טופ 9!

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif היה משו מעניין בתוכנית

חוץ מהביצועים? כי אני לא יודע אם יש לי כח לחכות עד 8

zehava d

New member
../images/Emo58.gif

אני לא אסקור את כל ההופעות. רציתי להעיר שתי הערות. קודם כל, לדעתי, המוסיקה היתה מצוינת. אמנם זה לא עכשווי, אבל אני מאד אוהבת ג'אז וסווינג. דבר שני, ההופעה של בלייק ממש לא ראויה לשבחים, לדעתי. יש לו כיוון שונה, והוא באמת יותר מעניין בעיבודים שלו. זה ייאמר לזכותו, ללא ספק. אבל מבחינה קולית, הוא ממש לא משהו. יש לו מנעד צר למדי, הוא מזייף לעיתים, ובסה"כ הוא זמר בינוני. רואים שהוא מודע לזה, ומתאים לעצמו שירים או סולמות שלא מקשים עליו. יש לי את התחושה הזו כבר זמן מה, אבל היום כשהוא שר שיר שקליי אייקן שר בעונה השניה זה בלט במיוחד. לקליי יש מנעד רחב, ויכולות קוליות ממש מעולות. מההשוואה בלט שהביצוע של בלייק היה שטוח. מעניין שהשופטים אף פעם לא יורדים על היכולות הקוליות שלו, ולג'ינה סיימון כל הזמן מעיר על זה. הנה ההופעה של קליי (אם זה מעניין מישהו) http://www.youtube.com/watch?v=cNXJ54ynYC8:

../images/Emo58.gif אמממ...

כדור שינה, מישהו? סתם, האמת היו כמה אחלה הופעות. ג'ינה לדעתי הייתה ממש טובה ולסיימון סתם נגמרה הסבלנות כבר או משהו והוא קטל אותה. ג'ורדן הייתה טובה, כריס ופיל. כל השאר בסדר, להוציא את סנג'איה, שאני כבר לא יכולה להקשיב לשירה שלו מבעד הצחוק שלי. היה גדול איך שסיימון דחף את פולה לרקוד עם סנג'י XD היא הסתכלה עליו אח"כ במבט של רצח
טוני בנט הזה חמדמד
כשהוא דיבר על החיילים בעירק כמעט בכיתי, אני שונאת שאנשים מבוגרים עצובים חחח

Fairy Blue

New member
באסה..../images/Emo4.gif

לא ראיתי היום
ואני לא אוכל לראות בשמונה
אוףף זה כזה מעצבן לדעת מי עף עוד לפני שאני אראה את הביצועים.. אבל תגידו היה משהו מיוחד?! אני צריכה להביא אטמי אוזניים לקטעים של סאנג'י והיילי?! להעביר ערוץ בביקורת מסויימת?! (חוץ מסיימון
) :)

yobalit

New member
מה שציפיתי זה מה שקיבלתי

לקישה- הופעה מדהימה, הכי טובה היום לדעתי, היה "לקישה פקטור" בכל מקום, הטרוף חזר :) מלינדה- לא רע, לא רע בכלל, סופסוף התחלנו לגוון קצת פיל- הופעה משעממת אבל קולית נהדר, זמר נפלא. לדעתי צריך להוציא אלבום אבל לא להופיע איתו :/ ג'ורדן- נפלא, אני אהבתי. נורא קלאסי בלי חידושים, אבל לפעמים לא צריך יותר מפשוט לשיר טוב, חבל רק שבתור בן אדם היא כל כך מעצבנת היילי- הופעה זולה ומגעילה, ירוק ממש לא הצבע שלך, אבל מבחינה קולית ממש אהבתי, בדיוק הסגנון הקברטי שמתאים לה כריס- לא מבינה את ההתלהבות, הופעה סבירה סנג'איה-
ג'ינה-
בלייק- קצת משעמם, אבל השתפר קולית מהשבועות האחרונים

אוקי יש לי הרבה מה לומר...../images/Emo58.gif

בלייק-חתיך כרגיל,שיר מדהים אבל דיי כבר עם המכנסים המשובצות זה מכוער בטירוף! פיל-מדהים!!אהבתי את ההופעה!!גרם לי להתרגש! מלינדה-שרה יפה,לא מדהים חוץ מזה שיש לה אף בגודל של מנהטן....
כריס(לא צריך ר'!)-ואוווווו איזה חתיך!!סבבה של הופעה... ג'ורדן-היא חמודה ממש אבל היא לא שרה מדהים...וזה קצת לא טוב בתחרות של זמרים... דרך אגב שמתם לב שכשפאולה דיברה על ג'ורדן סימון צחק? ג'ינה-ג'ינה נראתה היום כמו תוכי,ביגלל מה שהיא עשתה עם השיער..וגם דיי נירדמתי בהופעה שלה.... סאנג'יה(ואוו לוקח לי שנה לרשום את השם)-דווקה טוב השבוע,אהבתי....אבל כרגיל הסיבה היחידה שהוא ימשיך בתוכנית היא כי הוא יודע להופעה.... היילי-היא נראתה כמו זונה!היא לא יודעת לשיר!כמו שסימון אמר "יש לה רגליים יפות":-\..... לקישה-חמודה כזאת,כשהיא נכנסה היא הייתה כמו דיווה אמיתית,אבל היא הרדימה אותי עם השיר הזה,היא צריכה שירים קצביים יותר.....

אני חייבת לומר משהו....../images/Emo58.gif

השירים שהמתמודדים שרו זה קלאסה זה שירים מדהימים רק חבל שהמתמודדים לא יודעים לשיר אותם...:-\

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif Top 9 ../images/Emo58.gif

ואוו! איזה ערב מצוין! אין לי מושג על מה חלקכם מדברים,זה אחד הערבים שהכי נהניתי ממנו העונה..פשוט תענוג. אפילו סנג'יה היה חביב xD רובם היו במיטבם וממש נהניתי!! הדבר היחידי שהייתי רוצה, מי שראה ת'עונה הראשונה בטח זוכר את ערב הBig Band המצוין.. ולגמרי הרגשתי שזה היה יכול להיות ערב כזה. עם תלבושות והכל כי זה התאים. למרות שתודה שכריס התלבש ככה
! ולמרות שאומנם זה כבר היה,אבל עברו מאז כבר פאקינג 5 עונות.. וזה ממש דרש לדעתי לא נורא,נהניתי בכ"מ :) בלייק- ממש ממש אהבתי.זה היה מגניב לגמרי,התאים לו מאוד וכ"כ תודה שהוא לא הוסיף שום ביטבוקס,אבל עדיין שמר על הסגנון שלו. אני אוהב את ההופעות שלו בזמן האחרון והוא בהחלט משתפר. פיל- Night and day מהביצוע של שבוע שעבר כ"כ אנמי,כ"כ סתמי.הקול שלו בנמוכים היה איום לדעתי. וההופעה משעממת מוות! מלינדה- !#@$%#%#@%$@$ עאעאעאעאעאעא She defently got the Rythm baby! איזה הופעה מעלפת,פשוט מדהימה. נראה לי בהחלט הביצוע שהכי נהניתי ממנו מאז הטופ 12 'סוטיד היר' מושלם וכמו שאמרו,יכולה ללמד את המתמודדים והיא פשוט בליגה אחרת.
. כריס- אפשר עוד אעאעאעא בשביל כריס? תקשיבו,אם כריס ימשיך ככה הוא בהחלט עלול להשתלב בשרשרת הפבוריטים.היילי כבר עשתה את זה. ללא ספק ההופעה הכי טובה שלו וגם ללא ספק אחת הטובות הערב. הוא נראה פשוט מדהים כאילו אין לי מילים... תודה על ההופעה הזאת. ג'ורדין- אין ספק שהיא שרה נפלא ואכן אהבתי את ההופעה אבל כמו שאמרו פה,אני לא חושב שזה המריא מתישהוא.ממש חיכיתי שזה ימריא,וזה לא קרה.אז קצת חבל. אבל i like it anyway ג'ינה- אין שום סיבה לחייך בשבילה האמת לא נראתה טוב ולא הבנתי את ההתלהבות של רנדי ופאולה חבל שהיא לא המשיכה כמו שבוע שעבר שהיה פשוט מדהים סנג'יה- כן כן,אפילו סנג'יה היה חביב היום. לדעתי הוא לא נשמע כזה רע כמו שבטח רובכם חושבים ואני חושב שזה די התאים לו והריקוד עם פאולה בהחלט היה חמוד+ הרג אותי שסיימון דחף את פאולה לרקוד איתו..פשוט נקרעתי
היילי- היילי,תעשי אותי!$#@%$#@$ אמאאאאא אני מאוההההההב איזה כוסית פאק השיר הזה ממש קשה לביצוע ואני חושב שהיא עשתה עבודה פנטסטית ממש ממש נהניתי מההופעה היו חלקים שטיפה יותר וטיפה פחות,אני מודה. אבל בגדול-פשוט מצוינת! לקישה- לגמרי א-ה-ב-ת-י כמו שאמרו פה,היה המון 'לקישה פקטר' שאני מאוד מאוד מאוד אוהב הרבה התלהבות ותשוקה על הבמה ואני אהבתי את זה מצוינת ובקיצור-נסכם בוטום- היחידים שבאמת ראויים להיות פה אלו פיל וג'ינה כל השאר באמת היו מצוינים אבל אם אני חייב לבחור טופ 2- מלינדה וכריס

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif נחכה עוד כמה שבועות

ואז אני אחליט...
אבל בוא נגזים... מישהו שמנסה להיות ג'סטין טימברלייק גם אם יתאמץ אינו יכול להיות אליל!

omrimayo

New member
הוא מתלבש מדהים (גם בתוצאות)

של השבוע הוא התלבש וואו לגמרי... והוא חמוד ומדהים ובלה בלה. מאוהבבבבבב!

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo58.gif

זה רק אני, או שהיילי ניסתה בכל כוחה להיות בטי בופ מחופשת לקרוקודיל? תוכנית לא רעה, בסך הכל. בין הטובות בעונה. נראה לי שאת פיל והיילי נראה בטוח בבוטום 3, השאלה יחד עם מי.

Veganiny J

New member
../images/Emo58.gif שירים נפלאים

ומתמודדים משעממים. הפריק שואו של סאנג'יאה והקול האדיר של מלינדה, עם כל הכבוד לשניהם, לא ממש מתפתחים ומגוונים משבוע לשבוע, אני מנקרת לכל אורך התכנית ומתעוררת רק שריאן וסיימון מדברים זה עם זה, בתקווה לקצת ריימון גודנס שיצדיק את העונה המצ'עממת הזו. והשבוע לא היה. בלע.

../images/Emo7.gif../images/Emo46.gif ממש לא פייר שאני אכתוב סיכום

רק לאחר ערב שישי, זה לא כיף ככה /: (לא שיש הרבה מה לסכם אבל בכל זאת) מוות ליס. מוות

../images/Emo58.gifטופ9

הייתי בטוח שיהיה ממש משעמם, אבל בסופו של דבר זה לא היה כל כך נורא... בלייק- הבחור יודע להופיע ללא ספק, אבל השיר היה קצת משעמם לדעתי. פיל- כמעט נרדמתי... הופעה אחת הגרועות... מלינדה- ופה התעוררתי!!! הופעה מצוינת, והיא שרה פשוט סוף הדרך! ג'ורדן- לא משנה מה ג'ורדן תשיר אני אוהב. היא כולה בת 17, ושרה מדהים, והיה נחמד לגלות שהיא בטופ 3 כריס ר- וואו! אחלה הופעה, והוא שר סבבה הפעם. (והוא היה ממש דומה לג'סטין יותר מתמיד) ג'ינה- כ"כ קיוויתי שילך לה טוב (כמו בשבוע שעבר) אבל יצא בסוף ככה-ככה. אבל עדיין לא הגיע לה לעוף
סאנג'יה- יותר טוב מבדר"כ, אבל עדיין לא משהו. היילי- חוץ מזה שהיא נראתה מדהים! לא כ"כ אהבתי את ההופעה שלה. לקישה- היתה בסדר גמור, אבל אני מרגיש שהיא די חוזרת על עצמה. היא צריכה לחדש קצת...

למעלה