טוקסיק ייחסם ב-MTV ה-****

i4britney

New member
טוקסיק ייחסם ב-MTV ה-****

Rumor: Toxic And 12 Other Songs Banned From MTV -------------------------------------------------------------------------------- Posted by Kaos at 12:55 AM | Discuss There are rumors flying around the net that Toxic and 12 other songs are going to be banned from MTV due to the Janet-Justin stunt. As of right now, these are just rumors, nothing official. BritneySpears.Org will keep you updated, but as you know that if MTV bans the video we will boycott MTV. זה אומר שהקליפ "טוקסיק" הולך לרדת מה-MTV בקרוב מאוד ואם זה יקרה הוא גם לא ישודר באירופה ואני אומר, תשרפו את הכלבים האלה MTV=ערבים!

i4britney

New member
אין שום סיבה...

תקראי את כל הכתבה זה לא רק הקליפ שלה יש עוד 12 קליפים שהולכים לצנזר לגמרי מה-MTV, עד עכשיו שידרו אותו מה קרה פתאום רוצים להוריד אותו אה? מה שגם הקליפ TOXIC שב-MTV הוא המצונזר!

flowers girl

New member
המצונזר../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif

איך נראה הלא מצונזר
כאילו, מה יש בו שאין במצונזר

SHaDoW Boy

New member
../images/Emo11.gif כנראה שרק אני שמתי ../images/Emo23.gif ש...

כתוב שם פעמים Rumor (שמועה בעברית
) אלה סתם שמועות שמופצות... זה לא הגיוני בכלל ש-MTV יחסמו 13 קליפים (1+12).... ולמה גזענות

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifלא נורא...

קודם כל..כמו שגלעד אמר..למה גזענות
דבר שני, זאת רק שמועה (כמו שידידי המלומד אמר) ואחרון, למי שלא שם לב, mtv מנצנזים שירים בגלל פרשיית ג'נט-ג'סטין. אם לבריטני מותר לחשוף חזה..למה לג'נט לא
(אני לא מסכים עם זה... אני סתם מנסה לראות מנקודת המבט שלהם
)

i4britney

New member
לאאא..אחרי כל המאמץ הזה אוריקו ../images/Emo7.gif

אתה הורס את כל העבודה שאני ואסי ביצענו פה :\ עצוב עצוב!

../images/Emo41.gifבטח סתם שמועה..

אחרי ששידרו את זה כל כך הרבה פעמים, לא יפסיקו לשדר אותו.. מה שגם אני לא רואה סיבה מוצדקת לאסור את הקליפ לצפייה.. היום ראיתי אותו..

i4britney

New member
אני מסכים איתך...

מה שגם כל התוכן שבערוץ MTV לא כזה תמים במיוחד אז שלא יתנפלו דווקא לבריט ביט שלי... כי אם כן אני יחסל אותם!

SacredShadow

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

MTV=ערבים
אל תשווה בכלל לזבל הזה
MTV ערוץ טובבבבבב... במיוחד מאז שהוא התחיל לשים כל שיר של בריטני ב-FRESH

למעלה