../images/Emo58.gif
אני שייך לאלו שנהנו מהמוזיקה השבוע, השירים אפשרו לראות מי מסוגל להתגבר על סגנון שהוא לא שלו (רמז כמעט אף אחד) ומי תקוע. בלייק:- ההופעה הייתה בסדר, ההערות של בנט היו במקום, אני אוהב את השיר הזה ובלייק עשה לו קצת עוול, לדעתי הוא לא יעוף השבוע, אבל זה רק בגלל שיש גרועים ממנו בהרבה. פיל:- חבל, בזבוז של הופעה (ע"ע היילי ולקישה) לדעתי פאולה עישנה משהו לפני התוכנית (ועל כך בהמשך), הסיכוי היחיד שלו הוא פקטור הרחמים של הקהל, אחרי שבוע שעבר.. מלינדה:- לא הופעה חזקה שלה אבל היא הוכיחה שהיא מסוגלת לשחק עם הקול, לשנות מקצבים,היא פשוט בליגה אחרת,אני מפחד שהתשבוחות יקלקלו לה והיא תעוף בשלישיה הסופית. כריס ר. - נכון שהוא לא הזמר הכי טוב, אבל ההופעה הייתה פיצוץ, החל מההתחלה של צל על רקע האור, בקיצור לדעתי ההופעה המנצחת של השבוע. ג'ורדין:- גם כאן פאולה עישנה משהו קודם, בסופו של דבר היא קצת דורכת במקום. ג'ינה:- משעמם, לדעתי היא בסכנת הדחה, וכמעט בטוח שהיא בשלישיה האחרונה הוכיחה שאם אי אפשר לשיר בסגנון רוק היא לא תצליח. סנג'יאה:- מבחינת השואו היחיד שהתחרה בכריס, בטוח על הבמה, עושה עיניים לקהל, למי אכפת שהוא מזכיר את הזמרים בספינת האהבה, הטקטיקה של סיימון לא תצליח הוא איתנו לדעתי לפחות עד השישיה הסופית. היילי:- כשקשה לה לשיר היא מורידה בגדים כמו לפני שבועיים, הפעם זה גם לא כיסה על ביצוע מזוויע, אפילו רנדי ופאולה לא יכלו לומר דבר אחד טוב (וזה נדיר) וגם פקטור הרחמים לא יוכל לעזור לה השבוע (בלי קשר ההערות של השופטים היו מעליבות ושל סיימון היו פשוט הטרדה מינית). לקישה:- לא אהבתי!!!, אם היא לא הייתה לקישה (עם כל הסיפור והבאז התקשורתי) היא הייתה בחוץ, לקישה שרה בסגנון אחד (גם בערב דיאנה רוס אנשים לא שמו לב אבל השיר שהיא בחרה היה של בילי הוליידי מהגברת שרה בלוז, ולא שיר של הסופרימס למשל). לגבי השופטים:- כמו שכתבתי מקודם פאולה בטח עישנה משהו קודם, ההערות שלה לא היו קשורות להופעות, סיימון בוטה כרגיל. מאחר וסנג'אייה זוכה לחסינות השועית מהקהל, לדעתי אחרי ההופעות היום היילי, פיל וג'ינה יעמדו במרכז הבמה הערב, אבל אם הייתי לקישה לא הייתי ישן בשקט...