? ועוד אומרים שעקרבים הם....נו אתה יודע

אריסטו m

New member
תגידי מוצאת....???

מתי ראית שיש לראש שלי צבע אחר....???
ובואי רגע....אני אגלה לך סוד קטן.... לא רק עקרבים.....נו...את יודעת... אז מה??? יש לנו את כל הבית לעצמנו...ו......לא התראנו כבר הרבה זמן... אז בחדר שלי או שלך....????
בחייך...את רואה עכשיו שנינו נלך לישון מאוחר... אריסטו....(טוב אם יש סיבות טובות להחסיר שעות שינה אז זה מתקבל בברכה)

שנינו נלך לישון כי מוירטואלי לא יצא

לנו הרבה ... גם אני צריכה להשלים שעות שינה קבל שוב המון המון
ים והמון המון
ות ואתה משוחרר.....

אריסטו m

New member
זהו אני כבר מוכן.....לישון

מוצאת יקירתי ודאי ששנתי תהיה ערבה... אחרי המון חיבוקים ונשיקות שהרעפת עליי... אז עכשיו הזמן להיכנס למיטה....(רגע...יש זמן שהוא לא זמן...???
) אז לילה טוב
וחלומות פז... אריסטו...(אכן צדקה מוצאת...אני באמת משוחרר....אבל היא כנראה לא יודעת שזה על תנאי....
)

אריסטו m

New member
מוצאת....יקירתי....

אני פשוט פורש לי בשלב זה.... יש לי כמה דברים לארגן,ואני צריך לקום מחר מוקדם מהרגיל... אז שיהיה לך ליל מנוחה,שינה ערבה וחלומות קסומים... ביי מתוקה...

*יערית

New member
אולי......(ערב טוב)(לילה טוב)

אני כבר אלך לישון גם? לא מוצאת את עצמי בשינה עכשיו...... מה לעשות מוצאת?

*יערית

New member
יין תמיד מתקבל אצלי בברכה../images/Emo13.gif

תודות רבות
אולי אני מתרגשת מידיי לקראת המעבר אולי שיש לי גם בלאגן פרטי בעבודה אולי כי סתם שתיתי יותר מידיי קפה ואני עירנית, ואולי סתם ....אני לא מכריחה את עצמי לישון!

*יערית

New member
תראי מה זה.....

רק מעצם הכתיבה נעצמות לי העיניים והרי זה משובח!!!!!!
יקירתי...אנחנו נתראה כבר מחר או יותר נכון נפגש כאן נדבר על אה ודה... בינתיים אלך לישון לצידו של זה שכבר עצם עיניים ממזמן
לילה טוב מוצאת..ושרק טוב תמצאי בחייך!

למעלה