יערית יקרה ממש הצטערתי לשמוע שגם לך יש בעיות בעבודה מקווה שיסתדר לך על הצד הטוב ביותר
מ מ ו צ א ת א ו ת ך New member 12/6/02 #22 יערית יקרה ממש הצטערתי לשמוע שגם לך יש בעיות בעבודה מקווה שיסתדר לך על הצד הטוב ביותר
י *יערית New member 13/6/02 #23 תודה מוצאת../images/Emo140.gif ד"א השם השני שלי הוא:מסתדרת כך שאני אשתדל לעשות זאת על הצד הטוב ביותר תודות....
תודה מוצאת../images/Emo140.gif ד"א השם השני שלי הוא:מסתדרת כך שאני אשתדל לעשות זאת על הצד הטוב ביותר תודות....
מ מ ו צ א ת א ו ת ך New member 13/6/02 #24 אני "מוצאת" ואת "מסודרת" ../images/Emo6.gif../images/Emo50.gif אחלה יערית, אגב מתי את עוברת? מאחלת לך שיעבור לך בכיף ובקלות ושהמעבר הזה יוכיח את המשפט: "משנה מקום משנה מזל" וחייך רק ישתפרו יותר ויותר עם המון חום ואהבה פירגון והבנה.
אני "מוצאת" ואת "מסודרת" ../images/Emo6.gif../images/Emo50.gif אחלה יערית, אגב מתי את עוברת? מאחלת לך שיעבור לך בכיף ובקלות ושהמעבר הזה יוכיח את המשפט: "משנה מקום משנה מזל" וחייך רק ישתפרו יותר ויותר עם המון חום ואהבה פירגון והבנה.
נ ניצת שושן New member 12/6/02 #21 או איזה אורח מה נסעת להודו או משו כזה ? אצלנו כבר קייץ שותים ה פסה... אני חושבת שיש כאן אי אלו דיונים שכן יכולים לעניין אותך (נשמות תאומות וכאלה) אז אם יזדמן לך להציץ אתה מוזמן.
או איזה אורח מה נסעת להודו או משו כזה ? אצלנו כבר קייץ שותים ה פסה... אני חושבת שיש כאן אי אלו דיונים שכן יכולים לעניין אותך (נשמות תאומות וכאלה) אז אם יזדמן לך להציץ אתה מוזמן.