טופ 9!

yobalit

New member
אוייש

תעשי לי טובה, אם כל אחת מאיתנו הייתה רואה רק תמונה שלו באתר הכרויות לא היינו מסתכלות פעמיים אבל הוא כן סקסי, בגלל זה הויכוח פה עכשיו חבל שהיום מייחסים הכל למראה חיצוני ושוכחים להפריד, חוצמזה זה ממש לא העיקר ולדעתי זה הרבה פחות חשוב

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif מסכים איתך וחולק עלייך

סקסי זה בהחלט צורת ההתנהלות של הבן אדם ויש המון אנשים לא כ"כ יפים שהם סקסיים בטירוף וההפך. אבל סיימון בתקופה של העונה ה1-2-3,עד כאן אאל"ט, הוא היה ממש ממש חתיך. ועוד לפני שהכרתי/שמעתי אותו,חשבתי שהוא חתיך אש. מאז הוא הספיק להתבגר עוד טיפה ולאבד קצת את היופי אבל נשאר בעיני סקסי מאמא. ככה שעל טעם ועל ריח. את לא יכולה להגיד לבן אדם שלדעתו סיימון חתיך שהוא מכוער,נכון? בקיצור,כל אחד והטעם שלו.אני חושב שצריכים להבין את זה כבר לעזאזל.

Veganiny J

New member
../images/Emo6.gif את מודעת לזה שטעם זה דבר

משתנה מאדם לאדם, כן? הטעם שלי סובב בעיקר סביב בני 40+ והייתי עושה את סיימון בכיף.

מישל36

New member
יש לו חברה

בשם טרי סימור http://youtube.com/watch?v=3KtPetQYaR8&mode=related&search=

ר ו ח ל י

New member
סיימון חתיך ../images/Emo99.gif

יחסית לגברים בגיל שלו הוא גבר יפה,אבל לא הכי יפה. הוא סקסי מכל הבחינות,עזבו אותכם. במיוחד שהוא רשע וקוטל הוא הכי סקסי ושאאאווה. אפשר להגיד שהוא מבוקש W:

ranit619m

New member
סיימון מהמם חולה עליו איזה חיוך ../images/Emo13.gif

מושלםםםםםםםםםםםםם

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo58.gifטופ 9

מאוד נהניתי היום. נראה לי מהתגובות כאן שאני היחידה אבל סגנון המוזיקה הזה ממש כיפי לדעתי. בחירות השירים לא תמיד הדהימו. בלייק-ההפקה מסרבת בכוח לתת לבלייק להופיע אחרון, זה מצליח להפתיע אותי כל שבוע. תמיד אני בטוחה שעכשיו זה יגיע וזה לא מגיע. נו מילא. מאוד אהבתי את בחירת השיר שלו, הוא נראה מצוין וזז מעולה. הפך את השיר לכיפי בהחלט. גרסה מצוינת. פיל-היה לו המון פוטנציאל לשבוע הזה בגלל הקול המיוחד שלו, אבל זה לא עבד. השיר הזה היה עליו ממש רע, כדור שינה שזוייף קצת. אם הוא עף אני אבין למה. מלינדה-בוקר טוב לה, כמה טוב שהיא התעוררה! מזה זמן רב אני נרדמת כשהיא מופיעה והיום זה לא קרה. ההתחלה לא הדהימה אבל לפחות היא בחרה שיר מעט מפתיע ולא שקט וצווחני. כריס-אהבתי מאוד את ההתחלה, את הכובע, את התלבושת ואת הביצוע. פשוט מצוין! ג'ורדין-השתעממתי. זה היה נראה כאילו זה עומד להמריא כל רגע אבל זה לא קרה. חבל אבל זה כבר שבוע שני שאני לא ממש אוהבת את ההופעה שלה. ג'ינה-משעמם. בחירת שיר תמוהה לחלוטין כי היא פשוט לא התאימה לה בכלל. היה מרדים למדיי ולא טוב. סאנג'יה-וואלה נהניתי. בחירה טובה, אחלה תלבושת וגם יופי של הופעה. אהבתי שהוא הלך לרקוד עם פאולה. היילי-נחמד ביותר, ירוק לא מתאים לה ולא משנה שפאולה תגיד שכן. אבל השיר היה לה נחמד והיא הופיעה טוב. אהבתי. לקישה-מצוין, בחירה טובה מאוד, הופעה חזקה ומקצועית. סיכום: הטובים:לקישה
,בלייק
,כריס. המאכזבים:פיל,ג'ורדין,ג'ינה. אם ג'ינה או פיל יעופו זה יהיה לי הגיוני. אבל מעניין מי באמת יעוף, העונה הזאת הזויה לגמרי...

2DH

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo58.gif../images/Emo36.gif

לא יודעת , אני ממש נהינתי היום , הרבה יותר משבוע שעבר....
בלייק - השיר היה טוב והבחירה היית טובה, אבל לא יודעת ... אני לא מצליחה להתחבר לבלייק פשוט לא ... כנראה שזה רק אני לא יודעת ... הוא טוב. זה אני לא הוא.
פיל - אני אוהבת את פיל . אהבתי את הביצוע ... הוא יכל להיות הרבה יותר טוב.
מלינדה -
היא היית מדהימה, אני מסכימה עם סיימן , ואני פשוט ממש אוהבת את מלינדה ...
כריס - מאד מאד מאד מאד נהינתי ! שיר טוב ביצוע טוב .... ממש אהבתי.
ג'ורדין - אני זוכרת שאהבתי , הבעיה היא שאני לא זוכרת מה היא שרה.... לא היה שום דבר מיוחד בהופעה שלה השבוע ... אבל היא עדיין היית בין הטובות הערב.
ג'ינה - השבוע שוב לא הייתי צריכה להנמיך את הווליום וזה טוב .... זה לא הצד החזק של ג'ינה אבל עדיין היה טוב יחסית .
סאנג'יה - הוא חמוד, דמעות עם הוא יעוף יהיו רק משמחה .
היילי - כמה תנינים / נחשים הרגו בשביל השמלה הזאת ? היא שרה טוב וכיף לשמוע אותה שרה ,אבל היא מצתה את עצמה בתוכנית ... גם פה דמעות של יותר מדי עצב לא יהיו.
לקישה- אין ויכוח היא טובה .... והשיר היה מצוין ... אכן סיום לא רע לתוכנית סיכום: הטופ של הערב - מלינדה וכריס . הבוטום של הערב - היילי , סאנג'יה . והשאלה שנותרה היא - האם הפסיכולוגיה ההפוכה של סימון תעבוד או לא ?

willo

New member
../images/Emo58.gif

אני שייך לאלו שנהנו מהמוזיקה השבוע, השירים אפשרו לראות מי מסוגל להתגבר על סגנון שהוא לא שלו (רמז כמעט אף אחד) ומי תקוע. בלייק:- ההופעה הייתה בסדר, ההערות של בנט היו במקום, אני אוהב את השיר הזה ובלייק עשה לו קצת עוול, לדעתי הוא לא יעוף השבוע, אבל זה רק בגלל שיש גרועים ממנו בהרבה. פיל:- חבל, בזבוז של הופעה (ע"ע היילי ולקישה) לדעתי פאולה עישנה משהו לפני התוכנית (ועל כך בהמשך), הסיכוי היחיד שלו הוא פקטור הרחמים של הקהל, אחרי שבוע שעבר.. מלינדה:- לא הופעה חזקה שלה אבל היא הוכיחה שהיא מסוגלת לשחק עם הקול, לשנות מקצבים,היא פשוט בליגה אחרת,אני מפחד שהתשבוחות יקלקלו לה והיא תעוף בשלישיה הסופית. כריס ר. - נכון שהוא לא הזמר הכי טוב, אבל ההופעה הייתה פיצוץ, החל מההתחלה של צל על רקע האור, בקיצור לדעתי ההופעה המנצחת של השבוע. ג'ורדין:- גם כאן פאולה עישנה משהו קודם, בסופו של דבר היא קצת דורכת במקום. ג'ינה:- משעמם, לדעתי היא בסכנת הדחה, וכמעט בטוח שהיא בשלישיה האחרונה הוכיחה שאם אי אפשר לשיר בסגנון רוק היא לא תצליח. סנג'יאה:- מבחינת השואו היחיד שהתחרה בכריס, בטוח על הבמה, עושה עיניים לקהל, למי אכפת שהוא מזכיר את הזמרים בספינת האהבה, הטקטיקה של סיימון לא תצליח הוא איתנו לדעתי לפחות עד השישיה הסופית. היילי:- כשקשה לה לשיר היא מורידה בגדים כמו לפני שבועיים, הפעם זה גם לא כיסה על ביצוע מזוויע, אפילו רנדי ופאולה לא יכלו לומר דבר אחד טוב (וזה נדיר) וגם פקטור הרחמים לא יוכל לעזור לה השבוע (בלי קשר ההערות של השופטים היו מעליבות ושל סיימון היו פשוט הטרדה מינית). לקישה:- לא אהבתי!!!, אם היא לא הייתה לקישה (עם כל הסיפור והבאז התקשורתי) היא הייתה בחוץ, לקישה שרה בסגנון אחד (גם בערב דיאנה רוס אנשים לא שמו לב אבל השיר שהיא בחרה היה של בילי הוליידי מהגברת שרה בלוז, ולא שיר של הסופרימס למשל). לגבי השופטים:- כמו שכתבתי מקודם פאולה בטח עישנה משהו קודם, ההערות שלה לא היו קשורות להופעות, סיימון בוטה כרגיל. מאחר וסנג'אייה זוכה לחסינות השועית מהקהל, לדעתי אחרי ההופעות היום היילי, פיל וג'ינה יעמדו במרכז הבמה הערב, אבל אם הייתי לקישה לא הייתי ישן בשקט...

whatever4

New member
../images/Emo58.gif

אתם מכירים את הקטע הזה שאתם באים לסרט עם מלא ציפיות ובסוף מתאכזבים? אז היום קרה לי אותו דבר, רק הפוך- באתי לתוכנית עם ציפיות נמוכות מהרצפה. הרי היי- זה שירי טוני בנט- איך לעזעזל אפשר שלא להירדם פה? אבל בסופו של דבר לא היה כזה נורא כמו שציפיתי וכמו שחלק מכם מתארים. השתעממתי בחלק מההופעות אבל בחלק דווקא ממש נהנתי. היה חביב פלוס.
בלייק- תמיד כשיש הופעה של בלייק אני מחכה לרגע שהוא יעשה משהו שאני ממש לא יאהב. רק שזה אף פעם לא קורה. הוא נתן היום הופעה לא פחות ממעולה. הקול שלו נשמע נקי, מקצועי, מרענן ובכלל לא קברטי. הוא ממש הפך את השיר לעכשווי מבלי לגעת בעיבוד בכלל. בלייק ממשיך לבסס את מעמדו כפייבוריט האהוב עליי לא רק בעונה הנוכחית אלא בכלל בתולדות איידול. (ותהייה מעצבנת- למה לעזעזל שמו אותו ראשון כשלקישה הייתה כבר פעמיים אחרונה?!).
פיל- כל מי שלא נרדם בשיר הזה כנראה: א.עשה משהו אחר באותו זמן. ב.לקח לפניי התוכנית כמות מסויימת של חומר בלתי חוקי. ביי ביי פיל.
מלינדה- אחח...סוף-סוף ההתלהבות שלי ממנה חזרה! שיר כייפי ומהנה. הבעיה היא שהיא כל-כך מקצועית ומלוטשת שזה יכול לחזור אליה כבומרנג. בכל מקרה- לטעמי- זאת ההופעה הכי טובה שלה מאז שהתחילו הטופ12.
כריס ר- אוקיי- וואו! זה היה פשוט מעולה. ההופעה הכי טובה שלו מאז Geek in the pink. כריס הוא בהחלט אחד האהובים עליי פה בתחרות. אהבתי זה בלשון המעטה.
ג'ורדין- ג'ורדין היא כנראה המתמודדת שאני הכי לא מתחברת אליה. ההופעה היום הייתה משעממת וכמו שסיימון אמר- מאוד "אולד פאשיון". לא עשה לי את זה בכלל.
ג'ינה- התחילה טוב, אבל אז פשוט נפלה לתהומות הבינוניות. הדעה שלי כלפיי ג'ינה משתנה כל פעם. באודישנים ממש אהבתי אותה, בתחילת התחרות לא אהבתי אף הופעה שלה, בטופ12 אהבתי ועכשיו- אני די אדישה כלפייה. מפריע לי שבתור זמרת היא לא ממש יודעת מי היא ומה הסגנון שלה.
סאנג'יה- בתחום שהוא חזק בו- כמובן השיער- הוא איכזב. איפה הנועזות? בתחום הבידור- עדיין מספק את הסחורה. בתחום השירה- דווקא לא כזה נוראי יחסית לעצמו. מקווה לראות אותו גם שבוע הבא.
היילי- אני לא מבינה למה חלק מכם כותבים שההערות של השופטים היו מגעילות. הרי אני בטוחה שהיא מודעת טוב-טוב לעובדה שחלק גדול מזה שהיא עדיין בתוכנית זה בגלל איך שהיא נראת והיא מנצלת את זה. אז למה זה מעליב שהשופטים אומרים את זה אם זה מה שכולנו פה חושבים? באשר להופעה- היא שרה בכלל? לא שמתי לב.
לקישה- ההופעה שלה לא עשתה לי כלום. שום דבר. נאדה. וזה רק אני או שבכלל לא היה פזמון לשיר? בכל מקרה- השתעממתי ולא הגיע לה את ה"פימפ ספוט".
הטובים היום: בלייק כפרעליו, כריס ומלינדה. הבוטום3 שלי: פיל, היילי ולקישה/ג'ורדין. הבוטום3 שלדעתי יהיה: פיל בטוח יהיה שם, היילי כנראה גם. באשר לשלישי- ג'ינה היא מועמדת אבל יש לי הרגשה שגם בלייק יכול למצוא את עצמו שם. מקווה שאני טועה. אם פיל לא יילך הביתה אני באמת יהיה בשוק.

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo58.gif

מסכימה שלבלייק מגיע הפימפ ספוט, אבל לא רק לקישה קיבלה אותו כבר פעמיים אלא גם מלינדה. בהחלט הגיע גם תורו של בלייק.

whatever4

New member
וואלה

שכחתי שגם מלינדה הייתה פעמיים אחרונה.... אהמ...*דחיפה מההפקה*...אהמ..

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif אבל שזה היה עם כריס

שנה שעברה,זה לא היה מעצבן? כי אותי זה מאוד עיצבן. זה תלוי בפבוריטים שלך אם זה היה קורה עם בלייק,כולכם הייתם שמחים.

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo58.gifאפשרי

אבל גם לקישה פייבוריטית שלי. בכל מקרה, בשנה שעברה לדעתי זה היה עם כריס, טיילור וקתרין. והאמת שהעונה הזאת זה יותר מבאס פשוט כי הייתה תחושה בהתחלה שכולם פחות או יותר התחילו מנקודת זינוק דומה, לפחות לי הייתה תחושה כזו. אבל האמת שאני מסכימה איתך שזה מעצבן בכל מקרה, עניין הפמפום המיותר. הכי שנוא עליי זה שיש מישהו בבוטום 3 "שכאילו" לא הגיע לו להיות שם ואז שואלים את השופטים רק לגביו אם מגיע לו ללכת הביתה ומה הם חושבים על זה שהוא שם. מעצבן מאוד, בטח יקרה בקרוב.

למעלה