טופ 9!

omrimayo

New member
טופ 9! ../images/Emo58.gif

נתתחיל בכך שנרדמתי? וואו אילו שירים משעממים... פאק, נמאס כבר... גם סתם מתמודדים אז בכלל הכל יצר שעמומון אחד גדול. בלייק - פסדר... חביב שכזה. פיל - יותר מרדים מזה קשה להיות... אבל אלו בחירות השירים לעזאזל... אבל לדעתי הוא יימצא את עצמי בחוץ השבוע. מלינדה - מגניבה דווקא... וסיימון אמר שהוא לא רואה מצב שהם מבקרים אותה בצורה שלילית, יש מצב... כריס ר' - ההופעה הכי טובה הערב. היחידה שלא שיעממה אותי, הייתה אישיות, קוליות, לבוש מצוין, אחלה בחלה ווקאל, טופ 1 הערב בקלות בערב כזה משעמם. ג'רדן - יש לה קול פנטסטי אבל הרגשתי ששמעתי באמת איזו מישי בתחרות קריוקי, לא היה איכפת לי... ג'ינה - דווקא חיבבתי מאוד, לא יודע מה סיימון רוצה. סאנג'יה - שונא אותך עד כאב, סיימון אומר "טוב, בוא ננסה אסטרטגיה אחרת איתו... וואו היה מדהים!" כי הוא כבר לא יודע מה לעשות עם הטמבל. היילי - בסדר, הי אכל שבוע תוריד עוד בגדים וכל היא נשארת... מעצבנת אותי מהרגע הראשון. לקישה - דווקא טובה מאוד, לדעתי שיפור מהשבועות האחרונים שהייתה פושרת. אבל בקיצור... תוכנית חלשה, נוש חלש לטעמי, מתמודדים לא מציאה גם ככה וחייבים להחיות אותם כי גם ככה הם ירדימו אותך איפשהו... פשוט חבל.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo58.gif

זה מה שאפשר לצפות מנושא כל כך משעמם

ר ו ח ל י

New member
../images/Emo58.gif מה כבר אפשר

לצפות מערב כזהה?.. טוני בנט. איך אפשר להמריא?\=

../images/Emo58.gif (+חצי חפירה)

והיום בתוכנית - משירי טוני בנט, או במילים אחרות - איך להרדים כל צופה שאינו אמריקאי. (אבל חייבים להגיד לזכותם שבשבילם טוני בנט הוא משהו בסגנון אריק איינשטיין שלנו, אגדה מהלכת וראוי לכבוד גדול) בלייק - MACH THE KNIFE שבוע שני ברציפות שהבלונדי נמנע מביטבוקסינג, מה שמראה על שיקול דעת נבון כי באמת לא היה מקום. בלייק מהוקצע וטוב כהרגלו וזוכה למחמאות מרנדי ופולה ולפרצוף עושה טובה של סיימון שנותן לו 7 אבל לתזמורת 8. עושה רושם שבלייק על קרוז קונטרול עד לשלבים הגבוהים מאוד של התחרות. פיל סטייסי - NIGHT AND DAY מחוץ לעובדה שהשיר משעמם מחץ, יש לאבו קרחת נטיה מרגיזה לא ממש להתאמץ בשיר ולחכות רק לטונים הגבוהים ואז לפרוש ידיים בסגנון ג'יזס ולתת מבט רב משמעות למצלמה. לא אוהב אותו. גם השופטים לא ממש מתלהבים רק כמובן שפולה זורקת שטות בסגנון שפיל מזכיר לה את פרנק סינטרה בצעירותו. בתגובה סיימון מביע דאגה לשפיות נפשה של הגברת וחותך את פיל לפרוסות דקיקות. מלינדה I"VE GOT NO RYTHM היא באמת בליגה אחרת. כמו שגם השופטים ציינו - היא פשוט עושה שיעור בפיתוח קול לכל ייתר המתמודדים. היא נראית ונשמעת מקצועית לחלוטין והיא כל כך טובה עד שאתה פשוט שוכח עד כמה היא דומה לשרק כשהיא על הבמה. סיימון מבואס ממנה רצח כי איזה מן משתתף זה שאי אפשר לקטול אף פעם. כריס - DONT GET AROUND MUCH ANYMORE פה הגעתי למחלוקת השבועית שלי עם השלישיה השופטת. הם מאוד אהבו, שיבחו וטענו להופעה הכי טובה של כריס טימברלי... אה ריצ'רדסון בעוד אני לא ממש מבין על מה ולמה. אין לו קול שיכול לסחוב שיר, הוא לא מקורי ולא מרגש. מה שכן אי אפשר לקחת ממנו את הלוק וזה כנראה מספיק. מתי שהוא זה כבר לא יספיק (עוד שבועיים שלושה לדעתי) ג'ורדין ON A CLEAR DAY היא פשוט טובה הילדה. יכולת קולית מרשימה מאוד וגם מצליחה להתחבר לכל שיר שהיא שרה. היא עדיין נופלת ממלינד ולאקישה בעוצמות אבל לא רואה אותן עם הכרזימה. רנדי ופולה התלהבו וסיימון טוען שהיא לא ממש חידשה את השיר.. נחמד כשזה מגיע ממישהו שדואג לחדש את ההופעה שלו כל שבוע. לפעמים בא לבעוט בו. ג'ינה גלוקסון SMILE שוב ממשיכה לדשדש בבינויות ולא ממש להמריא לשום מקום. היא בסך הכל בסדר אבל שום דבר מיוחד. אם היא לא תשנה משהו מהותית היא לא תשרוד את אפריל בתחרות. מה שכן, נראתה מצוין לעומת מופעי זוועות הויניל שלה. סאנג'יה CHEEK TO CHEEK סאנג'יה עולה חנוט בחליפת איומים לבנה היישר מאולפני בוליווד, עם כמות ג'ל בשיער שהיתה מספיקה לכל השכבה שלו בתיכון. באמת שהוא מתאמץ להראות שהוא יכול לשיר אבל שוב מסתבר שלא ממש, אבל מה זה משנה? כאילו שהוא פה בגלל השירה. רנדי ופולה מחמיאים לו שוב על ההופעה והלוק (בטח שלא על הווקאל) וסיימון מגלגל עיניים בייאוש ואומר שהוא ינסה טקטיקה חדשיה ומגדיר את סנג'יה - INCREDIBLE בסרקסטיות כמובן. את הפנומן ההודי זה לא מעניין והוא צווח בחזרה לסיימון - ברוך הבא ליוניברס שלי והשמחה גדולה. בסוף התוכנית אני מצביע לו בטרוף כי אסור לוותר על הנכס הזה. היילי Ain’t Misbehavin’ אחלה של הופעה אבל אני אשאיר את התיאור לפאשן פוליס. בכל מקרה, הבחורה רקטת חירום. או שרק נדמה לנו ככה כי לא ממש נשארו עם יותר מדי כוסיות בתחרות? אולי. השיר עצמו חביב ועושה והיא בסך הכל בסדר. סיימון לא חושב ככה וזורק לה הערה מגעילה על הרגליים שלה. שלפעמים בא לבעוט בו אמרתי כבר? לקישה STORMY WEATHER לקישה סוגרת את התחרות עם ביצוע סולידי שכולל כמובן שני מבטים מפחידים ומנעד קולי יפה. הבעיה היא שבניגוד למלינדה היא לא מצליחה להלהיב ממש והיא תהיה בסכנה אם זה ימשיך ככה. תהיה תוכנית תוצאות מרתקת לדעתי. פיל, היילי ג'ינה ואפילו לקישה וג'ורדין בסכנה לדעתי. העיקר שסנג'יה ממשיך :)

Veganiny J

New member
אגרולון

אני לא אמריקקית ומאז ומתמיד אהבתי את טוני בנט
וכך עוד צושי ממכריי. אז שקול מילים

F r e c k l e s

New member
../images/Emo58.gif

במילה אחת מ-צ'-ע-מ-ם! מה זה השירים האלו.. איכס השיר הכי נחמד היה של סנג'איה אבל הוא לא יודע לשיר אז זה לא היה שווה במיוחד.........
והשינוי טקטיקה של סיימון..
.. INCREDIBLE ההופעה של בלייק הייתה נחמדה הוא היה חמוד כמו תמיד.. השיר לא משהו.. ההופעה של כריס הייתה הכי מעניינת לדעתי
הקטע עם הצל ובהתחלה.. והכובע..
שיא הצ'עמום היה השיר של פיל.. בעעעעעעעע כשהיילי שרה בכלל לא הקשבתי לשיר .. אי אפשר היה להתרכז כי החזה שלה איים לפרוץ החוצה.. ( ואני בת.......) לא פלא שהביקורת הייתה " ירוק זה הצבע שלך" ו "אני חושב שיש לך רגלים נהדרות"

mikeyy

New member
תגידו איפה אתם רואים את זה???

אני מחפש שעות בYOUTUBE ולא מוצא :|

ר ו ח ל י

New member
../images/Emo58.gif בקיצרר..

כמו שכולם אמרו כבר,ויגידו - משעמם. רציתי לירות לעצמי כדור בראשש |; כולם היו הרבה יותר גרועים משבוע שעבר חוץ מכריס ריצ'י \= מבין הטובים היום - כריס,ג'ינה ומלינה אבל אהבתי אותם הרבה יותר שבוע שעבר. השאר על הפנים. היילי? יותר מדי לי לה לו.. מה נסגר איתך?? סיימון.. is a naughty man
לדבר עם היילי עם הרגליים שלך שחברה שלך יושבת בקהלל?|סהדגש| לסנג'ייה זה היה טוב כי זה נושא וז'אנר שהוא מתמצא בו.\=

../images/Emo26.gif

טרי סימור, דוגמנית לשעבר (מפתיע, הא? שסיימון ייצא עם דוגמנית...) וכיום יש לה פינה באיזו תוכנית שקוראים לה אקסטרה.

yobalit

New member
הפעם לא נראה

שזה קשור לזה, יש יפות ושוות ממנה בהרבה בקטע החיצוני אבל זאת בחורה עם אישיות לפי מה שראיתי בקישור של יוטאב, וזה ממש לא מפתיע שבחור כמו סיימון ירצה מישהי עם הרבה אישיות =)

אין לי מושג בקשר לאישיות שלה

אבל היא נאה מאוד לדעתי. ברור שהוא לא איתה רק בגלל המראה החיצוני אחרת הם לא היו ביחד כ"כ הרבה זמן... והציניות שלי הייתה בגלל כל הפעמים שהוא יורד על אנשים על המראה החיצוני שלהם... לא צריך לטפוס אותי במילה.

yobalit

New member
מצחיק

שאדם כמו סיימון ירד על מראה של בן אדם, הרי מי כמוהו צריך לדעת לא לשפוט אנשים לפי הכריכה שכן הוא בעצמו אחד האנשים המכוערים ביותר ואחד האנשים הסקסיים ביותר

מישל36

New member
הוא דווקא נראה טוב

רק כשהוא עומד, הוא נראה נמוך כזה. כאילו אין לו פרופורציה בין החלק העליון לתחתון, אבל כשהוא יושב וקוטל הוא הכי סקסי.

yobalit

New member
כי סקסי

זה אופי, התנהגות, הליכה, אופן דיבור, צורת התבטאות כללית, סגנון וכמעט ולא קשור למראה חיצוני בגלל זה יתכן מצב כמו של סיימון של אדם נורא מכוער וסקסי בטרוף, ולמען האמת רוב האנשים הכי סקסיים שאני מכירה רחוקים אלפי שנות אור מלהיות מלכי/מלכות יופי

למעלה