../images/Emo109.gif Top 9 ../images/Emo58.gif
ואוו! איזה ערב מצוין! אין לי מושג על מה חלקכם מדברים,זה אחד הערבים שהכי נהניתי ממנו העונה..פשוט תענוג. אפילו סנג'יה היה חביב xD רובם היו במיטבם וממש נהניתי!! הדבר היחידי שהייתי רוצה, מי שראה ת'עונה הראשונה בטח זוכר את ערב הBig Band המצוין.. ולגמרי הרגשתי שזה היה יכול להיות ערב כזה. עם תלבושות והכל כי זה התאים. למרות שתודה שכריס התלבש ככה
! ולמרות שאומנם זה כבר היה,אבל עברו מאז כבר פאקינג 5 עונות.. וזה ממש דרש לדעתי לא נורא,נהניתי בכ"מ
בלייק- ממש ממש אהבתי.זה היה מגניב לגמרי,התאים לו מאוד וכ"כ תודה שהוא לא הוסיף שום ביטבוקס,אבל עדיין שמר על הסגנון שלו. אני אוהב את ההופעות שלו בזמן האחרון והוא בהחלט משתפר.
פיל- Night and day מהביצוע של שבוע שעבר כ"כ אנמי,כ"כ סתמי.הקול שלו בנמוכים היה איום לדעתי. וההופעה משעממת מוות!
מלינדה- !#@$%#%#@%$@$ עאעאעאעאעאעא She defently got the Rythm baby! איזה הופעה מעלפת,פשוט מדהימה. נראה לי בהחלט הביצוע שהכי נהניתי ממנו מאז הטופ 12 'סוטיד היר' מושלם וכמו שאמרו,יכולה ללמד את המתמודדים והיא פשוט בליגה אחרת.
.
כריס- אפשר עוד אעאעאעא בשביל כריס? תקשיבו,אם כריס ימשיך ככה הוא בהחלט עלול להשתלב בשרשרת הפבוריטים.היילי כבר עשתה את זה. ללא ספק ההופעה הכי טובה שלו וגם ללא ספק אחת הטובות הערב. הוא נראה פשוט מדהים כאילו אין לי מילים... תודה על ההופעה הזאת.
ג'ורדין- אין ספק שהיא שרה נפלא ואכן אהבתי את ההופעה אבל כמו שאמרו פה,אני לא חושב שזה המריא מתישהוא.ממש חיכיתי שזה ימריא,וזה לא קרה.אז קצת חבל. אבל i like it anyway
ג'ינה- אין שום סיבה לחייך בשבילה האמת לא נראתה טוב ולא הבנתי את ההתלהבות של רנדי ופאולה חבל שהיא לא המשיכה כמו שבוע שעבר שהיה פשוט מדהים
סנג'יה- כן כן,אפילו סנג'יה היה חביב היום. לדעתי הוא לא נשמע כזה רע כמו שבטח רובכם חושבים ואני חושב שזה די התאים לו והריקוד עם פאולה בהחלט היה חמוד+ הרג אותי שסיימון דחף את פאולה לרקוד איתו..פשוט נקרעתי
היילי- היילי,תעשי אותי!$#@%$#@$ אמאאאאא אני מאוההההההב איזה כוסית פאק השיר הזה ממש קשה לביצוע ואני חושב שהיא עשתה עבודה פנטסטית ממש ממש נהניתי מההופעה היו חלקים שטיפה יותר וטיפה פחות,אני מודה. אבל בגדול-פשוט מצוינת!
לקישה- לגמרי א-ה-ב-ת-י כמו שאמרו פה,היה המון 'לקישה פקטר' שאני מאוד מאוד מאוד אוהב הרבה התלהבות ותשוקה על הבמה ואני אהבתי את זה מצוינת ובקיצור-נסכם
בוטום- היחידים שבאמת ראויים להיות פה אלו
פיל וג'ינה כל השאר באמת היו מצוינים אבל אם אני חייב לבחור
טופ 2- מלינדה וכריס